Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
152527
View
1368
Reply

Swimming

[Copy link]

Author: karambunai       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:42 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 2-8-2008 03:47 PM



bagi.... musti bagi orang yang kat dalam gambar tu juga ---
ribu raban gaban punya..... gs -

bila la si karam nak paste ni ye...


atas sebab2 teknikal karam xsempat lagik nk upload vid2 tu.. harap bersabar semua... kui kui
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:43 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 2-8-2008 03:50 PM



semua lemas sebab ada sorang couch tu tak nak couch depa swimming -
nak gi iceland la, nak gi tesco la... nak gi warta la.. sakit perot la... sakit dagu la...
ada aje  alasan couch tu.... ...



kekeke... pandai2 je si dexa tambah cakap g tesco n warta kan... kui kui.. bz mengajo la ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:45 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-8-2008 02:42 PM



poning boleh minta tolong pada karam yang expert dalam hal
tak tercungap cungap ni   or pada jojo yang memang
terror main netballz - (not sure apa connection but it sounds good)  


xda le expert.. just ok ok la.. tercungap tu kan dah karam kasi info... sama la gan konsep kesiputan tu... xfhm la forumer ni.. xsemak dulu ke be4 anto
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:46 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 3-8-2008 02:45 PM



orang dah bagi credit ribu riban gaban.... kena charge lebih pula...

ingat kan free aje   ... tapi tak apa -- hari tu karam ada hutang saya
about rm500 bucks - kira  chap chap suey aj ...



xsampai pon ribu raban lagik... kekekeke... uiks karam ada utang about rm500 bucks ke.. jap check buku 555.. ahhaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2008 10:46 PM | Show all posts
terasa kehilangan karam kat sini kan.. kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:13 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:43 PM



kekeke... pandai2 je si dexa tambah cakap g tesco n warta kan... kui kui.. bz mengajo la ni..



busy mengajar sampai lupa  kawan2 lama kat sini...
al maklum.. kitorang tak pandai swim breaststroke tu
dan semua kita ni swim macam kambeng dan tercungap cungap...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:14 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:45 PM


xda le expert.. just ok ok la.. tercungap tu kan dah karam kasi info... sama la gan konsep kesiputan tu... xfhm la forumer ni.. xsemak dulu ke be4 anto



dia baru lagi... masih tak biasa nak check2 belakang punya post kot -
tapi saya percaya lepas ni dia akan check dan print cara2 swimming tu
supaya tak kesiputan dan kecungapan -
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:17 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:46 PM



xsampai pon ribu raban lagik... kekekeke... uiks karam ada utang about rm500 bucks ke.. jap check buku 555.. ahhaha



actually lebih dari 500 bucks - tapi saya kira cincai cincai aje sebab
dah nak raya ni --

kalau karam check buka 555 tu --- saya percaya karam nampak
yang sebenarnya karam hutang saya  5000 bucks  okay  
kiranya  macam baik la saya ni... tak nak minta banyak2 dan
kita  chap chap suey  aje -
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2008 11:18 PM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 4-8-2008 10:46 PM
terasa kehilangan karam kat sini kan.. kekekeke




sapa ni  yang perah santan ni...gs -
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:29 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-8-2008 11:13 PM



busy mengajar sampai lupa  kawan2 lama kat sini...
al maklum.. kitorang tak pandai swim breaststroke tu
dan semua kita ni swim macam kambeng dan tercungap cungap...


huhuhu.. kambeng tercungap2.. adei.. need more praktis lagik... teruskan usaha anda..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:30 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-8-2008 11:14 PM



dia baru lagi... masih tak biasa nak check2 belakang punya post kot -
tapi saya percaya lepas ni dia akan check dan print cara2 swimming tu
supaya tak kesiputan dan kecungapan -


owh xbiasa lagi ek.. leh dimaapkan lagik.. kekeke.. ya.. print benda2 penting supaya lebey senang ok forumer sekalian
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:30 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-8-2008 11:17 PM



actually lebih dari 500 bucks - tapi saya kira cincai cincai aje sebab
dah nak raya ni --

kalau karam check buka 555 tu --- saya percaya karam nampak
yang sebenarnya karam hutang saya  ...


erk... kekeke... dah check.. tarak utang ape ape gan dexa ok...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:31 PM | Show all posts
Originally posted by dexa at 6-8-2008 11:18 PM




sapa ni  yang perah santan ni...gs -


karam sendiri la yg perah santan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:32 PM | Show all posts
lambatnya nk upload vid kat youtube ni.. adei... semangat ni

ni dia vid jojo beraksi.. kekeke


[ Last edited by  karambunai at 7-8-2008 10:42 PM ]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 09:56 PM | Show all posts
owh karam dapat info acara2 yg akan di pertandingkan di Olympic 2008 beijing.... ni senarainya....

            Men
   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 10:22 PM | Show all posts
ni lak senarai acara time n harinya....


SWIMMING, NAC Main Pool

9 August 2008 - Saturday
18:30
HEATS
          400m IM M
100m Butterfly W
          400m Free M
          400m IM W
          100m Breast M
          4x100m FreeW

10 August 2008 - Sunday


10:00 - 11:40

SF & FINALS                            HEATS 18:30
400m IM M                                         100m Back W
100m Butterfly W - SF                         200m Free M
400m Free M                                       100m Breast W
400m IM W                                 100m Back M
100m Breast M - SF                             400m Free W
4x100m FreeW                                    4x100m Free M


11 August 2008 - Monday

10:00 - 11:55                                           HEATS

SF & FINALS                                         18:30   

100m Back W - SF                                200m Free W
200m Free M - SF                                 200m Butterfly M
100m Butterfly W                                   200m IM W
100m Breast M         
100m Breast W - SF         
100m Back M - SF         
400m Free W         
4x100m Free M         

12 August 2008 - Tuesday

10:00 - 11:45                                                   HEATS
SF & FINALS                                                  18:30
        
200m Free W - SF                                     100m Free M
200m Free M                                              200m Butterfly W
100m Back W                                             200m Breast M
100m Back M                                             4x200m Free M
100m Breast W         
200m Butterfly M - SF         
200m IM W - SF         

13 August 2008 - Wednesday                HEATS
10:00 - 11:50                                                    18:30
SF & FINALS
        
100m Free M - SF                                         100m Free W
200m Free W                                                 200m Back M
200m Butterfly M                                            200m Breast W
200m Butterfly W - SF                                    200m IM M
200m Breast M - SF                                       4x200m Free W
200m IM W         
4x200m Free M         


14 August 2008 - Thursday
10:00 - 12:00                                                        HEATS
SF & FINALS                                                    18:30
        
200m Breast M                                                50m Free M
100m Free W - SF                                          800m Free W
200m Back M - SF                                         100m Butterfly M
200m Butterfly W                                            200m Back W
100m Free M         
200m Breast W - SF         
200m IM M - SF         
4x200m Free W         


15 August 2008 - Friday
10:00 - 12:00                                                           HEATS
SF & FINALS                                                         18:30
        
50m Free M - SF                                                50m Free W
200m Breast W                                                   1500m Free M
200m Back W - SF                                             4x100m Medley W
200m IM M                                                         4x100m Medley M
100m Free W         
100m Butterfly M - SF         

16 August 2008 - Saturday
10:00 - 11:20
SF & FINALS
         
200m Back W         
100m Butterfly M         
800m Free W         
50m Free M         
50m Free W - SF         

17 August 2008
10:00 - 11:30
FINALS
         
50m Free W         
1500m Free M         
4x100m Medley W

M = MEN W = WOMEN SF = SEMI FINAL

WAKTU CHINA KOT

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 10:38 PM | Show all posts
Beijing 2008's National Aquatic Centre, aka the Watercube












not bad dia nyer structure...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2008 11:40 PM | Show all posts
ya karam dah meroyan byk dah ni... kekeke...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2008 05:09 PM | Show all posts

Reply #1944 karambunai's post

cantik gilos.. bravo...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2008 06:52 AM | Show all posts
Originally posted by karambunai at 7-8-2008 11:40 PM
ya karam dah meroyan byk dah ni... kekeke...




karam dan jojo - tak masuk ke thread swimming di board olympic tu -
post kat sana kalau pasal olympic ye -
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list