Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
41889
View
229
Reply

Convent JB

  [Copy link]

Author: loveacidgirl       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2010 08:20 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by loveacidgirl at 29-6-2010 14:31

Salam. Sape org johor kat sini? Tau tak pasal budak sekolah SIGS yg patutnya pegi sekolah ade sesi fotografi tapi dia eksiden. Pastu bila dlm gambar ade muka dia cuma lencana dia je terbalik? Ade sesape boleh recall tak?


----------------------------------------------------


iols edit balek eh. bukan budak SIGS. tp budak CONVENT. sorry uols rase mcm keliru. mahap la iols ni budak baru. gambar takde sbb cerita ni dari mulut ke mulut. jadi sesape yg ade gambar or penah dgr cite ni sila lahh tepek. tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 08:38 AM | Show all posts
info tak lengkap....
Bila kejadian ni ekk??


Salam. Sape org johor kat sini? Tau tak pasal budak sekolah SIGS yg patutnya pegi sekolah ade sesi f ...
loveacidgirl Post at 24-6-2010 08:20 AM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2010 08:43 AM | Show all posts
lama dah. zaman 90an kot sbb masa tu sy sekolah. kwn² sekolah dok heboh la. xbyk info psl ni tp dorg ckp gamba tu tak di jual. kalau x silap si mati tu bangsa india.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 09:28 AM | Show all posts
ooo.menarik..sapa yang tau leh share info..teringin gak nak tahu kisahnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 09:29 AM | Show all posts
siapa yg ada gambar boleh gak tgk....menarik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 09:59 AM | Show all posts
Post Last Edit by tobasco at 24-6-2010 10:01

ehh .. SIGS ni yg berdepan ngan skolah STAR kan
hmm ... aku sekolah STAR time tu
tapi tak penah dengar pon citer nih
harap dapat citer full

recall: tapi ada satu eksiden melibatkan van, tatau ada kena mengena ngan citer TT ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 10:17 AM | Show all posts
fuiihhh... best citer nih
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 10:20 AM | Show all posts
aku ex-SIGS form 1 tahun 90 tp xde dgr citer apa2 pasal tu citer seram lain byk leh hehe...
cop2, yg ni SIGS menengah ke rendah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 02:35 PM | Show all posts
pernah dengar dulu... kes nihh masa 90an.... dan gambar tuhh akak sedare hamba ada tunjukkan.... mmg lencana terbalik... sorang ajerr yang lencana terbalik.... dan kalau ikutkan perempuan tuhh dah meninggal dahh.... tapi ada dalam gambar tuhh.... cuma dah lama sangat... lupa bangsa mana yang wujud dalam gambar tuhh....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:07 PM | Show all posts
lagi...lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:08 PM | Show all posts
cerita lahh lagiii...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:10 PM | Show all posts
mana gambir?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:22 PM | Show all posts
siapa budak SIGS tahun 90an yang ada simpan buku sekolah mereka, buku gambar kelas mesti ada.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 04:30 PM | Show all posts
malar hijau ker???.. or dah tukar nama baru??
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 06:07 PM | Show all posts
dolu2... tgk gambar tuhh meremang ajerrr.... aisehhh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2010 06:45 PM | Show all posts
hai uols. sorry td bz sgt. tuh la. tak pasti sekolah rendah ke menengah. tp cite ni mmg ade. gamba tak dpt di kesan. saya pn tak tgk gambar tu. saya bukan sekolah kat sana. cuma satu negeri je. hohoho.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 06:59 PM | Show all posts
'mangsa' bergambar sekali la maksudnya ek? tp, xkan masa beratur2 tu, dorg xpasan yg ade makhluk len yg enterprame lam gambo tu sekali? masa gambo diambil, 'mangsa' mmg da meninggal ke aper?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 10:45 PM | Show all posts
yes aku ingat citer ni walaupun aku bukan budak GS..kalau x silap name budak tuh Sonia..
die meninggal pade ari sesi fotografi gmbr kelas tapi die nk join gak. gmbr die memang mengerikan aku penah tgk sbb jiran2 aku budak GS semuanye..gmbr die tak nmpk muke sbb kena tutup ngan rambut pastu uniform die cam lain dr kawan2 die punye..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2010 11:44 PM | Show all posts
penah dengar citer ni, tp xdpt recall. byk sgt citer hantu kt sigs. aha
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 10:08 AM | Show all posts
pernah masuk dlm paper perdana tahun 90an dulu kalau tak silap aku
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 10:13 AM | Show all posts
pernah masuk dlm paper perdana tahun 90an dulu kalau tak silap aku
sepaileman Post at 25-6-2010 10:08



kalo ada ..tepek ckit aartikel tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 10:29 AM | Show all posts
Dan ceritalah kisah2 seram kat SIGS
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 10:39 AM | Show all posts
Reply 22# bluezink

90 an dulu udah jadi tanah balik pun paper tu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2010 10:41 AM | Show all posts
Reply  bluezink

90 an dulu udah jadi tanah balik pun paper tu hehe
sepaileman Post at 25-6-2010 10:39



oOOOOo tidakkk munkin...x kann x dakk  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2010 10:44 AM | Show all posts
Reply 19# afira

version ni betul. tp sbb byk sgt cerita mcm2 jugak version sy dgr. hehehe.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067751s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list