Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109131
View
2518
Reply

PART 2. kisah benarku..U Trust Public Mutual

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-12-2007 11:39 AM | Show all posts
Originally posted by mylow at 7-12-2007 11:35 AM
k.jel,

dah check memang komisyen dah masuk ye?
apsal koi punye yg beberapa sen sahaja tu tak masuk lagi?
isyh... musykil....musykil...



berapa kali nak kena beritahu benda yang sama..?

Sebarang kemusykilan, contact je agent service,,,.
Proactive pls..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 11:42 AM | Show all posts
mmg dh ty tapi nk bukak thread lama dh tk jumpa.. heheh sory..
oo mcm tu ke?

kirawang, nk register tu kena jumpa awk kt bangsar tu ye... apa nk kena bwk n berapa nk kena bayar...

kalau takde skill, kirawang boleh tolong ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 11:43 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 7-12-2007 10:59 AM


tgh ari kang nak g urut badan hehe

no hal nya...bila2 akak leh banjer...dtg jek sini. next week kelas takder sbb bos n few others pegi dinner ngan phua chu kang....tp kalau nak jumpa akak  ...



Kesian kat Masseur yang urut badan kau Jel..

nak habis satu badan, berpeluh peluh agaknya dia..
kau kena bayar double ni....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 11:46 AM | Show all posts
ok...ok... sorry...sorry...

agent service...ye la, boss....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 11:47 AM | Show all posts
Originally posted by julie at 7-12-2007 11:42 AM
mmg dh ty tapi nk bukak thread lama dh tk jumpa.. heheh sory..
oo mcm tu ke?

kirawang, nk register tu kena jumpa awk kt bangsar tu ye... apa nk kena bwk n berapa nk kena bayar...

kalau ta ...



boleh, tak de..skill boleh belajar, awak ekna discipline datang training company punya dan every selasa.
Since selasa depan, kami bercuti, awak boleh datang jumpa saya sabtu kat Univest group office, A24 plaza Dwi tasek, Bandar sri permaisuri..
Kalu confirm nak datang contact saya..012 381 1974

Kalu nak bawak documents. terus sila bawak,,

1. Gambar size passport 6 copis
2. Copy Publlic bank book
3. Exam fee 247.50 campur pesuruhjaya sumpah RM 4
4. Degree/ sijil, highest (copy)
5. ic potostat.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 11:59 AM | Show all posts

Reply #43 kirawang's post

chaittt....menci haku bos nih :@

aku yg cumil nih dia kata gitukkkk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:06 PM | Show all posts
yezzaa komisyen dah masuk... nak pegi shopping barang2 pertunangan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 12:12 PM | Show all posts
Originally posted by whomyd at 7-12-2007 12:06 PM
yezzaa komisyen dah masuk... nak pegi shopping barang2 pertunangan...



ok, tak pe, ambik off satu hari ini...Besok sabru kerja balik...buat appoinment.

mesti tauke, tengah sibuk shopping baju dan seluar utk sambut raji haji ni...atau krismas...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:14 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 7-12-2007 12:12 PM

ok, tak pe, ambik off satu hari ini...Besok sabru kerja balik...buat appoinment.

mesti tauke, tengah sibuk shopping baju dan seluar utk sambut raji haji ni...atau krismas...


takmo le keje weekend2 ni... bangla je keje weekend

minggu depan byk lagi appointments...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:16 PM | Show all posts
tgh ari nih.....aku akan mkn......nasi putih....ikan terubuk bakar....ulam2..jntung pisang. siput sedut masak lemak.

kirim kakak opis aku nih beli kat restoran puteri brickfields nun.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:19 PM | Show all posts
opis kak jel kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:24 PM | Show all posts
isy berkobar2 nk masuk PM ni.... moga2 diberkati usaha aku ni utk tmbg pendapatan......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 12:25 PM | Show all posts
Originally posted by whomyd at 7-12-2007 12:14 PM


takmo le keje weekend2 ni... bangla je keje weekend

minggu depan byk lagi appointments...



ceh..ekyen..bangla konon,,,mentang mentang dapat 200K semalam..

kalu tidak, weekend balik alor setaq, buat sales kat sana..Jadi Bangla Kedah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 12:28 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 7-12-2007 12:16 PM
tgh ari nih.....aku akan mkn......nasi putih....ikan terubuk bakar....ulam2..jntung pisang. siput sedut masak lemak.

kirim kakak opis aku nih beli kat restoran puteri brickfields nun.



Jel, nak massage, mana boleh makan makan berlebihan...
Minum air suam je...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:42 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 7-12-2007 12:25 PM

ceh..ekyen..bangla konon,,,mentang mentang dapat 200K semalam..

kalu tidak, weekend balik alor setaq, buat sales kat sana..Jadi Bangla Kedah..


hampessss...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 12:44 PM | Show all posts
alooooo jgn makan sorang2 k.long......
ingat lar skit orang belakang....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 01:37 PM | Show all posts
Originally posted by julie at 7-12-2007 12:19 PM
opis kak jel kat mana?


kat mid valley

sama ker??
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 01:38 PM | Show all posts

Reply #54 kirawang's post

tak jd massage....peyut penuh hehe

errkkkkkk...alhamdulillah......(smbil jeling2 ciput... )

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 02:15 PM | Show all posts
oit........

ko nih jel...... sib baik aku dah kenyang.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 02:53 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 7-12-2007 01:37 PM


kat mid valley

sama ker??


tak sama la kak jel
tapi selalu gak mkn kat restoran puteri tu.. sodap...
kak jel buat UT ni part time kan.. julie pun nk buat gak ni..
maybe next week la register, bile leh amik exam arr? boleh pass ke exam tu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
6.259331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list