Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
365651
View
2075
Reply

INFO:Ruang Niaga -Tapak Ekspo,Karnival..

  [Copy link]

Author: svarna       Show all posts   Read mode

Post time 26-7-2011 10:02 AM | Show all posts
SHare Booth D Maju Junction'

Kepada sesiapa yg berminat sila telefon Liza 019 9178699
Tarikh : 1 Aug - 29 Aug
Produk : Selain Baju Wanita Dewasa
Rate : RM 125 sehari
Share dgn Baju dewasa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 03:52 AM | Show all posts
Reply 1921# mummydeena

salam
     berapa saiz tapak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 12:00 PM | Show all posts
Reply  mummydeena

salam
     berapa saiz tapak?
aesparco Post at 27-7-2011 03:52


Dear aesparco...

boleh tak u sms no tel u...
senang nk cerita...sebab tapak biasa kat shopping mall 10 x 10...
tapi lot n agak besar..sebab tu kwn saya nk share...

tq
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 06:38 PM | Show all posts
salam

akak aku nak sewakan tapak berniaga dia kat MINDEF pada 4,5hb Ogos ni...sape nak pm aku....bole jual makanan/minuman sahaja....sewa rm25 sehari
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2011 08:08 PM | Show all posts
salam...sesape yg tgh mencari tapak niaga di bulan puasa, sy ada tapak kiosk utk disewa di dalam tesco kepong. kiosk dihias cantik dan ada stage utk program sempena hari raya.. yg menjual baju kurung, baju muslimah, kuih2 raya digalakkan..sewa dari 1hb-28hb RM4K.. lot tengah dan corner sama harga..Sesape berminat pm me ok..boleh setup brg hari ahad..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2011 01:41 PM | Show all posts
Post Last Edit by puteri_q at 22-8-2011 21:43

sesape yg berminat nk jual baju kurung kat tapak ramadhan sila hubungi'
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 11:25 AM | Show all posts
TEMPAHAN TAPAK GERAI PESTA KONVOKESYEN KE 39 UKM

Sekretariat Pesta Konvokesyen akan mengadakan mi ...
IfahUKM Post at 13-7-2011 07:22



    Ada sesiapa amek tapak kat konvo UKM?
ada sesiapa nak share booth ke?
berminat juga ni.. kalau ada partner utk share
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 12:24 AM | Show all posts
saya pun berminat.. dah puas call and sms tapi x ada jawapan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2011 08:59 PM | Show all posts
Assalam, sy ada Kemeja dan Jeans yg ingin dijual.. Ada sesiapa bole sy tumpangkan stok sy ni.. Bole call/sms sy Arif = 017-2061615
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2011 12:49 AM | Show all posts
Reply 1928# aesparco


   
assalamualaikum...
terima kasih di atas respon pihak saudara/i..
dari pihak kami saya ingin meminta maaf di atas sebarang masalah komunikasi yang berlaku..
pendaftaran masih dibuka dan kami sangat mengalu-alukan pendaftaran dari pihak saudari..
saya tidak dapat memberi sebut harga kerana saya tidak menguruskan bahagian ekspo dan jualan..

justeru itu, boleh pihak saudara/i tinggalkan nama dan nombor telefon..?
saya akan serahkan kepada sekretariat ekspo dan jualan dan jika masih ada kekosongan, pihak sekretariat akan menghubungi pihak saudara/i..

minta maaf di atas sebarang masalah yang berlaku dan terima kasih atas kerjasama..
sebarang masalah, boleh email kepada saya..

Nur 'Iffah Binti Razali,
Penolong Pengurus Kewangan II,
Sekretariat Pesta Konvokesyen Ke-39.
pkewangan.pestakonvo39@gmail.com
nur_kesucian@yahoo.com
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 07:11 AM | Show all posts
Reply 1930# IfahUKM

salam, sy dah pm
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 11:28 PM | Show all posts
salam........
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 11:46 PM | Show all posts
Salam..

Saya ada satu tapak untuk disewa di Downtown Bukit Jalil yang akan dibuka pada 15/08/2011 nanti.

Sewa secara kontrak selama 1 tahun.

Lokasi downtown tersebut ialah bekas tapak perhentian bas ekspress sementara ke selatan (sekarang stesyen bas telah berpindah ke Terminal Bersepadu Selatan, Bandar Tasik Selatan).

Lokasi memang strategik:
- Berhadapan dengan stesen LRT STAR Bukit Jalil
- Bersebelahan dengan Kompleks Sukan Negara
- Berdekatan dengan Stadium Nasional Bukit Jalil (kalau ada perlawanan bolasepak memang akan crowded)

Kadar sewa bulanan ialah RM450 (sewa tapak+khemah) + RM50 (security) = RM500/month

Untuk permulaan,kadar yang dikenakan ialah 1+1 (RM500+RM500=RM1000 shj)

Kepada sesiapa yang berminat blh menghubungi saya 012-7399851 (mie).

Siapa cepat dia dapat..hanya ada satu tapak sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2011 03:43 PM | Show all posts
Salam..

Saya ada satu tapak untuk disewa di Downtown Bukit Jalil yang akan dibuka pada 15/08/2011 ...
lemi_mache82 Post at 11-8-2011 23:46

Lalu-lalang kat ctu... cam sunyi aje.. Myb dah banyak sangat downton kot:cf:
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2011 03:04 PM | Show all posts
Salam 1 Msia,

Kepada anda yang sedang mencari ruang niaga utk sepanjang bln 9 di hypermart Giant (indoor). Di bawah adalah list lokasi giant yg masih ada kekosongan utk dipenuhi.


Bln 9:
- Giant Shah Alam
- Giant Kota Damansara
- Giant Bandar Kinrara
- Giant Putra Heights

Ruang niaga ni indoor ye.

sila sms email utk layout tapak dan quotation.

hub;
lotniaga@yahoo.com
0123579909

tq
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2011 07:41 PM | Show all posts
camne nk apply jualan kt tapak konvo eh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2011 12:50 AM | Show all posts
saya adalah pengusaha kuih bangkit kampung.
ada yg minat nak jual tak?kat mana2 both ke?
lokasi saya di johor.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 01:54 AM | Show all posts
Salam 1 Msia,

Kepada anda yang sedang mencari ruang niaga utk sepanjang bln 9,10 di hypermart Giant (indoor). Di bawah adalah list lokasi giant yg masih ada kekosongan utk dipenuhi.

- Giant Kota Damansara
- Giant Bandar Kinrara
- Giant Batu Caves

KALAU NAK SHARE PUN BOLEH, SY TLG ARRANGEKAN PARTNER.MAX 2 ORG.SYARAT PRODUK ADALAH SELARI.
HARGA UTK SHARE:
- GIANT KOTA DAMANSARA : RM150 PER DAY UTK SEORANG (10X10)
- GIANT BATU CAVES : RM130 PER DAY UTK SEORANG (8X10)

Ruang niaga ni indoor ye.

sila sms email utk layout tapak dan quotation.

hub;
lotniaga@yahoo.com
0123579909

tq
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 07:00 AM | Show all posts
Reply 1938# songketkelantan


    salam, sy nak bertanya di giant batu cave tu ada x kedai kosong, yng awak bg ni iaiah tapakkan, tapak yg harga rm130sehari bahagian mana yer?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2011 07:02 AM | Show all posts
Reply 1938# songketkelantan


    mcm mana cara pembayaran utk tapak tu kalau nak masuk.
   kena ambik berapa lama? 1 bulan boleh ker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084579s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list