Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2041
View
14
Reply

HAPPY NEW YEAR 2011.

[Copy link]

Author: sinar_inspirasi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-12-2010 11:55 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by sinar_inspirasi at 25-12-2010 01:43

salam utk semua..

dah lama aku tak buka thread baru.. tak tau nak tulis apa.. tp aku bangga berada disini sejak 2005 lagi..byk aku belajar dari korang semua forumers.. tima kasih terbanyak aku ucapkan.. walaupun dulu aku ada krisis juga disini..itu kesilapan aku.. dan aku harap perkongsian aku selama ini dapat memberi faedah bersama walaupun sikit.. aku tiap2 hari buka dan baca cuma tak de idea nak berkongsi.. agak malu sedikit semua makin hebat hebat.. aku dapat ilmu dari korang semua..

disini lah aku belajar bisnes online pertama aku.. tima kasih semua sekali lagi.. walaupun dah ramai rakan2 lama dah tak join board ni..

sempena nak masuk tahun baru ini.. aku ucapkan semoga anda semua akan lebih success utk membina hari2 mendatang dalam dunia keusahawanan dan dunia kehidupan masing2..


selamat menyambut tahun baru 2011..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2010 12:01 AM | Show all posts
oh terlupa nak bagitau.. saya mengenali dan memulakan perniagaan baju muslimah yang dikenali sebagai inspirasimuslimah pun bermula dari sini.. sangat mengujakan...

sebab itu sampai skrng saya masih membaca dan kekadang saya menulis juga kat sini.. selagi forum ini wujud.. insyaALLAH saya akan bersama.. sekurang2nya silent reader
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2010 12:53 AM | Show all posts
happy new year... aku tak tau nk lepak mn ( lepak2 nh mcm xtvt bdak2 hingusan je kan)
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2010 09:51 AM | Show all posts
Selamat tahun baru dengan azam baru.....aku banyak belajar dari forum ni dari berniaga dari rumah hinggalah berjaya membuka kedai sendiri..terima kasih kepada geng usahawan yang banyak membantu dari segi ilmu pengetahuan, pengalaman dan nasihat yang tidak ternilai...bersama-samalah kita maju ke hadapan...buanglah sifat hasat dengki, iri hati dan tikam belakang....
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2010 11:51 AM | Show all posts
Salam Bro Sinar,

You are our inspiration.  Semoga tahun 2011 memberikan kita semua ruang untuk memajukan diri, bangsa & negara. Peluang perniagaan ada untuk semua..

Setuju dengan Tanya, perlu kita jauhkan hassad dengki dan irihati yg negative dalam diri terhadap perniagaan org lain.. Kita tidak akan maju ke hadapan dengan sifat sebegini.

Rebut peluang yang ada dan berdoa.. Semoga Allah permudahkan jalan ku di tahun 2011. Insya Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2010 10:23 PM | Show all posts
semoga ramai lagi melayu dan isalm berjaye....amin
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2010 12:15 AM | Show all posts
Berharap 2011 akan lebih baik dari tahun sebelumnya.amin....Selamat Menyambut 2010.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-12-2010 04:32 PM | Show all posts
2011 ni juga dilancarkan EBOOK pertama aku..  insyaALLAH byk perkongsian ilmiah pasal usahawan akan di muatkan dalam EBOOK..

hasil dari forum ni juga sebenarnya aku berjumpa dengan penulis2.. dan rakan2 usahawan..

tima kasih board usahawan...

byk faedahnya..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 03:07 PM | Show all posts
tahun 2010 merupakan titik permulaan sy sebagai peniaga..
Azam tahun 2011 ni nak meningkatkan lagi perniagaan yang ada dan meneroka ruang2 baru.. Semoga segala usaha saya akan diberkati dan dipermudahkan Allah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2010 10:51 PM | Show all posts
tahun 2010 merupakan titik permulaan sy sebagai peniaga..
Azam tahun 2011 ni nak meningkatkan lagi ...
fiwati Post at 30-12-2010 15:07


tahniah.... semoga terus berjaya... jgn lupa berkongsi maklumat
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 02:06 AM | Show all posts
2010 was a fantastic year......
hopefully 2011 will be better........ insyAllah.

SELAMAT TAHUN BARU...........
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2011 05:12 PM | Show all posts
rasa sayu je bila masuk 2011 nih..umur dh meningkat tu..kene gandakan usaha agar lebih berjaya dan dapat menyumbangkan sesuatu..at least untuk pencapaian diri sendiri. moga Allah memberkati. Aminnnn.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2011 02:04 AM | Show all posts
tahun baru dah bermula.. teruskan usaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sal sinar..sy baru nak memulakn perniagaan printing kad kahwin... Boleh bg ilmu dan tips utk tentang kad kad kahwin ni x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadkahwinmurah replied at 31-3-2019 02:24 AM
Sal sinar..sy baru nak memulakn perniagaan printing kad kahwin... Boleh bg ilmu dan tips utk tentang ...


lama TT ni x masuk dah. harap tuan boleh google and find out how. First of all u kena survey market ok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list