CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Anonymous

Saya kahwin dah 6 tahun…dan xde anak. Perlukah saya berpisah??

  [Copy link]
Post time 29-11-2023 10:36 PM | Show all posts
list kan segala harta yang ada, lepas tu cerai..
hidup dgn aman damai kalau rase sunyi cari la jodoh baru kalau x ko pusing la dunia yang besooo ni k nyee
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-11-2023 11:43 AM | Show all posts
klu awk ni muslim pergi lah mengadu kat makhamah syariah & bawak laki tu pergi kaunseling kat sana ...drp situ mungkin blh tau apa masalah negara yg laki ko tg hadap nih ... itupun klu sama2 ada rasa nak selamatkan lg perkahwinan tulah ...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2023 11:57 AM | Show all posts
cari lain jelah, bosan batang yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ko buat jelah solat hajat and istikharah dik..
ape pun keputusan yg dibuat lepas tu, InsyaAllah tak menyesal
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2023 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
La, ko keje kn? And tkde anak. Ni la masa nk me time dgn duit hasil keje. Hidup singkat, so kenapa nk serabut kepala dg org yg tak peduli pn pasal ko? Pasal batin tu, pandai2 la ko beli toys kt shopee.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2023 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jarang betul dengar laki takmau bagi nafkah batin.. biasanya pantang terlondeh kain, kemban lepas mandi ke tergesel ke harus dijadikan alasan nak bagi nafkah..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-12-2023 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Husband u mcm dah takde hati kat u je.. mcm mudah bebeno nak lepaskan semata takde anak lagi...

Lebih baik move on and settle down dgn org yang betul sayang kita sbb kita... love urself first...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2023 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 14-12-2023 09:25 PM
Jarang betul dengar laki takmau bagi nafkah batin.. biasanya pantang terlondeh kain, kemban lepas ma ...


Itu la pasal nye.. aiols pun almost 6 tahun kawen dgn husband... blom ada anak, tp kitorg takde la kisah pun ada anak ke tidak, sbb kitorg kawen sbb ikhlas each other utk companionship sampai hujung nyawa...

Nak citer nya.. walau dah 6 tahun kawen... takyah londeh kain pun, kalo i usik2 dia nakal verbally kat lounge airport pun muka dia dah cuak cemane nak cover bulge
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:34 PM GMT+8 , Processed in 0.047757 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list