Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
27364
View
428
Reply

CROSS STITCH CARD SWAP~

[Copy link]

Author: shania       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 29-5-2009 11:03 PM | Show all posts
sorry friends...kita post lambat...tinggal hannabella and kakct kita blm post ..... sblm ni tak selesa la...sakit kaki ...ade luka pastu merebak sampai tapak kaki...kita takut kena cucuk, so kita sapu ubat gamat...cik abang nangis takut sakit lain sbb kali ni heal lambat sgt...2 hari sudah, kita pegi farmasi, dia kata fungus je...cik abang kata kita pengotor la pulak ...pada hal dok mop rumah tiap hari tapi tak basuh kaki betul2...

to jelly, kita post gift lambat sikit ye...tangan membuat, tapi kat kaki asyik berdenyut....pedih jugak kekadang sbb kulit kaki dah koyak and berdarah sikit ni plus kat celah jari2 kaki siap bengkak lagi .....ingatkan nak luruh jari manis kita...kalau tampal gambar kang, takut u all tak lalu makan pulak...

kakct and hannabella minggu depan ye

minta maaf banyak2 kat semua...
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2009 08:11 AM | Show all posts

Balas #421 shania\ catat

kak shania ada kencing manis k??
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2009 12:07 PM | Show all posts
421# shania


salam semua........I am now wondering what happen to my card?? Akak dh nk kena campak ke China
semula...but sadly my card tak sampai2 pos....could it lost in transit or blum di pos kan lagii.......
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2009 03:14 PM | Show all posts
Can someone update me....it's been ages......I do not mind if I am
not getting my portion but at least let me know ................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-7-2009 12:43 PM | Show all posts
kakct,

boleh pm me your address urgently

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2009 04:21 PM | Show all posts
Shania...mana button nak pm niii....x jumpa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-7-2009 05:20 PM | Show all posts
kita pun tak tau la kakct...

sejak tuka baru ni semua dah hilang...

Jelly, help me..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2009 09:48 AM | Show all posts
428# shania


akak dh email yerr .........
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2009 07:30 AM | Show all posts
kakct ..bila dah dapat kad xs tu..bagi tahu ye.. jelly nak tutup thread ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073273s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list