Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
59393
View
621
Reply

Kekerapan Syampu Rambut

  [Copy link]

Author: KumbangPolkaDot       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2011 08:52 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by KumbangPolkaDot at 17-1-2011 17:02

salam..incik momod, dah search topik ni, tapi macam takde lagi..kalau dah ada sila la lock


Ladies, nak tanya ni..seberapa kerapkah korang syampu rambut? kenapa anda pilih kekerapan itu? pastu korang guna syampu jenama apa ye?

p/s: kalau gentlemen nak jawab pon, jawab la
Single Polls , Show Result after voted, Total 368 Users voted
 

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 09:38 AM | Show all posts
2 hari sekali.. nak syampu ari2 tak leh sebab nanti rambut terlebih volumn pulak.. tak selera you.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 09:39 AM | Show all posts
tiap2 hari sbb iols petang2 pi berlari...kepala berpeluh..so mmg kene syampu gak ari2
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 10:12 AM | Show all posts
i lelaki, tapi nak jawab jugak...syampoo rambut hari hari sebab rambut lebat dan tebal..kulit kepala senang ada kelumumur dan senang berbau masam kalau kuat berpeluh di siang hari..thats y kene shampoo hari ari...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 10:27 AM | Show all posts
ai jawab no 6. - bile rajin n teringat..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 10:31 AM | Show all posts
ade ke yang tak pernah syampoo langsung?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 11:17 AM | Show all posts
kalau rajin tiap2 hari, rambut jenis gugur. kalau tak gatal2 kalau malas, 2 hari sekali baru syampu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 11:48 AM | Show all posts
2 ari sekali....
kirenye selang sehari la...........

er...uols yg shampoo ari2 ni...xpe ke uols???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 11:53 AM | Show all posts
tiap2 hari.....baru ler rambut pon wangi.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 12:16 PM | Show all posts
tetiap harilahkan....keje aircond rambut kering...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 01:16 PM | Show all posts
da jwab no 2..kulit kepala cpt berminyak..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 01:35 PM | Show all posts
rambut skrg panjang harus 2-3hari syampoo...
tp kalau rambut pendek paras baru ku syampo hari2.. tp buh perapi 2hari sekali la..
perapi wajib pakai bg supaya rambut nampak cantik dan ada volume gitu..

next week nak potong rambut.. so nanti best dpt basuh rambut hari2.. sejuk je kepala lau basuh hari2...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 01:38 PM | Show all posts
Seminggu sekali je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 01:46 PM | Show all posts
actually, ai ikot mood kalo nak bersyampooo,..kalo kuat berpeluh sgt terpaksa jugak syampu rambut pada sebelah pagi dan malam,...kalo tak 2 hari sekali........
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 02:00 PM | Show all posts
kalau pakai sabun mandi jek..itu boleh dikira bersyampu jugak ker...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 02:27 PM | Show all posts
kalau pakai sabun mandi jek..itu boleh dikira bersyampu jugak ker...
akula203 Post at 17-1-2011 14:00


itu bersabun namanya....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 02:30 PM | Show all posts
itu bersabun namanya....
babydevil Post at 17-1-2011 14:27


err...ingatkan cuci rambut tuh kira bersyampu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:53 PM | Show all posts
2 hari sekali.. nak syampu ari2 tak leh sebab nanti rambut terlebih volumn pulak.. tak selera you... ...
nuryakmal Post at 17-1-2011 09:38



    terlebih volume tu cmne?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:54 PM | Show all posts
tiap2 hari  sbb iols petang2 pi berlari...kepala berpeluh..so mmg kene syampu gak ari2
siputsedut Post at 17-1-2011 09:39



    haah, kalau berpeluh mmg kena syampu tetiap hari..tapi iols penah jumpa org yg tak syampu rambut dia w/pun berpeluh dgn alasan dah syampu semalam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:55 PM | Show all posts
i lelaki, tapi nak jawab jugak...syampoo rambut hari hari sebab rambut lebat dan tebal..kulit kepala ...
KimoraHakim Post at 17-1-2011 10:12



    lelaki la sgt

kalau rambut tebal pun senang ada kelumumur ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:55 PM | Show all posts
ai jawab no 6. - bile rajin n teringat..
figurae Post at 17-1-2011 10:27



    kalau tak rajin dan tak teringat kompem tak syampu kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:56 PM | Show all posts
ade ke yang tak pernah syampoo langsung?
lizaliza Post at 17-1-2011 10:31



    ada je..cmni ha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:57 PM | Show all posts
kalau rajin tiap2 hari, rambut jenis gugur. kalau tak gatal2  kalau malas, 2 hari sekali baru s ...
cik.panda Post at 17-1-2011 11:17



    kalau jenis rambut gugur pastu syampu tetiap hari lagi banyak gugur dia kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2011 02:58 PM | Show all posts
Reply 21# KumbangPolkaDot


    mungkin
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2011 02:59 PM | Show all posts
2 ari sekali....
kirenye selang sehari la...........

er...uols yg shampoo ari2 ni...xpe ke uols? ...
chintacanduri Post at 17-1-2011 11:48



    kan..wonder jugak..sbb penah baca tips kat mana tah, katanya syampu rambut tetiap hari tak bagus utk rambut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058434s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list