Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
83547
View
498
Reply

Kiehls

[Copy link]

Author: honey_dew       Show all posts   Read mode

Post time 17-12-2007 03:04 PM | Show all posts
Originally posted by yela at 14-12-2007 06:31 PM


i like ur signature!!! mana nak dapat???


oits... jgn tanya haku sbb haku pun x dpt....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 03:08 PM | Show all posts
haku saje nak bg ice jeles lagi ni...  jumaat lps haku gi lg kiehls ni. haku beli hair serum ngan lip balm dia. haku dpt samples 1 botol hair cond for dry hair (65ml) ngan 3 samples packet tu. apa benda ntah haku x ingat tp rasanya toner n moisturizer utk combination skin & makeup remover.

pesanan penaja : ICE... hang jgn jeles nah....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 03:34 PM | Show all posts
Originally posted by yela at 13-12-2007 05:06 PM
too bad for u, bbpie!

ice - i was lucky the same SA...indian guy agak lembut, yg entertained me the two times i was there. he actually went to NY for the product training...according to hi ...


Tarak Indian guy kat situ...Masa pergi, the amoi was the only SA...Dah malam so others dah habis shift/pi makan kot..

Next time nak gie lagi..Looking forward to try the Blue Herbal Moisturizer tue...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 03:38 PM | Show all posts
Originally posted by comel_manja at 17-12-2007 03:08 PM
haku saje nak bg ice jeles lagi ni...  jumaat lps haku gi lg kiehls ni. haku beli hair serum ngan lip balm dia. haku dpt samples 1 botol hair cond for dry hair (65ml) ngan 3 samples packet tu. ap ...


Whehhhhehehhhhhhhhh!!!

Kemain lagi hang yerk..tak cukup ngan sms...dalam porum pun hang kasik haku jeles!! Hahahaha..tak leh jadi ni. Tak puas hati..kena visit lagi Kiehls..

Tapi hair item yg haku beli last week tu pun tak setat pakai lagi..

BTW: He came to pick up your VS Bag Set jeez now..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 04:25 PM | Show all posts

Reply #64 Ice_Q's post

try la ice... hair serum dia best. rambut jd lembut & ringan je. so far... semua benda yg haku dah beli & guna x pernah mengecewakan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 04:28 PM | Show all posts
apasal x ramai yg bg review pasal produk ni ek? x ramai yg tau ke or sbb ada satu je kedai ni kat sini? last week pegi ada 2 3 minah saleh tgh membeli. x terkenal lg kot produk ni among malaysians.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-12-2007 11:14 PM | Show all posts

Reply #66 comel_manja's post

Bukan tak ramai bagi review sbb x kenal..maybe location dia satu jer kat Pavillion.
Ada di antara kita tinggal luar dari KL.  Now aku dah permenant kat Ipoh. Bila turun KL shokk masuk shopping centre baru..korang cerita pasal MidValley Garden, Jco Donut and Pavillion aku tak tau kat mana..bila dah turun KL aku round la 2-2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2008 10:28 PM | Show all posts
baru dua hari try yerba mate tea cleanser, rasa mcm ok...mintak2 la ok ..dia punye bodywash tu best..niza punye kulit x gatal2 lagi lepas mandi..try gak sample dia yg abyssine cream spf23 tu, mula2 pakai rasa x selesa sbb oily, bila dah masuk kat kulit pakai compact powder nampak ok pulak ..pada honey_dew, comel_manja ngan ice, camne? ok lagi x pakai produk ni..boleh share...oops lupa, SA dia yg amoi tu mmg x mesra alam..
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2008 01:57 AM | Show all posts

Balas #38 minidictionary\ catat

psssttt.. cantiknya mata.. lama menghilang?? off topic skjap.... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2008 12:33 PM | Show all posts
Originally posted by honey_dew at 18-12-2007 11:14 PM
Bukan tak ramai bagi review sbb x kenal..maybe location dia satu jer kat Pavillion.
Ada di antara kita tinggal luar dari KL.  Now aku dah permenant kat Ipoh. Bila turun KL shokk masuk shopping  ...


skrg kaunter kiehls dah ada kat isetan klcc
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2008 12:46 PM | Show all posts
Originally posted by niza_0401 at 4-10-2008 10:28 PM
baru dua hari try yerba mate tea cleanser, rasa mcm ok...mintak2 la ok ..dia punye bodywash tu best..niza punye kulit x gatal2 lagi lepas mandi..try gak sample dia yg abyssine cream spf23 tu ...


so far pakai scrub ok je tak de problem apa2 pun..cuma pakai on/off je sbb dah pakai product lain contains glycolic
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 09:43 PM | Show all posts
sapa dah pakai lip balm dia ygcolourless tu...ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2008 03:16 PM | Show all posts
Originally posted by niza_0401 at 4-10-2008 10:28 PM
baru dua hari try yerba mate tea cleanser, rasa mcm ok...mintak2 la ok ..dia punye bodywash tu best..niza punye kulit x gatal2 lagi lepas mandi..try gak sample dia yg abyssine cream spf23 tu ...


Niza, ice masih guna Silk Groom Creme and Serum tu. Pada rambut ice ok. Rambut yg rosak sangat-sangat di art bawah dah dipotong. Jadi sekarang digunakan pd rambut yg agak rosak/agak kering. So far so good. Tapi lepas habis ni ice nak tukar. Ice suka benda yg wangi. Kedua-dua product ni takde bau le. Jadi tak syiok pakai.   Performance wise mmg ok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2008 11:16 PM | Show all posts

Balas #73 Ice_Q\ catat

mmg ice, xde bau sbb sesuai utk sape2 yg kulit sensitif mcm akak ni ..lagi2 yg ada eczema, doc x bagi pakai produk yg wangi2 ni sbb benda tu la yg trigger gatal2 tu..tapi, x wangi mcm x puas je kannnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 05:34 PM | Show all posts
Originally posted by niza_0401 at 7-11-2008 11:16 PM
mmg ice, xde bau sbb sesuai utk sape2 yg kulit sensitif mcm akak ni ..lagi2 yg ada eczema, doc x bagi pakai produk yg wangi2 ni sbb benda tu la yg trigger gatal2 tu..tapi, x wangi mcm x pua ...


Akak ada eczema ya..aduh..kalau garu-garu tinggal kesan hitam kan! Kesiannya! Then this unscented cream would be good for you..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 05:37 PM | Show all posts
Semalam dan hari ni, tried a sample of this:



Blue Astringent Herbal Lotion
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2008 09:30 PM | Show all posts

Balas #76 Ice_Q\ catat

reduction in term of apa ice...pimples ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2008 05:11 PM | Show all posts
Originally posted by niza_0401 at 11-11-2008 09:30 PM
reduction in term of apa ice...pimples ke


Bukan pimples, tetapi minyak kat muka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-11-2008 06:05 PM | Show all posts
any1 pernah bau/beli Forest Rain EDT for men?
Plan nak pressie hubby
Pls give me review

  • For both Men and Women
  • Convenient Eau de Toilette spray
  • Scent not derived from animals
  • Not tested on animals
                                                Our fresh, yet spicy woodsy blend of Muguet,Vetiver, Citrus and Musk was inspired by the extensive essencecollection of the original Kiehl Pharmacy,
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2008 09:56 AM | Show all posts

Balas #76 Ice_Q\ catat

xnaik jerawat? i could not use this..meriah naiknye even with one try!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083734s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list