Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
141030
View
744
Reply

Plaza Gm Lrg Hj Taib, Chow kit [MERGE]

[Copy link]

Author: iedacute       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 30-7-2008 02:14 PM | Show all posts
oooo....jd diorg ni mmg dh dpt agak la ni bila time nk bt rush,....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 04:03 PM | Show all posts
bukan dapat agak..
sebab kadang2 tu hubby kata ada cina kena rampas barang nilai rm50k...
tapi sebab ada informer bagitau bila time nak buat rush, tu yang kadang2 ada yang terlepas..

tapi tau je lakan... cina2 ni... modal banyak... hari ni kena rampas barnag nilai rm50k, esok datang satu kontena barang nilai rm100k...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 04:17 PM | Show all posts
Originally posted by sayabaik at 30-7-2008 04:03 PM
bukan dapat agak..
sebab kadang2 tu hubby kata ada cina kena rampas barang nilai rm50k...
tapi sebab ada informer bagitau bila time nak buat rush, tu yang kadang2 ada yang terlepas..

tapi ta ...


tu ler....mesti dema ada informer tu yg saya kata ignore je....pasal kita amik bukan kontena so xyah takut.......lain ler nak beli sekedai tu kan....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 10:28 PM | Show all posts

Balas #41 iedacute\ catat

x g lg ker???
igt kn dh nk g ari tu...
hmm psl myk wngi tu bleh cmpur rse nye(kurg psti sbb x pnh bli....)
klu bli sedozen dpt lh half price... wlupn hrge lain2,still bleh cmpur...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2008 11:48 PM | Show all posts
entahlah skrg ni customers nak ada cop branded aje..pdhal barang tiruan je... nasib2 para peniaga kena ikut kerenah customers nak cari brg tiruan kena rush plak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-7-2008 10:55 AM | Show all posts

Reply #44 paku_karat's post

blm pegi la xsempat lg nk gi nanti la dlm 2 minggu ni try cr ms nak gi weekend kedai byk tutup plk hr keje plk kuar ofis pun dh kul 6....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 11:21 AM | Show all posts
blh x sesape bg info weekend tu kedai smua tutup ke @ 2-3 kedai je tutup
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2008 12:59 PM | Show all posts
kat plaza gm ni ada jual brangan kosmetik x
mcm bedak talkum ke'
minyak rambut ke
body spray ke
liptik ke
ada ke aa
aku cari bragan ni kat kl payah nak jumpa lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 12:35 AM | Show all posts
mcm2 ada kat sini..try la gi skali..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2008 08:31 AM | Show all posts
jam dan cermin mata banyak kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2008 03:31 PM | Show all posts
Baju budak berjenama ada jual ke kat situ??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2008 05:17 PM | Show all posts
i dh pegi plaza gm ni mmg mcm2 ade...utk org business mmg ok....sbb beli ngan jumlah byk mmg mrh bila beli mcm 1 ke 2 brg ke dia hrga mhal....tp leh cmpur2 yg bestnye....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 01:15 AM | Show all posts
apa lagi yg best kat sana?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 01:16 AM | Show all posts
apa lagi yg best kat sana?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 01:17 AM | Show all posts
mendap.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 01:17 AM | Show all posts
mendap.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 01:17 AM | Show all posts
mendap.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 01:18 AM | Show all posts
mendap.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2008 10:43 AM | Show all posts
mcm2 ada kalau korng nk bt business kecil2 pun ok mcm beli jual kt ofis ke tp kena beli 1 dozen la br leh dpt murh....kurang 1 dozen dia xdpt la hrga borong...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:59 AM | Show all posts
yang banyak kat situ aksesori, jam, spek, beg
tapi dah lama tak pegi sana...
tengok ada tudung bagai sape ntah ckp tadik
tak penah nampak la pulak
ha lagi satu brooch melambak gak kat situ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083464s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list