Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
49045
View
236
Reply

Minta Pendapat Untuk Menetap di Arab Saudi

[Copy link]

Author: astina       Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2011 02:11 AM | Show all posts
hihihih.. kaki skodeng cam daku ni, firasat selalu betul tau..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2011 03:55 PM | Show all posts
Post Last Edit by kodoklawa at 10-5-2011 15:58

Reply 230# Mawlay


    kasi up balik ..dulu2 astina kuning & geng2 arab rajin update kat blog pasal kehidupan kat AS..ler ni sibuk berfb saje...itupun kadang2 aje muncul di wall fb cam biskut chipsmore.

Alfatihah juga buat arwah walangkopo...hampir 3th meninggalkan alam fana.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2012 03:56 PM | Show all posts
happy national day saudi arabia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2013 05:55 PM | Show all posts
salam ramadhan kareem...insyaAllah Saudi akan mula berpuasa esok...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2013 08:40 PM | Show all posts
ada anyone yg settle down terus di arab saudi (beli rumah, beli kereta). my husband nak settle down di sana, taknak kat UK... ni tgh pikir rasa nak jual rumah di malaysia, dan beli di sini (UK atau tunggu beli bila dah pindah arab saudi)....
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 11:55 AM | Show all posts
mamarilia posted on 23-8-2013 08:40 PM
ada anyone yg settle down terus di arab saudi (beli rumah, beli kereta). my husband nak settle down  ...

salam perkenalan mama...
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 12:05 PM | Show all posts
musim sejuk kat saudi...
kat sini pagi2 temperature bawah 10C...sejuk kekdahnya....
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 10:25 AM | Show all posts


erm...
tempat itu nama yanbu.

Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2014 03:01 PM | Show all posts
cadillac05 posted on 26-12-2007 10:57 PM
aku kat saudi dah nak masuk 5 taun...

tapi aku kat riyadh...

Assalammualaikum...

Wah best nyer dpt duk sana...boleh g umrah selalu. Sekarang ni masih keje kat sana lagi ke..ada tak peluang kalau kami nak kesana?
Kebanyakkan agen semua untuk O&G..manufacturing ke..management ke ..ada tak

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2014 04:20 AM | Show all posts
salam ramadhan kareem...
insyaAllah Saudi akan mula berpuasa hari ahad 29hb...sama dengan mesia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2016 08:47 PM | Show all posts
Assalamualaikum & salam sejahtera.. lama dah tak masuk cari forum nih..
Alhamdulillah aku sudah hampir sembilan tahun duduk di bumi ambia nih (specific location Yanbu)..
All ok & very nice.. enjoy my life here.. family pun happy.. anak 2 org lahir sini.. tiap2 tahun balik kampung sebulan..

Alhamdulillah rezeki murah dapat cukup modal untuk buat bisness sewa kereta..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 11:14 AM | Show all posts
astina replied at 26-9-2016 08:47 PM
Assalamualaikum & salam sejahtera.. lama dah tak masuk cari forum nih..
Alhamdulillah aku sudah ham ...

best ke sis dok Yanbu?? bakal dok yanbu gak ni. husbad dp keje kat sana. debo2 gak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042629s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list