Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35812
View
127
Reply

Cari Agen Penghantaran di Jakarta, Vietnam dan Guangzhou

[Copy link]

Author: demimasa       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2013 02:38 PM | Show all posts
sebby posted on 8-10-2012 08:58 AM
Salam, saya nak tanya, kalau saya nak pegi sana.. boleh tak bawa saya kekilang2 untuk memborong ka ...

Kalau nak ke tempat borong textile,..naik metro pergi ke station Sun Yat Sen Universiti...kat situ ada plaza textile..besar bagak...macam-macam kain ada..eksesori menjahit pun ada.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2013 12:38 PM | Show all posts
cikglemer posted on 26-4-2012 10:11 PM
demimas, kalau untuk bekalkan barang dari Guangzhou boleh berurusan dengan saya sebab saya tinggal d ...

cikglemer.. klw nk berurusan bli brg kt sna voleyy??
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 08:32 PM | Show all posts
bee2801 posted on 10-6-2013 12:38 PM
cikglemer.. klw nk berurusan bli brg kt sna voleyy??

You nak barangan apa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2013 04:19 PM | Show all posts
Salam, tumpang bertanya.
ada siapa2 pernah import barang dari China or dari luar tak?
Nak bertanya sedikit tentang experience dan cost yg perlu dibayar bila barang sampai di Port Klang.
Apa je yang perlu dibayar/dilakukan bila barang dah smpi port klang, supaya barang boleh dibawa keluar dari port.
Harap ada yang membantu.
Last edited by afheyz on 11-7-2013 10:59 PM

Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 10:13 PM | Show all posts
diamond posted on 31-3-2013 05:26 PM
Salam

Saya nak tanya ttg shipping all in atau door to door -vietnam ke kuala lumpur. Ada sesiapa  ...

Asalamualaikum,

Aku upkan thread ni....

Aku skrg kat Vietnam, esok ptg balik....

Untuk shipping door to door dari Vietnam ke Malaysia boleh call Lissa +84 93888 2893. Kos USD300/CBM. Aku rasa mcm mahal.....Ada tak yg lebih murah dari ini? Boleh share kat sini untuk future shipping....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 10:15 PM | Show all posts
tanya posted on 30-5-2013 02:38 PM
Kalau nak ke tempat borong textile,..naik metro pergi ke station Sun Yat Sen Universiti...kat situ ...

aku dah pegi kat sana....mmg sgt besar....tapi kalau nak murah kena beli sekayu-sekayu....kalau by metre mahal juga...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 03:40 PM | Show all posts
aq pun cri agen jgk,,spe2 tau,,,bgi no hp agen tu,,saga2717 pm aq najmiepoh@gmail.com
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2015 03:54 PM | Show all posts
cinderella hidup agi x nusantara empire tu?emel sy bleh?najmiepoh@gmail.com
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.074961s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list