JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
130397
View
259
Reply

TOOLS & ACCESSORIES

[Copy link]

Author: rileks       Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2008 08:44 PM | Show all posts

Reply #96 razifah's post

yep..betol
kalu tempah bole customize sundri
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2008 10:05 PM | Show all posts
Telur Naga....


Telur naga sesuai untuk laman moden dan kontemporari.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2008 11:00 PM | Show all posts
sesapa yg nak tinggal lama pokok...riso tadak sapa nk siram..
Baba..ada mengeluarkan produk baru
nama Aqua Easy bag
cuma siram seminggu sekali sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 09:37 AM | Show all posts

Reply #99 Mas916's post

mas... takde gambo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 11:01 AM | Show all posts

Reply #100 nazurah's post

masih dlm DC....lom xfer to PC.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2008 12:01 PM | Show all posts
naz....ni ler ghoper menda yg saya cakap tuh..



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2008 12:29 PM | Show all posts
maaf kalau salah tempat untuk bertanya...

ada sesiapa tahu mana nak beli "sprinkler valve" macam kat link nie ? kalau boleh kedai kat Ipoh le..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-1-2009 10:32 AM | Show all posts
cuba cari kat Ace

yg sprinkle untuk macam padang rumput tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2009 10:59 AM | Show all posts
Originally posted by rileks at 23-1-2009 10:32 AM
cuba cari kat Ace

yg sprinkle untuk macam padang rumput tu ke?


rileks, terima kasih kerana sudi jawab... sprinkler valve tu gunanya nak kawal air yang akan keluar dari sprinkler.. (maaf kalau dah tahu)

saya nak guna valve tu untuk kawal air yang akan digunakan utuk siram taugeh (projek kawan, bukan projek saya ). valve tu akan dikawal oleh timer.

Ace tu kat mana ? KL ke ? kalau KL kalah le teman sebab teman fobia sikit masuk KL nie.. tiap kali gi KL mesti sesat . Kalau nak balik Segamat (rumah mentua), teman ikut je PLUS sampai ke Senawang dan terus ke Segamat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2009 04:07 PM | Show all posts
Originally posted by niceghost2005 at 11-1-2007 09:54 AM


Yang kaler merah......selalu di gunakan olih NURSERY.
Penggalak akar juga.....especially kalau mengubah pokok dari poly bag ke tanah.

Kasi akar dier cepat membiak.


NG,

Tumpang tanya..

Yang baja penggalak akar yang kaler merah tu apa yang merah?  Tutupnya kah? Botolnya kah? Atau kaler bajanya kah?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2009 01:23 PM | Show all posts
rak 2 tingkat


yg ni ada 7 tempat letak pasu


yg pulak 5 tempat pasu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2009 02:24 PM | Show all posts
Originally posted by kejariah at 8-4-2009 13:23
rak 2 tingkat
http://farm4.static.flickr.com/3408/3423125004_b5fb690315.jpg

yg ni ada 7 tempat letak pasu
http://farm4.static.flickr.com/3312/3423126774_62b4e3c3a0.jpg

yg pulak 5 tempat p ...



huih...sempoi sempoi.... brapa rega benda2 nih?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2009 03:32 PM | Show all posts

Reply #108 se7ensea's post

no 1 - 110
no 2 - 40
no 3 - 25/28 (tak brapa ingat dah)
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2009 11:50 AM | Show all posts
kt maner ader jual bende ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2009 04:13 PM | Show all posts

Reply #110 sumas's post

kebanyakkan nurseri ada jual.. saya beli kat nurseri kelana jaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2009 12:16 PM | Show all posts

Reply #1 rileks's post

saya memang nak antar pic tools yang saya beli tue tapi tak tau lak tempek gambar tue nak menanah mata terjojoi kuar nak wat.malas nak belek2.ashik dok belek...dapur tak berasap...mengamok lak orang tua n anak kat umah...tolong ajar skt..cepat sikit keja akak...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2009 12:00 AM | Show all posts

Reply #14 rileks's post

Serbajadi Rooting Powder tu ialah penggalak akar ye rileks?...Thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2009 12:07 AM | Show all posts

Reply #39 niceghost2005's post

Camana cara menggunakan penggalak akar tu?...
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2009 12:08 AM | Show all posts

Reply #42 niceghost2005's post

Lepas tanam keratan batang tu...perlu jirus air ke?....
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2009 12:10 AM | Show all posts

Reply #45 razifah's post

Berapa harga sepaket tu ifah?...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041072s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list