Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
37406
View
76
Reply

Peti Cadangan & Pertanyaan

[Copy link]

Author: Sasha       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-3-2008 09:54 AM | Show all posts |Read mode
Salam dan Hi Buat warga oberc..

Jika ada sebarang pertanyaan dan cadangan, you can raise your voice kat topik ni ok. insya'allah sementara menunggu kedatangan Mod2 yg akan mengambil alih menjaga board ini, sy akan luangkan masa memantau dan membantu anda semua semampu yg bole..

arios
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2008 10:43 AM | Show all posts
hi SM Sasha.
boleh take turunkan semua reading access kat sini. nasib baik saya ada RA 3.
sometime saya tengok ada topic yg x necessary utk letak RA.
mbe nak avoid spam but since D** pun dah tak jd SM, hopefully dah xde spam
board ni very beneficial to those yg nak fly oversea.
i'm going to uk this september, so ada topic x leh masuk. nak tahu juga experience malaysian kat oversea.
please consider this. tqvm


Ok. saya akan buang mana2 thread yg ada RA, jika ada yg terlepas pandang bole habaq mai kat saya nooo dan kalau nak kan RA pda mana2 thread pun bole inform sya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 05:53 PM | Show all posts
Satu perubahan yang dinanti nantikan nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2008 06:04 PM | Show all posts
Please refer to this thread http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D1

Byk nama nama orang lama yg dah ditake off dimana ianya berunsur "bias" sbb masih ramai dlm list tu yg tak pernah online or active in this board tapi masih dlm list tersebut ...

Memandangkan thread tersebut pun boleh dikira zaman tuk kaduk sebab tak ber update, apa kata close that thread and let the new moderator do the job by creating a brand new thread?

Bukan apa, bila thread dibukak oleh SM, even moderator pun takleh nak edit that thread ... nak tunggu SM yg edit, berjanggut lar kan nak nak lagi kalau SM tu bias punya orang ..

Sekian, terimakasih.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 01:32 AM | Show all posts
ni bukan cadangan tapi teguran jer la. kepada toke minyak kelapa, dah-dah la iklankan produk anda kat sini. bukannya empunya diri ada pun kat sini sekarang. seriously cakap, jadi mcm annoying pulak sebab tgh syok-syok posting, ada iklan. dah lah banyak kali pulak tu, jadi satu kerja aku kena scroll ke bawah banyak kali nak baca posting reply. iklan sama pulak tuh. aku rasa SMOD Sasha pun dah letik asyik nak mendelete jer. dah la board oversea ni takder mod, cian sasha wat kerja sorang-sorang. dah-dah la ek wat iklan kat sini.. peace
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 03:07 PM | Show all posts

Reply #5 eyzlyn's post

wa setuju 100% ngan eyzlyn...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 03:11 PM | Show all posts

Reply #4 NadiaMurad75's post

tanya sat.. agak2 kalau SM dah tak jadik SM lagik, mod tak leh delete ker thread tu???
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 03:37 PM | Show all posts

Reply #3 NadiaMurad75's post

setuju sangat... saya yang duduk oversea register tahun lepas okay je, pas tu tiba-tiba tak boleh access...

RA saya baru 3, tu yang curious... apa yang rahsia sangat pasal board overseas ni sampaikan kena ada RA segala...

memang minta jasa baik SM Shasha buangkan kalau boleh semua RA untuk board overseas ni... terima kasih banyak-banyak in advance....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2008 03:41 PM | Show all posts

Reply #2 Sasha's post

Terima kasih SM...

kalau boleh buang je semua RA untuk board ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 12:02 AM | Show all posts
Originally posted by lilo_kill at 29-3-2008 03:11 PM
tanya sat.. agak2 kalau SM dah tak jadik SM lagik, mod tak leh delete ker thread tu???


Kalau SM dah tak jadi SM, boleh lar other mod edit itu thread or whatsoever ... kalau tak, mintak maap lar mmg takleh (dulu lar, skang tak tau lar plak kalau dah berubah).
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 06:24 AM | Show all posts

Reply #5 eyzlyn's post

Kita pun setuju gak...tak larat orang dok kata Hiro ni someone else...udah ler tu. Penatlah asyik disangka orang lain. Tak syiok kadang2 nak berforum.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 07:52 PM | Show all posts
Dear SM Sasha,

Would appreciate if you could take off the RA at this thread, tq

http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 01:31 PM | Show all posts

Reply #4 NadiaMurad75's post

No problem Nad..nanti saya close topik itu dan unsticked.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 01:38 PM | Show all posts

Reply #5 eyzlyn's post

Thanks Eyzlyn... krn memahami ..minta kerjasama dr semua pihak utk memudahkan duty saya..jika ada rasa terlalu private utk dibicarakan di sini..bole pm sy...insya'allah kalau sy on line sy jawab dgn segera..kalau tak hehe paham2 ajelah...commitment org yg dah berkeluarga ni membataskan sy utk selalu bertenet..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 01:42 PM | Show all posts

Reply #7 lilo_kill's post

Lilo...Mod dr board lain tak bole tp Mod incharged bole.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 01:48 PM | Show all posts

Reply #8 anakbugis's post

Ok ok no problemoz.. ..sy dah buang mana thread2 yg ada RA..nanti kalau ada terlepas pandang..tlg inform saya dgn link sekali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 01:57 PM | Show all posts

Reply #12 NadiaMurad75's post

Nad - done. Noted with Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 02:41 PM | Show all posts
TQ shasha... sukanya aku shasha ada sini...  aku bkn kaki kipas eh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2008 03:12 PM | Show all posts

Reply #18 lilo_kill's post

No problemoz...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 04:45 PM | Show all posts
Like Lilo, suka sgt Sasha take over this board. Cepat dan efikas lak tu ... ni bukan kipas aaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 05:17 PM | Show all posts
http://forum3.cari.com.my/viewth ... &extra=page%3D2

tanak lah RA kat thread ni.. mungkin thread ni berguna utk org2 nak g obersi...

TQ...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 10:27 PM | Show all posts
Kita pun sukeee sgt ..........   walaupun sebelum ni tak tau kewujudan Shasha dlm forum cari ni. Kita ni ade slow sikit huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:38 AM | Show all posts

Reply #20 NadiaMurad75's post

heheh blush i you...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:42 AM | Show all posts

Reply #21 lilo_kill's post

Lilo - done, noted with tx
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2008 09:47 AM | Show all posts

Reply #22 zentex's post

That's ok... Sy jarang interframe...konon nak low profile..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049959s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list