Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
41279
View
364
Reply

Abu Dhabi Vs Doha

[Copy link]

Author: sarah_jane09       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 3-4-2008 05:03 PM | Show all posts

Reply #123 LVgirl's post

Sis Lv,

Your husband working in airlines ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 06:45 PM | Show all posts

Reply #124 zentex's post

ni yg buat ku meronta2 nk join zentex kat doha ni.. bab ramai kawan tu yg best tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2008 08:19 PM | Show all posts
calling for dubai people...hotel ape ye yg ok dekat2 dgn airport dubai tu ye......maybe nak dok dlm sehari je kot jumaat ni sambil g renew visa utk family ..thanks
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:10 AM | Show all posts

Reply #125 sarah_jane09's post

Villa yg besar2 macam istana tu pak2 arab punye    . Dah pernah pergi villa kawan2 malaysian kat sini.....Boleh tahan le besar...  

Ade la dekat 2 tahun dok sini...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:11 AM | Show all posts
Originally posted by lilo_kill at 3-4-2008 06:45 PM
ni yg buat ku meronta2 nk join zentex kat doha ni.. bab ramai kawan tu yg best tu


Jom la pindah sini....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:14 AM | Show all posts
Originally posted by paih at 7-4-2008 08:19 PM
calling for dubai people...hotel ape ye yg ok dekat2 dgn airport dubai tu ye......maybe nak dok dlm sehari je kot jumaat ni sambil g renew visa utk family ..thanks


Tak silap haku Le Meridien Dubai. Teringat makan seafood kat situ.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2008 02:31 AM | Show all posts

Reply #130 zentex's post

tunggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 12:20 AM | Show all posts

Reply #132 lilo_kill's post

bagus la ramai2 kat doha..InsyaAllah kalau sampai sana buleh la tidur rumah lilo..dinner rumah zen..lunch rumah cali, lunch & diner lagi rumah julie,  brekfast rumah xyz...ish nak kena start menabung balik la...jgn2 pulak taim kita nak kesana..korang sumer plak  dan dan tu nak pegi vacation
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2008 08:54 PM | Show all posts

Reply #133 long's post

Hehheh bukan setakat rumah ke rumah Long, gathering almost every week. Sunday - Thursday...kena diet sebab bila weekend jekkkkk.....aktiviti makan2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 06:27 AM | Show all posts

Reply #134 zentex's post

wah ni best ni...
skang ni doha banyak peluang keja zen...kiri kanan dengar org O&G apply sana...bertambahlah nanti gathering you nanti ;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2008 09:25 AM | Show all posts

Reply #135 bitterchoc's post

Betul kat sini banyak website untuk cari kerja looking for people dalam O&G.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2008 09:25 AM | Show all posts

Reply #135 bitterchoc's post

Betul kat sini banyak website untuk cari kerja looking for people dalam O&G.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-4-2008 09:26 AM | Show all posts

Reply #135 bitterchoc's post

Betul kat sini banyak website untuk cari kerja looking for people dalam O&G.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 10:52 AM | Show all posts

Reply #133 long's post

Amboi Long, dia dah start planning ya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2008 12:17 PM | Show all posts
Originally posted by bitterchoc at 10-4-2008 06:27 AM
wah ni best ni...
skang ni doha banyak peluang keja zen...kiri kanan dengar org O&G apply sana...bertambahlah nanti gathering you nanti ;)


Skrang pun syudah lamai loooo.......     Yes ramai dtg sini bukan setakat keje minyak je.macam2. My asben kalau baru kenal org baru ambil contactnumber terpaksa ambil gambar sekali save as caller image....kalu tak dia x ingat .
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2008 08:01 AM | Show all posts

Reply #140 zentex's post

ramai takpe, asalkan close-knit...ke ada puak2?
your kids sekolah mana, zen? ada org kata kena waiting list, etc.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2008 04:56 PM | Show all posts
Originally posted by bitterchoc at 11-4-2008 08:01 AM
ramai takpe, asalkan close-knit...ke ada puak2?
your kids sekolah mana, zen? ada org kata kena waiting list, etc.


Eh ..Malaysian sini ok saje.  Tak perasan plak puak2 ni....daku kawan ngan semua owang... .No so close but happy le...when we get together.

My kids x yah waiting list.... ade kouta utk asben com. Alhamdulillah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2008 05:01 PM | Show all posts

Reply #142 zentex's post

Sis Zen,

Mostly Malaysian di Doha family or yg still single?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2008 05:17 PM | Show all posts
LV, new luxury boutiques kat Doha (kat belakang City Center Shopping Complex) dan yang pentingnya, tak jauh dari rumah..

Aida Boutique Al Fardan towers, West Bay:  Alexander Mc Queen, Agent Provocateur, Alaia, Balenciaga, Armani, Chlo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2008 05:29 PM | Show all posts

Reply #144 Calimro's post

Sis Cali...banyak nyer branded brand kat Doha ni.
I thought Louis Vuitton tak ada di Doha.

Mesti you ni selalu shopping because you can memorise all the name
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2008 05:32 PM | Show all posts

Reply #144 Calimro's post

Sis...I ada baca from other thread that u going to purchase new purse from Louis Vuitton range.

Hmmm....dah dekat rumah you pun boutique tu.Time to grab
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2008 02:09 AM | Show all posts

Reply #146 sarah_jane09's post

Memang nak, tapi since next week we are going to purchase a land so rasanya kena simpan dulu hajat tu, but kalau beli pun bukan dari LV range, dah ternampak ada satu lagi yang lagi cun.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2008 02:11 AM | Show all posts
Originally posted by sarah_jane09 at 11-4-2008 05:29 PM
Sis Cali...banyak nyer branded brand kat Doha ni.
I thought Louis Vuitton tak ada di Doha.

Mesti you ni selalu shopping because you can memorise all the name

Eh you salah baca tu (ke I yang salah susun ayat ..actually I cakap kat LVgirl...not the LV boutique. Kat sini memang takda. Burberry pun dah berbulan dengar nak bukak tapi tak terbukak pun lagi. Mana ada hafal, I masuk french asso. punya website, diorang yang cakap.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2008 02:28 AM | Show all posts

Reply #147 Calimro's post

Sis Cali...tak kisah la you beli brand apa yer but ...pleasee....pleaseee...pleaseee......
post gambar new handbag you nanti ok.

Lama ke balik France nanti?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-4-2008 02:30 AM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 12-4-2008 02:11 AM

Eh you salah baca tu (ke I yang salah susun ayat ..actually I cakap kat LVgirl...not the LV boutique. Kat sini memang takda. Burberry pun dah berbulan dengar nak bukak tapi tak terbukak pun l ...


Definately Sarah yang salah faham.
Bila baca balik ur post than only I understand.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051769s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list