Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
204632
View
2065
Reply

[Accesories & Hobbies] PRUDENTIAL BSN TAKAFUL

  [Copy link]

Author: lostnfaun       Show all posts   Read mode

Post time 28-12-2008 09:18 AM | Show all posts
Eh macam kenal aje Azlan... yg 018 tu ker... kalau betul ... kita tunggu ajer petang ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 09:05 AM | Show all posts
Salam Tahun Baru 1430H kepada semua..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 03:18 PM | Show all posts
sy berminat la nak amik insurans ni...tgk agent byk dr kl je...so kalo ada saper agen dr JB plz PM me k...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 07:09 PM | Show all posts

Reply #63 te_clone's post

k dah PM awak!
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2008 08:52 PM | Show all posts

Balas #64 jenglut\ catat

Bagus Din ,  pantas...  

Trip ke bali ko pegi tak Din.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2008 09:23 AM | Show all posts
Originally posted by ibm632 at 29-12-2008 08:52 PM
Bagus Din ,  pantas...  

Trip ke bali ko pegi tak Din.


Tidak sepantas Murahno Itam ko tuh..aku nak pegi Paris skali ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2009 10:37 AM | Show all posts
update berita: PruBSN

Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2009 10:03 AM | Show all posts
PRU BSN TAKAFUL? berlandaskan syariah lah ni yea? saya tgh cari plan yg sesuai utk anak saya ( 8 bulan). plan yg  cover medical + education.berapa premium per month? ada sesape leh tolong?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2009 11:37 PM | Show all posts

Balas #68 afyz\ catat

Saya boleh tolong...

tapi sebelum tu ... saya nak mintak tolong jugak .... tolong check PM box awak... hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2009 05:24 PM | Show all posts
Din,

Ejen Prudential BSN pun tak lama lagi tak payah pakai borang dah ... lepas ni semua urusan sign terus online ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2009 03:27 PM | Show all posts

Reply #70 ibm632's post

ini mcm sudah bagus..bwk laptop dgn signature pad je la ek..tak yah aku pikul borang byk2..approval pun cepat
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2009 10:31 PM | Show all posts
huhuhuhhuhu     

MTA minta semua new agent Takaful ambik exam kat MII tapi jadual punya lah lambat dia bagi ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:26 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:34 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 02:52 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 03:27 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2009 03:46 PM | Show all posts
hi agent2 suma ..bole advise cara utk saya terminate bayaran insurance saya via credit card? saya plan nak byr sendiri almaklumla kontrak keja saya dah nak kene terminate suma kena fikir semula ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2009 11:28 AM | Show all posts

Balas #1 hjzul\ catat

en hj zul bole bagi tau sket tak cam ner pembayaran commission selaku agent..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2009 03:12 PM | Show all posts
Eh ... Hj Zul ada kat dlm ni ker...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2009 02:50 PM | Show all posts

Reply #77 aishik78's post

kontek ejen u..dia akan settle kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.770026s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list