Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
56780
View
640
Reply

TERATAK SEMBANG

[Copy link]

Author: jellypuff       Show all posts   Read mode

Post time 13-4-2009 12:35 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 13-4-2009 11:53
bukan takut tak sempat B..
jelly masuk ni pagi dah nak habis nak masuk tghari pulak..tu yg 2 in 1 tu..



owwwhhh.. betul la tu.  jelly terpaksa buat rondaan kan?  tuh pun lagi 7 minit lg nak tgh tu.. hhehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:22 PM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 13-4-2009 10:50 AM



betul betul betul... ..  ishhh nostalgia taw... panggung rex .. capitol... ahahahaha


dulu masa muda rumaja pergi gak tengok citer Gemerlapan..wakaka tengok kat Rex, kat CM..wah wah...jalan kaki je tu...semua boleh...now pergi buang sampah depan rumah pun tak larat...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:24 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 13-4-2009 11:53 AM
bukan takut tak sempat B..
jelly masuk ni pagi dah nak habis nak masuk tghari pulak..tu yg 2 in 1 tu..



selamat petang kak jelly...kak B..... :kiss::kiss:
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:50 PM | Show all posts
petang semua.......
penatnya lah haiiiii....
baju x iron lagi niiiiii....
nina bab iron men iron ni paling ku seksa
klu den kayo lamo den anta g dobi jerrr....

yg x berlipat pun kemain mengunung laieee...
ni semua sebab siang ikan keli punya hal lah ni
semalam balik on da way dr melaka singgah rembau
kolam ikan keli
hb amik 3 kg adalah dalam 20 ekorr...

ayoyo...nk siang punyalah seksa
eeeiiiiiii....xsuka tau....
abis terbantut keje2 lain....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:51 PM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 13-4-2009 09:27



bukan la... heheheeh tersedak sedak Naiz kena sebut...


x pasal2 salah gunting kain langsir plak kang .....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:53 PM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 13-4-2009 10:07



lepas raksasa mati (berkecai sbb ultraman tembak laser), ultraman kena rest.  sbb nyawa dia dah lemah... kan lampu kat dada dia munyik "lim...lim...lim...lim..." ekekekekeke..


B ni bab2 berfantasi terror betul....
agaknya bersusun ultraman kat umah B ya....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:54 PM | Show all posts
Originally posted by GabriellaMendez at 13-4-2009 10:08



syoknya jenjalan.. tapi melaka panas kan?  last few weeks B ada pergi.. perrggghhh, x tahan.  member B kata, dah 2 minggu x hujan...


panaz mmg panaz....
tp semlm all da way from melaka di bantainya ujan....
lebat gilersssss....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:56 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 13-4-2009 10:11


iye kak nurina...

hajaba ni pengasasnya pemilik produk felisa cosmetic tu...dia dulu saya kenal, satu kompeni koje kat karangkraf...tp dia mana la ingat saya bilisan ni...dia  ...


mesti rambang mata kan pjan....
kak nina x penah pun masuk ariani tu....
lalu depan selalulah....
x brani weeiiiiii....mahal gilersss
wpun tgh sale....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 03:59 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 13-4-2009 10:12


lagik lama.....................zaman panggung Rex nih......

upin dan ipin tu beli cd je la...huhuhu anak2 saya suke, tp tu la..penakot dgn sound kuat...cemana/?


tulah....
last tgk kat odeon depan pertama compx....
pastu kirim salamlah...
keur lah citer cm ner best pun..
xde nk jejak panggung wayang lagi dah....
zaman kegemilangan keur masuk panggung
dah berakhir lepas je aku terima nikahnya..

Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 04:00 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 13-4-2009 10:13


nak blajar gi blog kite...ada step by step..senang sangat tu kak.....


thanks pjan....
nnt akak g jengah blog pjan ya....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 04:02 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 13-4-2009 10:16


kak, saya ada reply di shoutbox blog tu....


yes dear...
akak dh bc tp x sempat reply lagi....
nnt ya....
one by one...
ni rasa cm kekurangan oksigen je ni
barang2 dh berkotak2 sampai...
nk kena g punch harga ni...
ayoyo semua nk kena wat sensorang
mati ooooooo....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 04:03 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 13-4-2009 10:18
http://i50.photobucket.com/albums/f337/kodot/fizan%20Blog/icon%20lucu/AddEmoticons00527.gif gilak masing2 posting satu satu...haha

adeih, sakit kepala lah...dok edit blog pagi2 bute tadik..... ...


pjan....
jgn titon nk hb wat spot cek....
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 04:05 PM | Show all posts
Originally posted by pjan at 13-4-2009 15:22


dulu masa muda rumaja pergi gak tengok citer Gemerlapan..wakaka tengok kat Rex, kat CM..wah wah...jalan kaki je tu...semua boleh...now pergi buang sampah depan rumah pun tak larat...


pjan...
dulu jalan kaki ada orang teman
jalanlah sejauh mana pun....sangguppp tuuuu....

skrg ni sape nk teman....
takat nk buang sampah tu....mengadassss bebenor lah gamaknya...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-4-2009 04:16 PM | Show all posts
kak jelly berhenti tengok wayang bila dapat anak yg pertama..lepas tu lupa dah macamana rupa panggung wayang
akak jelly tengok wayang balik bila anak2 akak jelly dah besar ni..ingat lagi cerita shrek yg pertama tu ..tulah citer yg kita org pi tengok sekeluarga..itu pun sebab dapat tiket free..jimmy menang peraduan buat robot dari lego..lepas tu akak selalulah tengok wayang lebih2 lagi kat alamanda dah ada panggung sonang sikit nak pergi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-4-2009 04:18 PM | Show all posts

Reply #183 pjan's post

selamat petang pjan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-4-2009 04:21 PM | Show all posts
pjan... akak dah ronda blog pjan...
nanti akak nak cuba buat tudung ekin tu...
nampak macam senang je..
tapi  nak kena pergi cari kain dulu..
weekend ni boleh ajak hubby ronda cari kain hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 05:30 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 13-4-2009 16:21
pjan... akak dah ronda blog pjan...
nanti akak nak cuba buat tudung ekin tu...
nampak macam senang je..
tapi  nak kena pergi cari kain dulu..
weekend ni boleh ajak hubby ronda cari kain hehehe


akak....
nina pn dh ronda2 kat blog pjan
pn teringin gak wat tudung ekin tu...
tp masalah den ni kak....mesin jayyit x do la pulak....
kena tunggguuuuu lah gamaknya....

satu lagi masalahnya kan kak (ingat tempat meluahkan masalah ke hapa ni)
nina ni klu nk belaja kena secara live kak...
takat gambar tu x dapek den nk ngikutnya kak...

ps  :  pjan, apa kata wat kat dalm you tube plak....tu klu akak x dpat gak kan....sumthing wrong ngan akak lah tuu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 07:03 PM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 13-4-2009 03:50 PM
petang semua.......
penatnya lah haiiiii....
baju x iron lagi niiiiii....
nina bab iron men iron ni paling ku seksa
klu den kayo lamo den anta g dobi jerrr....

yg x berlipat pun kemain men ...


yess!! time saya pulak kumpul kredit.....


akak, saya nih...part lipat kain paling malas dan tak suke!! bab basuh tak jadi masalah.....masuk je dlm mesin, taruk air...taruk sabun....lepas tu lepak la...tutup air pun suruh budak2 je.....hahaha

kadang2 tu, baju/seluar budak2 dah habis dlm lemari baru saya lipat............

asben jgn harap la nak tolong...dia siap compare mak mak kite basuh kain kat sungai lagik tu..........
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 07:05 PM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 13-4-2009 03:54 PM


panaz mmg panaz....
tp semlm all da way from melaka di bantainya ujan....
lebat gilersssss....


tingin nak pegi melaka..buat lawatan keluarga di sana..last pergi melaka zaman sekolah rendah....darjah 6..tak ingat dah sangat..byk tido je dlm bas pening kepala + mabuk bas sama....

kali ni kalau pegi mmg kena bwk byk duit la no.....anak2 lagi..makan tido + penginapan + cenderamata + kenderaan..perghh!! tunggu asben dpt bonus beso
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2009 07:06 PM | Show all posts
Originally posted by Nurina at 13-4-2009 03:56 PM


mesti rambang mata kan pjan....
kak nina x penah pun masuk ariani tu....
lalu depan selalulah....
x brani weeiiiiii....mahal gilersss
wpun tgh sale....


ariani saya tak pernah beli...even yg dlm internet pun mahal giles.....ambil dari kedai, than markup sikit..ye la, nak kurang lagi mana ada..dorang beli pun tak de sale kan...huhuh last jahit je sendiri..


Hajaba tu pun beli yg paling murah la kak....huk huk tu pun hat mini....jadi lah......sedap pakainye....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list