CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1792|Reply: 5

Guna maxis fiber ok ke tak

[Copy link]
Post time 21-5-2023 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aku ni baru pindah ke Pajam dari port Klang....so line Unifi x ada Kat sini...depa suh terminate unifi la...tapi Kat sini ada maxis fiber,so berbaloi ka kalau langgan maxis fiber ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-6-2023 11:49 AM | Show all posts
sama je rasanya. sebab maxis fiber ni pon sewa tm punya juga. harga pon lebih kurang juga kan
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2023 04:24 PM | Show all posts
sama je, nama je maxis, fibre pakai unifi jugak. kalau tempat tu mmg xde akses untuk unifi fiber maxis pun tak akan dpt install jugak. option lain pakai wireless internet je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2023 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
okay je, in fact servis dorang lagi bagus dari unifi. Hidden charge pon takde.
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2023 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
okey je tgok tempat
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2023 12:23 AM | Show all posts
aku guna maxis fiber.. tempat aku ok jer
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.442766 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list