Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365696
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2012 02:06 PM | Show all posts
Post Last Edit by songketkelantan at 8-1-2012 14:48

Salam Usahawan..
Mencari partner utk share tapak di CNY Festival yang berlangsung di I-City S.Alam.
- Tapak asal 10x10..after share 5x10(seorang)
- Event ni sebenarnya dah bermula dari 6hb-21 Jan 2012
- Barangan kering sahaja
- Sewanya rm2k..lepas share jadi rm1k seorang.

Untuk perbincangan lanjut;
Hub > 0123579909

Tq
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2012 02:02 PM | Show all posts
Salam,
sape nak join niaga kat Karnival Generasi Y:
- Ddatarn Telok Kemang
- 21-24 January 2011
- Anjuran Gerakan Belia 4B Jimah Baru
- Anjuran BersamaMajlis Perbandaran Port Dickson
- Tapak 10x10, share jadi 5x10 sorang.
- Harga : RM400, share jadi Rm200 sorang.
- Barangan kering jer yea..
- Antara acara akan diadakan:
BAND FESTIVAL LIVE GIG , Pertandingan mewarna, pertandingan autoshow,Pertandingan Permainan Tradisional & Kereta Kawalan Jauh, persembahan artis jemputan dll

atau

Fiesta Ria Sg Besar Selangor 2012:
- di Stadium
- 20 - 29 Jan 2012
- sewa RM 400 (10x10) : share RM200 5x10 sorang
- setiap malam akan diadakan persembahan artis2 tempatan,pertandingan karaoke,epy the magic,fire eater dan banyak lagi acara2 pentas menunggu anda.dan insyaallah kali ini kami akan menampilkan Helikopter Rider di mana ianya akan mendarat di tgh2 padang stadium.untuk fiesta selama sepuluh hari ini

Sapa nak share ngan saya, leh hub saya di talian : 0123579909 (kalau xdapat hub no ni 0179692122

tq
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2012 05:26 PM | Show all posts
pasar car boot kt stadium shah alam tu sewa tapak bper yer..sape2 tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2012 08:49 PM | Show all posts
Post Last Edit by Karnival_WOW at 13-1-2012 20:50

Salam Tuan/Puan,

Salam dari Karnival WOW Putrajaya, Karnival ini akan di adakan di Putrajaya dan ini merupakan Karnival WOW bagi tahun yang ke-3.

Karnival ini di anjurkan oleh Perbadanan Putrajaya. Karnival yang di nanti nantikan ini telah berjaya menghimpunkan ribuan pengunjung pada tahun lepas (2011) dengan pelbagai aktiviti menarik di tapak karnival serta Pentas kedua dan Konsert penutupan oleh artis ternama tanah air pada malam terakhir karnival di pentas Utama

BERITA BAIK untuk perniaga, Ruang Niaga berukuran 10 x 10 dan juga Premium Booth (booth ber-konsep) berukuran 30 x 30 sedia untuk di sewa sepanjang 4 hari Karnival ini berlangsung.

Butir-butir Am:
Keluasan Booth: 10'x 10' dan 30' x 30'(Konsep Booth)
Tempoh: 23hb sehingga 26hb Februari 2012 ( 4 hari )
Masa: Khamis-Ahad (10AM sehingga Lewat Malam)

Harga: Untuk mengetahui Harga sila email ke wowputrajaya2012@gmail.com atau hubungi 012 - 678 5479 (En Isz)

Aktiviti menarik sepanjang Karnival (Pentas Utama/Tapak Konsert) :
Konsert Artis Ternama pada malam penutupan (Ramli Sarip, M.Nasir, Ella, Mila, MUH, dan ramai lagi)
Aktiviti menarik sepanjang Karnival (Pentas Kedua/Tapak Karnival) Lawak WOW (Sepah2, Osbon dan ramai lagi),F1 Simulator,Pencarian Bintang WOW,Futsal,Laman Seni,Pameran Agensi Kerajaan,Perkampungan Budaya Antarabangsa dan Banyak Lagi

Jumlah pengunjung: Minimum 30,000 (**Statistik tahun 2011)
Pengunjung: Campuran Melayu, Cina, Semua kaum dan Perlancong.
Sekuriti: Sekuriti disediakan.

Jika berminat boleh ke Facebook Page Karnival WOW Putrajaya di : www.facebook.com/karnivalwowputrajaya

Terima Kasih,

Ailis Mustapha
LCSB
012-6785479016-9584859
019-3290091
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2012 08:52 PM | Show all posts
Post Last Edit by Karnival_WOW at 13-1-2012 21:20

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2012 09:17 PM | Show all posts
Post Last Edit by Karnival_WOW at 13-1-2012 21:19

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 09:57 AM | Show all posts
Post Last Edit by zahraannur at 10-2-2012 18:47

Assalamualaikum...
Booth untuk disewa.

Hari sukan sekolah kami akan diadakan pada 25 Febuari 2012. Kami dengan sukacitanya menjemput sesiapa yang berminat untuk membuka booth pada hari tersebut untuk menghubungi kami. Detail selanjutnya mengenai tempat, masa dan juga harga sewa akan diberitahu kemudian. PM saya atau sms nama anda, serta barang yang nak dijual. Sekolah kami terletak di Bandar Baru Bangi. Jadi hari sukan juga akan dibuat di dalam kawasan Bangi juga, Insya Allah. Limited space, siapa cepat dia dapat. hubungi saya untuk butiran lanjut: 0195779471. TQ!

UPDATE:
masih ada beberapa tempat kosong yang boleh diisi!
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2012 03:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2012 09:53 AM | Show all posts
Assalamualaikum...
Booth untuk disewa.

Hari sukan sekolah kami akan diadakan pada 25 Febuari 201 ...
zahraannur Post at 16-1-2012 09:57



    sek sri ayesha kn?
nnti sya bitau kwn tu nk join lg ke tak...
hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2012 11:34 AM | Show all posts
Reply 1989# sicomel123

insya Allah kali ni tak tukar tarikh dah. hehe. cepat ye. sebelum penuh sebab ramai dah masukkan nama.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2012 12:56 PM | Show all posts
Reply  sicomel123

insya Allah kali ni tak tukar tarikh dah. hehe. cepat ye. sebelum penuh sebab  ...
zahraannur Post at 20-1-2012 11:34



    sewa booth baper?
PM yek..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2012 05:07 PM | Show all posts
Reply 1991# sicomel123


    nanti saya akan contact semua yang dah hantar nama...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2012 04:54 PM | Show all posts

Salam Tuan/Puan,

Salam dari Karnival WOW Putrajaya, Karnival ini akan di adakan di Putrajaya dan ini merupakan Karnival WOW bagi tahun yang ke-3.
Karnival ini di anjurkan oleh Perbadanan Putrajaya.Karnival yang di nanti nantikan ini telah berjaya menghimpunkan ribuan pengungjung pada tahun lepas (2011)
dengan pelbagai aktiviti menarik di tapak karnival serta Pentas kedua dan Konsert penutupan oleh artis ternama tanah air pada malam terakhir karnival di pentas Utama

BERITA BAIK untuk perniaga,Ruang Niaga berukuran 10 x 10 dan juga Premium Booth (booth ber-konsep) berukuran 30 x 30 sedia untuk di sewa sepanjang 4 hari Karnival ini berlangsung.

Butir-butir Am:
Keluasan Booth: 10'x 10' dan 30' x 30'(Konsep Booth)
Tempoh: 23hb sehingga 26hb Februari 2012 ( 4 hari )
Masa: Khamis-Ahad (10AM sehingga Lewat Malam)
Harga: Untuk mengetahui Harga sila email ke wowputrajaya2012@gmail.com

Aktiviti menarik sepanjang Karnival(Pentas Utama/Tapak Konsert) :Konsert Artis Ternama pada malam penutupan
Aktiviti menarik sepanjang Karnival(Pentas Kedua/Tapak Karnival)awak WOW,F1 Simulator,Pencarian Bintang WOW,Futsal,Laman Seni,Pameran Agensi Kerajaan,
Perkampungan Budaya Antarabangsa dan Banyak Lagi

Jumlah pengunjung: Minimum 30,000 (**Statistik tahun 2011)
Pengunjung: Campuran Melayu, Cina, Semua kaum dan Perlancong.
Sekuriti: Sekuriti disediakan.

Jika berminat boleh ke Facebook Page Karnival WOW Putrajaya di : www.facebook.com/karnivalwowputrajaya

Terima Kasih,

Ailis Mustapha
LCSB
012-6785479
016-9584859
019-3290091
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2012 04:44 PM | Show all posts
INZ Xpert Resources (owner STYLO by INZ www.facebook.com/stylo2style ) akan mengadakan Battle of The Band dan gerai2 jualan di Gulam Mee Kota Damansara (www.gulammee.com) pada 6-8 April 2012.

Untuk Gerai Jualan, sebanyak 40 tapak disediakan.
20 Tapak 10 kaki x 10 kaki berkhemah (RM300 untuk 3 hari)
20 Tapak 10 kaki x 10 kaki tanpa khemah (RM200 untuk 3 hari)
Siapa cepat dia dapat. Dah bayar boleh pilih lokasi tapak.

Untuk Battle of The Band
Yuran : RM150 sahaja bagi setiap kumpulan

Hadiah;
Johan - RM2,000 dan piala iringan
Naib Johan - RM1,000 dan piala iringan
Tmpt Ketiga - RM750 dan piala iringan
Tempat 4 dan 5 - hadiah saguhati
Dan Hadiah pemuzik terbaik.

Tarikh Tutup Penyertaan dan pendaftaran 26 Mac 2012
Pertanyaan sila hubungi;
Gigs - 017.6571555 (BB Pin 25930D91)
Sham - 010.2894983

Twitter: @stylo2style
FB: Gulam Street managed by INZ Xpert

Pelbagai aktiviti menarik juga diadakan.


Kalau ada sesiapa nak bukak booth nak meniaga, test market bolehla. Gulam Mee ni telah dipilih sebagai salah satu dari 5 restoran pilihan di Malaysia tahun 2011 (http://www.utusan.com.my/utusan/ ... 04.htm&arc=hive).
Crowd memang dah ada, cuma nak pindahkan dari yang makan ke gerai jualan je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2012 09:55 PM | Show all posts
27/2 - 11/3 Mini ekspo bersama jualan gudang di depan Jabil Circuit, Bayan Lepas,Penang. Lot 20x20 RM1000 saja (4 lot saja).


Kami akan mengadakan Jualan Gudang menjual pakaian berjenama di hadapan kilang Jabil Circuit (tapak parking Kesar Sdn. Bhd., seberang jalan berhadapan Jabil) fasa 4, bayan lepas, penang pada 27/2 hingga 11/3. Utk jualan gudang kali ini, kami akan membuka tapak kepada sesiapa yang ingin berniaga bersama-sama dengan kami. Hanya 4 lot disediakan (kanopi 20x20). Syarat barang niaga adalah tak sama antara satu sama lain.
Untuk pengetahuan, kami bukannya penganjur ekspo/event. Kami membuat jualan gudang menjual pakaian berjenama seperti Levi's, Guess, Timberland, Adidas, Nike dll (lebih kurang macam pakaian kat kedai Factory Outlet) dan kami bergerak dari satu tempat ke tempat lain setiap bulan. Tiada persembahan artis dan cabutan bertuah seperti ekspo2 lain. Promosi adalah melalui banner dan edaran flyer di kawasan sekitar. Cuma kali ini kami akan menyediakan tapak kepada sesiapa yang ingin berniaga bersama kami agar lebih meriah. Hanya 4 lot dapat disediakan atas faktor keluasan tempat dan sewa hanya RM1000 utk 1 lot khemah saiz 20x20. Bayaran hendaklah dijelaskan sepenuhnya sebelum mula berniaga. Target pengunjung adalah ribuan pekerja kilang di kawasan ini dan penduduk berhampiran (minggu dapat gaji).
Jika berminat sila hubungi sy dgn segera: Faizul 014-3493751.+
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2012 09:11 AM | Show all posts
hebahan pada 09 &10 mac 2012 ini akan diadakan satu Expo Kampus (Unifest 2012) yang akan diadakan di perkarangan Dewan Utama Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan Kubang Kerian, Kelantan. Komponen di bawah Ekspo Kampus iaitu Gerai Lestari telah membuka tapak untuk disewakan kepada para peniaga di sekitar Kota Bharu atau Kubang Kerian. Segala maklumat boleh dirujuk pada maklumat yang disertakan.

TARIKH : 09
& 10
MAC 2012            

TEMPAT : PERKARANGAN DEWAN UTAMA                                             

JENIS GERAI : GERAI BIASA (BASAH,KERING)


   GERAI KHAS   

SAIZ TAPAK : 10 X 20 (GERAI BIASA)         


20 X 20 (GERAI KHAS)

HARGA SEWA

UNTUK 2 HARI : GERAI BIASA (STUDENT- RM150 + RM 5O *)


          (PENIAGA LUAR-RM 200 + RM 50*)


       GERAI KHAS (STUDENT C RM 400 + RM 50*)


         (PENIAGA LUAR-RM450 +RM50*)

NOTE:RM 5O* IALAH CAGARAN KEBERSIHAN

DEPOSIT : RM 50

TARIKHUTK BOOKING : SEHINGGA  25 FEB 2012



KEMUDAHAN YG DISEDIAKAN (GERAI BIASASHJ):


1MEJA PANJANG

1MEJA EXAM

2KERUSI LIPAT

1LAMPU KALIMANTANG

1SOKET

BEKALANAIR (GERAI BASAH SHJ)



CEPAT JANGAN LEPASKAN PELUANG.

UNTUK TEMPAHAN, SILA HUBUNGI:

EZZAH FARHANA SULAIMAN 013 4173057

NUR ALWANI 013 4269659

LAU SUK PING 016 8620667

RISHALINI017 5916086







Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2012 11:34 PM | Show all posts
60 Hari Percubaan Kerjaya Keusahawan (100% Money Back)

Anda dibagi peluang 60 hari untuk membina kerjaya sendiri.  

Sekiranya anda tidak berpuas hati atau tidak berjaya, modal yang kecil anda dapat dipulang balik secara penuh kepada anda. (100% Money Back)

Sejak penubuhan pada tahun 1985, syarikat United State (Amerika Syarikat) ini telah mencecah hasil jualan USD800 juta dan 500,000 keluarga yang menggunakan produk harian syarikat

Syarikat dikenali sebagai Top 500 companiesdi USA dan merekodkan 5 tahun dalam Dewan kemasyhuran Inc. 500 yang berprestij.

Syarikat ini dikenali sebagai Syarikat berasakan konsep Alam Sekitar di dunia.

Keistimewa:1.Produk Harian berasaskan semula jadi seperti ubat gigi,serbuk cuci, sabun, herba, dan sebagainya.
2.Melebihi 300 jenis barang kegunaan seharian untuk keluarga.
3.Harga murah kepada semua pelangan. Misalnya, sampoh rambut hanya RM17.50 sehaja.


Anda dijamin mencapaikan keuntungan melebihi RM135,382 pada tahun pertama kerjaya anda

Contoh:-
Hanya mencaoai hasil jualan kumpulan sendiri RM8800 anda diberi keuntungan bersih sebanyak RM4000
(Insentif yang dibagi kepada sesiapa yang mencapai taraf Pengarah 2 atau Director II sebanyak RM1500)

"Pemasaran Langsung Pelangan" yang luar biasa dan membezakan semua syarikat-syarikat jualan langsung...

Sekarang melalui "Aliance Green Program" di dalam Sistem Perniagaan kami, anda dapat menggunakan konsep franchais dan pusat jualan untuk mempercepatkan dan mengumpulkan semua produk hijau di pasaran secara serentak.

JADI, hasil keuntungan yang dapat meningkat berpuluh-puluh ribu pada masa yang singkat.

Sila berhubung dengan kami:-

013-7539823 Encik Lim (JB)

9-17hb March di KL / Selangor
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2012 11:32 PM | Show all posts
tade tapak meniaga terbaru ker
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2012 05:39 PM | Show all posts
Pihak Gulam Mee (www.gulammee.com) akan mengadakan flea market bermula 6hb April setiap hari Jumaat, Sabtu dan Ahad
http://www.utusan.com.my/utusan/ ... 04.htm&arc=hive

Tarikh : Setiap Jumaat, Sabtu dan Ahad 6hb April 2012)
Masa: 6 petang - 12 malam
Harga: RM100 sahaja untuk 3 hari (harga promosi sehingga diberitahu kelak)
Kemudahan: Khemah 10 kaki x 10 kaki, lampu, satu plug dan 2 kerusi
Jenis perniagaan: apa sahaja kecuali makanan dan minuman (makanan siap dan frozen dibenarkan)

Berminat? Sila hubungi;
gigs: 017-6571 555
FB: http://www.facebook.com/groups/GulamStreetINZ
Twitter: @stylo2style
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 03:08 PM | Show all posts
Our Advertising Platform : www.justget4me.net

ABOUT US

JustGet4Me (JG4M) is an online regional business information platform that completes with comprehensive business information. It is a place where you can globalize your business and expand your business network.

In JG4M, we deliver comprehensive insight and analysis about companies; Corporate, SMEs, International Firms, also the industries and the peoples who drive the market economy. Together with JG4M, we assured you that you are able to find and connect to the right people in the right place to get business done.

JG4M is the right choice for you if you want to excel in your business. In JG4M, we offer you business listings of all kind of industries within your immediate vicinity. Just by one click to select your desire city, you are able to reach the business listings and a number of local businesses in your selected area. It is user friendly and time efficient. Let us leave the time consuming searches at various search engines and join JG4M, we will provide you with your desire information in just seconds.

Make your decision, start your exposure with us now and start seeing the real time impact.

We are determined to offer our loyal clients a high level of exposure of their business. In addition to our professional SEO strategy system, our clients are assured of a better and higher ranking thus a higher exposure percentage compared to your competitors in the competitive Internet world.

COME AND SUPPORT OUR MALAYSIAN BUSINESS!



--------------------

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079950s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list