CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21370|Reply: 84

Pengarah Drama Islamik kembar kepada Lana Nordin kantoi tengok video songsang #ustazmadiisreal

  [Copy link]
Post time 4-4-2023 03:42 AM | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 4-4-2023 01:16 PM


Husnuzon mungkin like2 untuk dapatkan coin jah untuk beli followers2...






Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 107 Users voted
9.60% (17)
7.91% (14)
28.25% (50)
6.78% (12)
10.17% (18)
3.39% (6)
3.95% (7)
6.78% (12)
8.47% (15)
14.69% (26)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-4-2023 03:43 AM | Show all posts
Sapekah ini harap2 bukan si kembar alha tu ... sian heols... bermati2an heols kata heols bukan gayah




Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha kluar jugak thread busuk ni kat sini, awal2 sahur lagi dah bukak lubuk utk acik2 negatif pahala posa ari ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2023 05:28 AM | Show all posts
hzln replied at 4-4-2023 05:12 AM
Hahaha kluar jugak thread busuk ni kat sini, awal2 sahur lagi dah bukak lubuk utk acik2 negatif paha ...

kaka terselamat gittew sebab komen sebelum habis sahur
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
isyyy isyyy isyyy ada plk thread mcm ni tp kaka husnuzon, dia x sengaja tu, maapkan lah dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu lak nok, iols puasa
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-4-2023 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Islamik ke? Tp heshe mmg selalu share post/caption islamik. Apa salahnya noks. X perlu tggu maksum utk sebarkan kebaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 06:08 AM | Show all posts
kalau pu2 tu tak terkezut pun suka twink2 ni.  risau tgk yg jantan2 steret la kut dah berbini walaupun dah kertu still dok bermesra dgn jantan baya2 hanak hikan.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2023 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Bot yang like tu bagi pihak dia. Gituuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Heshe mcm kelempuk jah kalau nengokkan muka tu ngn idung acik lana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-4-2023 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 4-4-2023 06:26 AM
Heshe mcm kelempuk jah kalau nengokkan muka tu ngn idung acik lana

Kalau dah 24 jam pakai face tune sebab nak touchup hidung leluhur yindu majapahit tu dah tentu2 sesuatu khen kaka.

Setiap kali tengok ig heols ni rasa nak je call perhilitan suruh kutip. Dah kalau panggil imam masjid sg besi pun tak mampu nak halau.

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 08:14 AM | Show all posts
sudah terang lagi bersuluh kot kalau sarulejad tuu.. kamon netijen
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 08:22 AM | Show all posts
selipar_hijau replied at 4-4-2023 12:14 AM
sudah terang lagi bersuluh kot kalau sarulejad tuu.. kamon netijen

khennnnzzz.. celah mana dia tu str8? next time, sila buat DS acc untuk melayari benda-benda terlarang.. ahgitcheewww
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh jijik walaun walauntit
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 08:40 AM | Show all posts
kantoi pulak.. nasib laa nok!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 4-4-2023 08:22 AM
khennnnzzz.. celah mana dia tu str8? next time, sila buat DS acc untuk melayari benda-benda terlar ...

Kadang baca komen2 antara dia n the gangs pon dah boleh agak heshe
Mcm mana kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-4-2023 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak bila dia jadi Walaun
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 09:53 AM | Show all posts
hahahahahhaah

kenapa nama tu jadi lahanat nordin?


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 09:56 AM | Show all posts
Lupa ke Twitter simpan segala likes bagai?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2023 10:17 AM | Show all posts
hah hah hah aku ketawahhhhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:04 PM GMT+8 , Processed in 0.077256 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list