Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
363084
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2006 09:54 AM | Show all posts
sapa tau gerai yg boleh sewa area selayang? gerai mps dah penuh. yg tinggal tmpt tak strategik jer...
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2006 12:58 PM | Show all posts

Karnival d'Halal Shah Alam-tawaran booth

Karnival ni besar2an jangkaannya, kedua besar lepas MINHAS. Akan dirasmi oleh Pak Lah,Insya-Allah. Ada Forum Perdana,konsert & mcm2 pertandingan. RTM, KOSMO & Ikim.fm jadi media utama.

Booth 18"x18". Ada kipas & power point..tapi meja tak ada, bawa sendiri.
Yang penting target kita nk bina networking, biar org kenal & ada customer.

Tarikh: 30Jun-02Julai
Masa: 10 pagi-12 t.mlm
Tempat: Tapak Pasar Tani Stadium Shah Alam
Sewa: RM1300...boleh kongsi ramai2

Kalau untuk buka booth makanan hanya RM500,tapak sahaja..kerusi meja bawa sendiri.

Tawaran ini hanya untuk yang ada kesungguhan,amanah & jujur & berwawasan tinggi. Kalau berminat email Elly..nt Elly forward kt organiser...cepat tau..tinggal 50 booth lagi..semua ada 120 booth.

Wassalam
ELLY-Sanggar Suri Enterprise

**ELLY**012-3614014
EKSEKUTIFSURI & BIOSIRIH COSMETICS
http://eksekutifsuri.tripod.com
eksekutifsuri@yahoo.com.my
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2006 11:33 AM | Show all posts
Ada sapa tahu booth di PKNS Shah Alam berapa harganya?
RM200 sehari.. Kira sebulan Rm6000.. ada sesapa pernah cuba apply.??
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2006 02:30 PM | Show all posts
pagi tadi ada call PKNS shah alam diorg..sekarang tgh open untuk sewa ruang niaga tapi tak sure bahagian mana..rasanya ruang legar yang kat dalam tu..sewa RM160 sehari..sekarang ni diorg tgh open untuk sapa2 yang nak sewa ruang niaga untuk jual accessories dan yang sewaktu dengannya.RUang legar tu tak selalu open untuk disewa.dia ada waktu2 tertentu je..so kena kerap telefon..kekadang diorg minta kita tinggalkan no telefon untuk diorg contact kita.

yang terbaru ruang niaga tu dibuka sampai 18 jun ni je..sesapa nak promote barang boleh try call 03-5519 2211 ext 207. cakap dgn Pn Siti Mariam.

boleh tanya dia untuk info lebih lanjut.anything mix update la kat sini ye!
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2006 03:12 PM | Show all posts
Originally posted by Ayunidza at 5-6-2006 02:30 PM
pagi tadi ada call PKNS shah alam diorg..sekarang tgh open untuk sewa ruang niaga tapi tak sure bahagian mana..rasanya ruang legar yang kat dalam tu..sewa RM160 sehari..sekarang ni diorg tgh open u ...



Dah call dah.. wah ngerinya ckp dgn 'makcik' mariam tue.. Garang semacam.
:hmm:

Tak tanya further sbb cara dia jawab mcm tengking2..

Yang dia beritahu 'tgk lah ,, kalau awak nak 20 hari, bayar lah RM3200 tu , pastu juallah..!"
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2006 11:13 AM | Show all posts
Originally posted by mix_chinese at 5-6-2006 03:12 PM



Dah call dah.. wah ngerinya ckp dgn 'makcik' mariam tue.. Garang semacam.
:hmm:

Tak tanya further sbb cara dia jawab mcm tengking2..

Yang dia beritahu 'tgk lah ,, kalau awak nak 20  ...


mak ooiiiii mcm tu ke cara ckpnyer

mcm mana la org garang mcm singa disuh jd PRO
buat malu PKNS jer
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2006 11:14 AM | Show all posts
ada sape-sape tahu mcm mana nak ctc PKNS BBBangi
jenuh dah cari dalm internet tapi mcm tak boleh bukak je website dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2006 11:26 AM | Show all posts
call je pkns Shah Alam tue dan mintak PKNS bangi punya no.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2006 09:27 PM | Show all posts
Niaga mase convo UKM ok laa..pernah try..mase tu dpt tapak kat Titiwangsa sbb masa tu convo UKM kat titiwangsa tu..ramai org datang sbb tpt terbuka kan so byk juga masuk..kalau jual food or drinks rasanya lagi byk masuk kot...pernah try convo UIA juga..tapii.....susah sikit kot..tak byk masuk sbb mase tu die buat tapak tu atas bukit mane ntah..so org tak lalu situ kalau nak pegi graduation hall tu..tp kalau food tatau la sbb saya tak jual food..tp kalau jual bunga2 ok kot sbb rasanyer mase tu ramai juga org jual bunga n mcm laku juga la..n mase convo UKM kat bangi tu pernah pegi tp tak niaga..rasanye ok gak especially food n drinks sbb parents or relatives kena pegi sana pagi2 so ramai tak sempat makan pagi spt saya n family so kedai makan mmg penuh..anyhow good luck to sape2 yg dpt tapak.
Reply

Use magic Report

kwaytiau This user has been deleted
Post time 27-6-2006 11:10 PM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 26-5-2006 16:24
kalau nak join konvo kat universiti mcm UPM dan UKM kat mana nak tanya ekk


Ni utk UKM

Pejabat Urusan Pesta Konvokesyen,
Paras 5, Bangunan PUSANIKA,
Universiti Kebangsaan Malaysia,
43600 Bangi, Selangor Darul Ehsan.
TEL : 03 - 8921 3490 / 3240
FAX : 03 - 8921 3240

Maybe kalo bende macam ni kena contact pihak admin universiti tersebut kut...then tanye sape yg incharge pasla pesta konvo...

cheers,
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2006 11:28 PM | Show all posts
macam mana nak join tapak meniaga di UPSI. Bila ek hari konvo dia.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2006 10:06 AM | Show all posts
kat suratkhabar ada iklan uptown di parking kereta giant shah alam. ok ke tempat ni? Sewa rm300 sebulan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2006 10:06 PM | Show all posts
Originally posted by dideal_2004 at 26-5-2006 04:24 PM
kalau nak join konvo kat universiti mcm UPM dan UKM kat mana nak tanya ekk



akak, kalau nak murah akak leh minta student sewakan. kalau nak murah utk harga student ct boleh tolong akak.. tapi serik kak.. hehe.. sbb tahun lepas pernah meniaga, tapi happening.. ramai pengunjung.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2006 10:09 PM | Show all posts
tapi kalau niaga kat konvo upm masyuuukkkkk...
sbb keliling dia bandar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2006 08:06 AM | Show all posts

minat ngan jualan kat upm tuh...

Assalamualaikum/ salam sejahtera semua,

I baru mendaftar dalam ruangan nie...baru nak belajar nak berniaga jugak... minat gak nak sewa booth kat upm tuh ..nak tanyer sikit kat ctredzuan, u ader kenal org kt upm so bleh dpt harga student ker?agak2 kalau jual accessories wanita cam brooch, gelang crystal, rantai and cincin tuh boleh jalan ker bisnes....
Reply

Use magic Report

wakdono This user has been deleted
Post time 12-7-2006 03:18 PM | Show all posts

Reply #75 seri_mersing's post

Hi Seri Mersing,

Ko rasa susah lah sekarang ni nak meniaga, orang dah tak berapa nak beli, sebab harga minyak dah naik, gula dah lenyap, hutang pun dah naik.....

Baik u buat bisnes MLM je mcm wak...
Reply

Use magic Report

dotwimpu This user has been deleted
Post time 12-7-2006 04:22 PM | Show all posts
harga minyak naik..orang tak berapa nak beli?? Abis tu barang MLM tu ndak pulak orang beli ye??? Menakjubkan.... sungguh menakjubkan.
Reply

Use magic Report

wakdono This user has been deleted
Post time 12-7-2006 04:49 PM | Show all posts

Reply #77 dotwimpu's post

Dah tentu ada orang beli coz bila beli dapat barang pas tu dapat duit, pas tu duit tu boleh beli aiskerim.

Makne nyer biar duit buat duit dulu pas baru beli benda lain kan berkembang, let money come to you...(terspeaking london pulak wak..) Kalau dapat tempe goreng pun enak..

Dapat makan es krim petang-petang ni best gak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2006 08:44 AM | Show all posts
dolu2 zaman den sekolah kat U ader gak teringin nak joint MLM...pastu ader gak pergi diorg punyer talk..perghhh!! cakap berapi2 citer pasal income setiap bulan ribu riban mashuk. Balik dari talk tu mulalah pasang angan2 nak joint MLM yerlah kalau dah income camtu x payah sekolah tinggi2 pon rasanyer leh dapat duit byk...tapi sampai sekarang x pernah joint lagi...sebab rasa x sesuai sungguh dengan jiwa dan raga...yerlah nak kena persuade orang lagi supaya masuk MLM...den nie jenis yg maleh semua tuh....

Nak tanyer lagi nie, ader ker sesaper yang dah dapat book booth kat UPM or maner2 port yg bagus...leh ler den tompang 2 kaki nak joint nie...
Reply

Use magic Report

redtomato This user has been deleted
Post time 14-7-2006 05:29 PM | Show all posts
Originally posted by ctredzuan at 21-8-2005 10:57 AM



Restoran
1120

Makanan segera
1040

Makanan ringan
1040

org yg pernah ada experience bgtau yang sebelum2 ni mereka regular kat sini,
memang seronok sbb konvo ukm lain dari k ...



nk tanya..harga tu utk satu hari or sepanjang waktu konvo tu??
dulu uitm tak silap saya rm2000 utk 10 ari
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113647s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list