JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
148973
View
1606
Reply

Bowling

[Copy link]

Author: azlina697       Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2018 06:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2018 09:51 AM | Show all posts

tq for info encik goldkey..

saya dah dapat gak contact coach kat asb kajang tu..belum sempat ketemu je lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 11:14 AM | Show all posts
salam en @Goldkey ...alhamdullilah atas bantuan en goldkey anak saya dah start join training bowling..

ni tgh window shopping kasut bowling..just nak tumpang tanya kasut bowling ada yg untuk lefhanded ke? dan nak tanya kat mana leh shopping kasut bowling yg murah2 ye

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 08:31 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 14-9-2018 11:14 AM
salam en @Goldkey ...alhamdullilah atas bantuan en goldkey anak saya dah start join training bowling ...

saya beli di ampang superbowlkajang saja... tak tahu harga tempat lain

anak saya lefthanded guna yg kedua tapak gelungsur...(Dexter)
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 08:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Goldkey replied at 14-9-2018 08:31 PM
saya beli di ampang superbowlkajang saja... tak tahu harga tempat lain

anak saya lefthanded gun ...

Ooo.. Hehe.. Itu la dah 2x hantar anak gi training tapi kedai kat asb kajang tu tutup je pulak time kami datang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 06:54 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 16-9-2018 04:13 PM
Ooo.. Hehe.. Itu la dah 2x hantar anak gi training tapi kedai kat asb kajang tu tutup je pulak tim ...

kedai biasa buka belah petang bawa ke malam....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.040822s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list