Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
222761
View
1397
Reply

TANYA DAN JAWAB HARGA HANDPHONE

  [Copy link]

Author: medangmru       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2009 11:02 AM | Show all posts

Razr V3X VS Z710i or W710i

z710i or W710i ni ada lagi ke kat kedai2
kalau ap bape and kalau second bape
tgh pening nak pilih V3X atau z710i...
kalau ikutkan memang untung amik z710i atau w710i tapi meha minat gak ngan v3x sebab camera dia kira bagus la design pun 2-2 cun tapi v3x cun kalau white colour
geramnya pening nak pilih
sekarang ni v3x ada nampak dah kat kedai tapi z710i ni meha pusing2 kedai pun tak jumpa lagi





VS


or



Pastu nak tanya,kalau fon tu dia tulis example:

memory card up to 2gb,Kalau lebih dari 2gb kita letak kat fon boleh ke?

takde masalah kan??


[ Last edited by  mehacomp_91 at 18-2-2009 12:42 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2009 09:12 PM | Show all posts
pd yg bertanya...insyaAllah akan ku jawab jua...cuma masa skang ni agak mencemburui aku....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 10:36 PM | Show all posts

SAYA NAK BELI HPHONE ...

Saya nak beli hphone baru harga antara rm900-rm1200. model mana yang berbaloi dengan wang sejumlah ni. first choice ...nokia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 11:34 PM | Show all posts

Balas #1 Lily_Savage\ catat

aku cadang kan  NOKIA E63...ori pun dalam rm 1080 kalau ap set tentu lagi murah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 11:38 PM | Show all posts
m-mobile dah bankrupt ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 01:33 AM | Show all posts
N82..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 09:17 AM | Show all posts
smlm carik n82 itam... xdpt

c902 brape price ek?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 11:57 AM | Show all posts
SE G705 kalo aku rembat ok x? bbaloi x?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 01:41 PM | Show all posts
Originally posted by sore_itam at 17-2-2009 11:57 AM
SE G705 kalo aku rembat ok x? bbaloi x?
kwn aku pakai hp nih... ok je katanya...
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2009 10:26 AM | Show all posts
sony ericsson w910i berapa harga? jatuh kosi tgk..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2009 02:32 PM | Show all posts

Reply #30 rayna_raynes's post

640+1gb..rsanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2009 06:41 PM | Show all posts
Tumpang tanya....

Hp Nokia model 7510 (jenis fold) ok tak?

Brapa harga AP n yg zitron skrg?

10q....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2009 02:18 PM | Show all posts
tumpang tanya

kalau w380 rm 450

ok ke x?

hp ni macam dah lama....
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2009 06:46 PM | Show all posts
tumpang tanya.. nokia klassik 6120 berapa harga skrg??
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 01:28 AM | Show all posts
aku nak angkat nokia n82 ni. korang cadangkan kedai mana yang boleh dipercayai.takut jgk kena tpu ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2009 08:13 AM | Show all posts

Reply #35 akeyron's post

nytakan area mana anda tinggal... ..mebe adaporemerni tinggal kat sesuatu area dan leh bgtahu kedai HP mana yg ok..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2009 08:14 AM | Show all posts

Reply #34 syakuntala's post

lebey kurang RM550-650.........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2009 08:16 AM | Show all posts

Reply #27 mrs_teratai's post

dlm RM899-999
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 01:18 PM | Show all posts
med...bpe latest rega utk 5800 ngan E71? AP n Ori..

mana leh dpt ek kalo area bangi?ke elok g kajang trus?

pdpt med la..mana lagi ok antara 5800 ngan E71?org umah nak pakai ni..tp dia mcm tak suke touch screen..tp XM screen besar..tp silap kamera hampeh..

E71 cam kebisnesan sgt lak
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 10:47 PM | Show all posts

Balas #36 medangmru\ catat

aku duk area kl
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093142s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list