Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
49485
View
128
Reply

Penyanyi wanita remaja masa lalu yang pernah 'meletop' sekejap

[Copy link]

Author: refleCtion       Show all posts   Read mode

Post time 19-11-2010 11:05 PM | Show all posts
Aku suka Maya - Bunga Bunga Matahari... lalalalaalala (ingat line tu je hehe)
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2010 11:06 PM | Show all posts
Aku suka Maya - Bunga Bunga Matahari... lalalalaalala (ingat line tu je hehe)

...walaupun dia tak tersenarai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2010 12:07 AM | Show all posts
min malik - perjalanan duka
nur fatimah - selembut sutera
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2010 01:31 PM | Show all posts
yang plg aku minat :
haslinda - lagu sehati sejiwa,siap jd lagu tema drama cinderella lakonan ahmad idham dan haliza misbun
and then aku minat lagu dr arni nazira,lagu hot dia of coz la cinta antara benua dan kasih yang terpendam.
Yg ketiga,aku lagu gemersik nyanyian krisya,best gler lagu ni smpai jd lagu wajib dgr sblm tido.dgr citer krisya dh kawin dgn org arab & dah ada anak sorang,siap buka restoran kat pj.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2010 02:39 PM | Show all posts
ada kan yg nama shila abdul??? rasa aku lagu nya satu tu jak
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2010 05:03 PM | Show all posts
Reply 105# PEPPERMAN

ada satu lagu je yg femes x femes gak la,tajuk lagunya. mungkinkah..dia ni pun salah sorang anak didik adnan abu hassan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2010 05:31 PM | Show all posts
Rhyno suka Feeza...lagu ni best...suara pon mantap...tp tak popular sgt Feeza ni kan.....di manakah dia sekarang?



Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2010 05:43 PM | Show all posts
Post Last Edit by Rhyno at 21-11-2010 17:50

yg lain2 Rhyno suka :

















Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2010 11:35 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 12:58 PM | Show all posts
artis yg aku nk ckp ni bkn la lama sgt....br je lagi tp xde la top pon

ala yg pnh duet ngan bob ...
babyorange Post at 12-6-2010 22:23



    arnieza ni dok kt kajang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2010 06:09 PM | Show all posts
apasal al penyanyi dulu2 takda yg comel macam anith
patut la pupus camtu...

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2010 10:56 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 01:45 AM | Show all posts
mazleela pun sesuai masuk list, sekali dengan haida
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 01:46 AM | Show all posts
illa sabry sekali
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2010 10:42 AM | Show all posts
ada lgi yg best. MAsleena.lagu dia putus tanpa rela, mainan jiwa
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2010 11:49 AM | Show all posts
Reply 91# NASHAFAUZAN


    Wan Suhaila - Kau Masih Yang Terbaik.
memang terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 02:34 PM | Show all posts
penyanyi lyana, hangatnya cinta, best...
kat karaoke memang ngetop abis lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2010 11:41 AM | Show all posts
sape ada lagu luka semakin terbiar tuh??? aku nak.. lama dah mencari..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2016 10:33 AM | Show all posts
Aku suka :
1.Haida - Manis Masa Bercinta
2.Abot - Tak ingat lagu tapi dia ade lagu duet ngn Group Kamikaze
3. Group Candy - lagu Akan ku tunggu kot
4. Krisya - lagu tak ingat
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2016 11:21 AM | Show all posts
vote illa sabri, jeslina hashim, nadia & anis suraya

tapi suara anis suraya paling best
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2016 01:17 AM | Show all posts
pernah dgr hanya singer nama Farra je, lagu Bagaikan Puteri.. tu aje
nak sgt attend concert Sheila Majid.. bilakah
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2016 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg plg saya ingat mazlela-tabah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2016 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Penyanyi shasha..popular sekitar tahun 1994 dengan lagu hitsnya yg mendayu dayu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2016 09:29 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2016 09:40 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069321s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list