Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
158925
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

azlina697 This user has been deleted
Post time 21-12-2005 09:25 AM | Show all posts |Read mode
sapa2 yg pro....kasi lah tips utk score more......

[ Last edited by  dexa at 3-3-2009 07:48 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2005 07:52 PM | Show all posts
score aku tak penah lepas 150.. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2005 07:59 PM | Show all posts
samalah dgn aku...dah tu kompom aku x leh nak bagi tips.....
Reply

Use magic Report

azlina697 This user has been deleted
 Author| Post time 22-12-2005 02:39 PM | Show all posts
Originally posted by rara_bella at 21-12-2005 07:52 PM
score aku tak penah lepas 150.. huhuhu


alaaa.....ni nak lepas 100 pun susah....mcm2 gaya dah buat...tak lepas2 jugak...
tension aku......:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2005 07:54 PM | Show all posts
aku sejak dulu mmg tak reti main bowling.. hehehe..
member belanja pun aku takmo.. buat kena gelak jek dgn diorg..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2005 02:24 PM | Show all posts
Originally posted by archilless at 27-12-2005 19:54
aku sejak dulu mmg tak reti main bowling.. hehehe..
member belanja pun aku takmo.. buat kena gelak jek dgn diorg..

selamba laa.. dah member nak belanja.. ko tak rugi pon.. hehehhe
aku mase dulu2 pon longkang aje memanjang.. skarang pon ade jugak skali skala.. wakakka
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2005 12:00 AM | Show all posts
aku memula main dulu  dengan aku2 sekali masuk longkang...

tak lama  pas tu terer ah sket
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2005 09:33 AM | Show all posts
...holmes minat bowling nie...
tapi mahap ler...tak leh kasi tips sbb...setiap kali holmes main tak lepas 100 pon lol
bola bowling masuk longkang pon dah bnyk kali :lol
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2006 02:38 AM | Show all posts
tunggu after new year mesti ada org bole bagi tips. time ni ramai org cuti tak berforum. btw mcm best jer bowling ni tp tangan aku ni kecik n kurus gila. kesian jer org tgk aku pegang bola tu, mcm org tak larat...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2006 10:42 PM | Show all posts
tangan aku pun kecik & kurus tp sbb dah minat aku main jek...1st time main ada la dpt 2-3 kali strike tp score tak penah lebih 100 pun...aku paling suka main kat sunway pyramid...best lane kat sana...kat mid valley tak suka sbb gelap...kat BSC pun okay gak...tp lane kat sunway pyramid la paling best

takde apa2 tips nak kasik la...aku main baling jek...selalunya aku aim kat pin yg tgh...kalo kena yg tgh tu biasanya banyak la pin yg jatuh nnt

[ Last edited by hazlyn at 1-1-2006 10:44 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2006 11:47 AM | Show all posts
Orang kata kalau nak pandai elok ada bola dan kasut sendirik..

Brape agaknya harga bola and kasut yang bagus ekk??
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2006 02:06 PM | Show all posts
minat2.. tapi score pun biase2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2006 09:49 PM | Show all posts
Originally posted by buchuk at 18-1-2006 11:47
Orang kata kalau nak pandai elok ada bola dan kasut sendirik..

Brape agaknya harga bola and kasut yang bagus ekk??

bola die ade member rara beli rm200++ .. kasut tu tak sure lak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2006 08:16 AM | Show all posts

Reply #13 rara_bella's post

Agaknya RM300++ cukup kot tuk beli both..  Bukan apa bola yang disediakan kadang2 tak elok.. Ada yang berlubang di permukaan ..

Thanks rara_bella
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2006 07:53 PM | Show all posts
Originally posted by buchuk at 19-1-2006 08:16
Agaknya RM300++ cukup kot tuk beli both..  Bukan apa bola yang disediakan kadang2 tak elok.. Ada yang berlubang di permukaan ..

Thanks rara_bella

300++ tu cukup rasenye..
tu lerr .. kekadang lagi satu.. nak cari bola yg betul2 sesuai ngan kite susah.. nak masuk jari kekadang ketat kekadang longgar laa pulak.. senang2 beli yg custom made.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2006 11:25 PM | Show all posts
mula-mula main selalu bola terlontar ke belakang bukannya ke depan...:lol ....lama-lama baru o.k, tapi sekarang ni dah lama tak main bowling ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2006 09:08 AM | Show all posts
suke bowling.. bile stress ngan study, mesti gi bowling..siap beli season pass utk bowling..  tapi tak terer pun.. score paling tinggi 177 je..
Reply

Use magic Report

azlina697 This user has been deleted
 Author| Post time 17-2-2006 05:13 PM | Show all posts

hello

wahhh...ramai gak yg minat erk/.....dah lama i tak jenguk sini....

sapa2 yg minat betul2...leh lawat web ni.....www.malaysianbowlers.com

macam2 ada....i baru join sebulan lebih....nak beli bola second hand ka apa ke...semua adaa...
Reply

Use magic Report

azlina697 This user has been deleted
 Author| Post time 17-2-2006 05:14 PM | Show all posts
Originally posted by chuckiey at 16-2-2006 09:08 AM
suke bowling.. bile stress ngan study, mesti gi bowling..siap beli season pass utk bowling..  tapi tak terer pun.. score paling tinggi 177 je..



177 tu kira ok lah tu.........boleh turun ilmu....i average dlm 90-120 je....tension tul
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2006 05:22 PM | Show all posts
minat juga main bowling ni... biasanya main lepas balik ofis.. tak pandai la sangat tapi setakat ni belum pernah lagi masuk longkang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.046599s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list