CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 10850|Reply: 23

“20 Orang Berlakon Kau Tak Shaking, Siap Wish Good Luck Semua” – Abang Tesla

[Copy link]
Post time 8-2-2024 10:37 AM | Show all posts |Read mode




Dunia dah terbalik! Baru-baru ini kecoh di media sosial apabila Youtuber menampilkan ‘gigolo’ tempatan dalam satu sesi podcast.


Mufti Pulau Pinang, Datuk Seri Wan Salim Wan Mohd Noor pun sudah bersuara berharap pihak kerajaan mengambil tindakan ke atas penganjur podcast tidak bermoral.


Terbaru, Abang Tesla yang pernah viral dengan isu berkahwin dua tampil membidas netizen yang dikatakan berat sebelah.








Katanya, semasa dia berpoligami dulu, ramai kaum hawa yang shaking dan marah dengan tindakannya. Tetapi berbeza pula dengan ‘hot daddy’ apabila ramai yang menyokong memberikan kata-kata semangat.





"Mana hari itu yang shaking? 20 orang yang tengah berlakon kau tak shaking, yang aku 2 orang korang shaking pulak. Mana pergi? Siap wish goodluck".


Kata Abang Tesla atau nama sebenarnya Khaliltizam Yusri, dunia sekarang sudah terbalik kerana orang ramai mengangkat contoh yang tak betul. Sementara dia, dikecam bertubi-tubi sehingga jatuh terduduk.





Aduhai, boleh tahan juga Abang Tesla perli ya? Tak shaking ke?


Kredit: TikTok @abg.tesla/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 01:14 PM | Show all posts
siapa mamat nih??
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab hot daddy bukan fake dan tak tunggang agama?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana mamat tesla ni boleh jadi influencer? gaya cakap xmenarik xde style
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau mmg x betul dan rupa huduh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 01:56 PM | Show all posts
dua2 sampah tp aku pun lebih menyampah kat mamat tesla ni
antara korang dua -
muka kau lebih annoying berbanding jantan gigolo tu
kau lebih poyo berbanding dia. tesla kehulu tesla kehilir.. ewww peghak
kau lapar likes berbanding dia. kau viralkan diri sendiri.
Ash xpenah cakap apa2 berbanding kau yg gigih provoke netizen.
dengki la tu xde betina hegeh2 kat dia. ramai je orang kawin 2 apasal kau je kena kecam kaw2? pikir x?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-2-2024 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gak berkokok si gigi ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 03:23 PM | Show all posts
nasib aku jadi silent reader je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
poyo lah dia ni nk jugak menyebok...daddy liar tu berada dlam liga dia yg tersendiri... he has achieved something extraordinary yet memorable, but in a nasty way...tesla ni common cases nothing wow pun... takyah rsa diri tu entitled sgt aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kau hodoh sangat tapi poyo, maka kau kena cerca... walhal ko mencapub level biasa je pun..

Tak adil kan
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido: Macam mana mamat tesla ni bole ...
[quote]nikaido: Macam mana mamat tesla ni bole ...[/quote

Kan ? Mcm tak confident pon ada
Dgn gigi bwh mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Si terpaling tesla tp bukak mulut mxm nanhado akai... si ash tu mmg dia buat benda pelik2 jahanam gitu tp.dia x annoying mcm si tesla.ni yg penting dia x ride agama.. aman2 berdosa xysh  elit putar2 sulam2 islamic
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pulak dua kerandut ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suruh 2 orang ni berlawan pedang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah jahanam....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 08:44 PM | Show all posts
dia ni nak jual apa sebenarnya... tak ada kaitan kao dengan gigolo tu... kenapa nak kaitkan dengan gigolo, kau nak jadi gigolo jugak ker..

sebelum kes gigolo tu pun ramai dah benci dengan kao ler..  punca kao dibenci sebab dari diri kao sendiri....  kao cuba defend dengan kes yg tak ada kena mengena menyebabkan kelihatan kedunguan itew..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2024 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ko buruk tesla berbanding mamat hot dadi tu. Pastu gedik2 cerita kedangkalan ko dlm menghargai setianya wife pertama yg ngong kemarukkan ko dr zaman sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2024 11:34 PM | Show all posts
bukan ke tesla ni sebab statement dia dulu yg trigger bukan sebab kawin 2
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah rupa buyuk.. nak wat camne.. cer muka mcm brad pitt ka.. teruih netizens cair..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2024 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
penyokong aktiviti penyundalan, penyundal x apa, penyondol jangan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 10:20 PM GMT+8 , Processed in 0.081705 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list