Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
99457
View
848
Reply

SO & AC FUTURE ACTIVITY - GATHERING ON 28 MAC 2015

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-10-2009 12:39 PM | Show all posts
hmm..zue..

any update gan kedatangan tu...
sbb nak update kat FB gak...
nampaknya ada ramai gi yg belum tau nak bawak apa...

@teky dongseng...

ko lak bawak apa...??
jgn bawak perut aje tau..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:41 PM | Show all posts
nak jugakk ang pow....
teky Post at 6-10-2009 12:35 PM


silap2 oppa yang kena pow ngan bdk2 neh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:41 PM | Show all posts
Post Last Edit by nzhass79 at 7-10-2009 08:00

kak bel..... ni yang terkini....

Gathering AC 2/2009

tarikh : 17.10 (deepavali)

Masa : 12.00 pm

beralamat dia Presint 9, Putrajaya

kalau sudi hadir sila maklumkan nama anda kat kat sini....
saya akan update dari masa ke semasa

Gathering kali ni anda dikehendaki bawak potluck...
bile lg nk tunjuk skill memasak korang tu

nak no fon siler pm



Yang akan hadir (Insya ALLAH)

1. nzhass (main menu... nasi ape tak tau lg )
2. Isabel (spaghetti)
3. seroja23 (assistent ai )
4. limau (kek)
5. Hana_Hirokawa + bodyguard (rendang daging)
6. im_comey (dessert)
7. taesungki aka weina (rendang daging)
8. rukiaichigo (puding cocktail)
9. nightwinkle
10. teky oppa
11. anonymous5050
12. Jel_jelita
13. minho_nora
14. azzy
15. muun
16. skymania (ketupat palas + rendang ayam)
17. wbsJue (nasi hempet )
18. Haizan ( kek coklat)
19. aima87
20. brookemcqueen ( since budak hostel..dimaafkan..leh ler bawak barang tunjuk... )
21. momoko
22. k-aries
23. mawad
24. hana_olijas
25. bottle_boy


tak konpem
1. JC
2. twinkystar
3. amemiya
4. zeleia
5. airwickss
6. kalchi
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:42 PM | Show all posts
zue
kak jel_jelita maybe nk bawak lamb stew.. adoi peberet den tuh hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:50 PM | Show all posts
konpem nanti ko bgtau aku ar.... nape dia tak masuk sini.... segan ek???
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:56 PM | Show all posts
kk zu..kak bel..cam bnyk jeh makanan nih...

tak abis nanti..arus la sesowam amik bawak balik plak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 12:56 PM | Show all posts
zue
opis dia dah block forum n fb.. sian tul kak jel.. nanti pepehal me akan inform.. oh yer.. naper umah ni me tgk kat page depan takde kuar numbering?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:08 PM | Show all posts
@ Hana - aku pun cam ko gak .. air tangan mak+aku ..

@ sky & teky - korang ni mcm buat dosa besar je yerk .. minta maaf segala ... apa korang dah buat ha? isk, isk .. anak2 tak matang nih ..

@ yorobun - apa yg im cakap kat sini jgn terasa yer .. kang ada lak merajuk ngan aku tak pasal2 .. lagi2 si chu tu .. org main2 dia ingat betul .. nak marah2 manja gitu pun susah .. jgn terasa yer .. bulan baik ni .. posa ni .. aku minta maap gak .. mcm ikut trend si sky+teky jer

@ kak jel bawa lamb stew .. wah wah .. sure yg tu habis dulu .. bebudak ni kuat makan daging tau .. diorang ni semua karnivor .. cuba bawa sayur ala2 salad gitu .. ada tak nak makan ? heheh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:12 PM | Show all posts
83# im_comey

kami berdua tak buat apa2 pon..

pasal lamb tuh..takpe..im leh amik bhgn sky...sky tak bleh makan..im nyer salad buah..nanti sky makan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:52 PM | Show all posts
hmm..zue..

any update gan kedatangan tu...
sbb nak update kat FB gak...
nampaknya ada ramai gi yg belum tau nak bawak apa...

@teky dongseng...

ko lak bawak apa...??
jgn bawak perut aje tau ...
isabel Post at 6-10-2009 12:39 PM


ermm rasenyer bawak sky da cukup ar kann..sky supply rendang ngan ketupat palas..da tong2 samer ngan sky
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:53 PM | Show all posts
kk zu..kak bel..cam bnyk jeh makanan nih...

tak abis nanti..arus la sesowam amik bawak balik plak..
skymania Post at 6-10-2009 12:56 PM


sekai jgn luper mangkuk tingkat...

kalo bleh amek yg 10 tingkat...

tapau seboleh mungkin kekekekekek



*5 bekas tuk ko..5 bekas tuk aku
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:55 PM | Show all posts
@ Hana - aku pun cam ko gak .. air tangan mak+aku ..

@ sky & teky - korang ni mcm buat dosa besar je yerk .. minta maaf segala ... apa korang dah buat ha? isk, isk .. anak2 tak matang nih ..

@ y ...
im_comey Post at 6-10-2009 13:08


im nanti msg limau
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:58 PM | Show all posts
im
yolahh tu.. deme ni kalo nk bawak salad tu bawak salad buah ker.. lemang segera kat tepi jalan tu pun bnyk per... karipap segera, donat segera.. sume segera.. nk bawak kfc pun bley .. dak2 lelaki leh sharing2 per.. jadi banyak aaa nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 01:58 PM | Show all posts
im
yolahh tu.. deme ni kalo nk bawak salad tu bawak salad buah ker.. lemang segera kat tepi jalan tu pun bnyk per... karipap segera, donat segera.. sume segera.. nk bawak kfc pun bley .. da ...
Hana_Hirokawa Post at 6-10-2009 13:58


ekekeek...hana bwk bykkk nyerrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 02:00 PM | Show all posts
sekai jgn luper mangkuk tingkat...

kalo bleh amek yg 10 tingkat...

tapau seboleh mungkin kekekekekek



*5 bekas tuk ko..5 bekas tuk aku
teky Post at 6-10-2009 13:53


BAIK!!! aku korek mangkok tingkat mak aku...

** motip tetibe potluck aku tong2 ngan ngko??

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 02:02 PM | Show all posts
sekai jgn luper mangkuk tingkat...

kalo bleh amek yg 10 tingkat...

tapau seboleh mungkin kekekekekek



*5 bekas tuk ko..5 bekas tuk aku
teky Post at 6-10-2009 01:53 PM


motip?? mangkuk tingkat not allowed on dat day
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 02:05 PM | Show all posts
limau
tu bkn hana bawak aa.. tu cadangan aje kat dak2 yg sebuk nk bawak mangkuk tingkat, ade yg me sumbat dlm mangkuk tu kang... moahahaha... mianhe....
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 02:07 PM | Show all posts
limau
tu bkn hana bawak aa.. tu cadangan aje kat dak2 yg sebuk nk bawak mangkuk tingkat, ade yg me sumbat dlm mangkuk tu kang... moahahaha... mianhe....
Hana_Hirokawa Post at 6-10-2009 14:05


hahhahahaha.........hahahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 02:16 PM | Show all posts
ku terbayang pelbagai makanan.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2009 02:42 PM | Show all posts
wah ada org bawak sampai 2 rendang daging...
xa da ke org nak buat rendang kerang...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 03:16 PM | Show all posts
@ kak jel bawa lamb stew .. wah wah .. sure yg tu habis dulu .. bebudak ni kuat makan daging tau .. diorang ni semua karnivor .. cuba bawa sayur ala2 salad gitu .. ada tak nak makan ? heheh


besh ker nehh?? rasenyer pernah makan..tpi tah laa...daging?? ermm sedak neh sedak nehh
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 03:18 PM | Show all posts
90# skymania

bagus...yg penting kerjasama..


ko ckp nak dtg awal kan?? so aku kena awal gak la kan...

ok nanti kiter susun strategi camner nak tapau makanan....ekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 03:42 PM | Show all posts
kak bel
uiks rendang kerang.. takut cepat basi lak.. dah ler nk gi KLCC dulu nanti hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 05:10 PM | Show all posts
nama chachu spttnye dlm senarai belom pasti sebab chachu xpasti dtg kol bape .boleh ke gitu chu  dtg lmbt sket sebab ade hal.pukol bape tu pon xbole pasti lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2009 06:33 PM | Show all posts
@kak bel
saya pun mengharapkan idiri ini akan dapat pergi.. amin...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053547s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list