Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7008
View
2
Reply

sarung kusyen/kerusi

[Copy link]

Author: mamamanis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-3-2010 12:10 PM | Show all posts |Read mode
ader x saper2 bleh bagi idea camner nk cantikkan blik kerusi ni..

sayang kerusi lama ni..kukuh lagi..kusyen pun cam baru lagi..sekang ni kan dah jarang org guna kerusi cam ni..
sya dah beli sofa baru..kerusi ni ingt nk tukar sarung jer..tp manalah tau ader idea2 kretif kat sini blh share idea camner nak cantikkan balik kerusi ni...

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2010 01:25 PM | Show all posts
akakpun ada derusi ni... rasanya kalau 1 kusyen guna 1.5 meter kain....
kalau 12 kusyen... alahai, byknya kain naik beli..
baik beli iap je sarongnya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2014 01:32 AM | Show all posts
Saya pernah cuci kusyen kereta kat Taman Permata dekat sebelah syed bistro, dkt gambar saya kongsi tu ada nama pusat servis tu, dia buat cantik macam baru ..

kalau nak buat awak contact la no ni 013-7062192


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097050s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list