CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 20088|Reply: 197

Akhirnya Masya Masyitah telah mendapat hidayah selepas tengok filem Barbie. Dah Free Hair dan buka tudung! Siapakah seterusnya?

  [Copy link]
Post time 30-7-2023 04:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by dudaberhias at 30-7-2023 05:44 PM

Akhirnya... kalau tidak serabut acik2 tengok kepala berbalut tapi gigih nak menyeksi kulu kilir...
dah keluar dari kepompong akhirnya...
acik2 restu ke idokkk penampilan baru ala2 barbie nih?
dapat hidayah lepas tengok filem Barbie gamaknya bak kata @Ahriman






  






Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 129 Users voted
6.67% (13)
6.15% (12)
22.05% (43)
3.08% (6)
14.36% (28)
4.62% (9)
6.15% (12)
6.15% (12)
30.77% (60)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2023 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti lama dh nekad, tp tkot2. Dia tggu bini qimpropa buka, alya buka, smua2 lah buka..dia next. Haha jenis tggu geng. Hrini msti dia waiting utk kita kecam..hadiah dr masya smpena awal muharram, terimalah.... rambut penuh kutu aku... haha. Aku tingt dia niaga tat nenas bulan puasa..besaq ibu jari kaki the rock la sbiji2 tu. Pos plk tu. Sure hancur tat tu dlm van abg posmen.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2023 04:14 PM | Show all posts
Manusiabesa replied at 30-7-2023 04:13 PM
Ni mesti lama dh nekad, tp tkot2. Dia tggu bini qimpropa buka, alya buka, smua2 lah buka..dia next.  ...

khennn... iols pun baru perasan bulan ni memang trend semua pakat2 buka tudung...

time trend pakai niqab semua pakat2 pakai niqab... time trend pakai tudung semua pakat2 pakai tudung...

sampai buka tudung pun kena berjemaah yach... punya la tak boleh buat sorang2...
mentang2 la berjemaah itu lebih afdhal...


Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kannn.....muka ko biashe2 je dik. Sama je mcm bini Qiqiem. Takde beza ko bukak tudung ngan tidak. Tak memberi kesan dlm industri. Sampai skrg aku masih tertanya2 apa produk ko dik?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kau nk bogel pun lantak la dik
punya elok lawa mis bertutup walaupun ada lompang..
janji hang suka nnt lawan dgnn bbnu yg len sapa plg rambut kepok2
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
haha finally bdk ni hanyut gak dlm dunia retis
dulu² masa masuk pertandingan nyanyi bdk² tu org dok ckp muka dia mcm fauziah gaus.. skg ni dh xde rupa gaus dh pon Nmpk mcm kpop/jpop je
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-7-2023 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
wlpun mak dia kelek dia ke hulu ke hilir tp jd begini juga akhirnya.. kalau si alya iman tu dok kelek bf je tp skg dh single
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2023 04:24 PM | Show all posts
List selebriti dan bini selebriti yang mendapat hidayah bulan ini...Bulan ni saja dah 3 orang... iols tertanya siapakah seterusnya...
Kan retis malaysia ni bila sorang demi sorang ikut trend maka berbondong2 yang lain pun ikut...


Jisoo Blackpink K-POP (Kelantan Pop)

  


Sugar Baby tersohor Malaysia (Senyum macam takde gigi)

  


Masya Masyitah (Pakar fesyen pelik2 tapi masih balut kepala)

  




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2023 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dpat "hidayah" selepas tengok filem barbie agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe dik. Kejap je netijen bash. Lama2 org lupa lah. Mcm kakak ungka, kakak emma..aman2 je skrg. Lama sgt menahan diri nak bukak agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bio lah muda sgt lagi. mana tahan nye jd retis muda bujang tak flaunt. acik2 retis lain dh berumur bru nk bertodong, masa muda masing2 melaram gitew..  ko jgn mbirah ye deknon, kalau ko mbirah ko punya pasal lah.gitu.. kohkoh tp mcm nmpk biasa2 je ek, mcm si alya tu, nmpk sendu pulak rupa dh tak btodong..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2023 04:30 PM | Show all posts
Ahriman replied at 30-7-2023 04:25 PM
Dpat "hidayah" selepas tengok filem barbie agaknya...

Hahahah choiii yach...
tapi sekarang memasing semua gigih nak mekap jadi barbie walaupun rhoperrr macam annabelle...




Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul la apa yg acik2 cakap hari tu masa dia berhoodie main badminton tu.

Tanda2 nk tercabut tudung bila dh start berhoodie nmpak leher.
dugaan single mingle muda ni. Nnti pandai2 la bertudung semula. Jgn dah kertu br nk buat perangai lg kena cerca.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi artis tak perlu pakai tudung. Jangan buat benda tak senonoh dah la. Dia ni nyanyi lagu apa sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 30-7-2023 04:15 PM
Tapi kannn.....muka ko biashe2 je dik. Sama je mcm bini Qiqiem. Takde beza ko bukak tudung ngan tida ...

Sumbangan tak seberapa dalam industri tapi rumah besar gaya hidup mewah holiday sana sini, duk dubai lama2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 30-7-2023 04:22 PM
wlpun mak dia kelek dia ke hulu ke hilir tp jd begini juga akhirnya.. kalau si alya iman tu dok kele ...

Dulh2 time sekolah nyanyi2 kat astro tu ada jgak nampak bapak dia, sekarang ni mak aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2023 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Since alya iman maka berbondong2 yang lain turut jua keluar melepaskan kebebasan diri dari apa jua yg tbuku selama ni....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pakai high boots pulak
Tunjuk je la lutut tu, nak tgk gak karat ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 30-7-2023 04:36 PM
Dulh2 time sekolah nyanyi2 kat astro tu ada jgak nampak bapak dia, sekarang ni mak aje

rasanya pak dia mostly dok kg.. mak dgn adik dia teman dia kat kl ni..
dh xjual kuih tart gulung gemok² tu dh ye bdk ni
dulu iols follow ig dia sb suka dia nyanyi tp lps dia pakai fesyen pelik² terbuka aurat sana sini ahhh malas la nak follow dh Mcm byk ikut telunjuk org cina pun ada gak (sorry iols tak racist ya)
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2023 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Barulah sesuai

Netizen toksah nak bising
Artis mmg sepatutnya tak berimejkan tutop litup
Tak sesuai yg bertutup litup ada dalam dunia lagha nih

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:07 PM GMT+8 , Processed in 0.071893 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list