Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17060
View
295
Reply

pencarian moderator baru - SILA TULIS NAMA UTK CALON

   Close [Copy link]

Author: sinar_inspirasi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-3-2011 01:36 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by ctredzuan at 5-3-2011 21:51

salam... saya cadangkan supaya ada mod baru...
bukan menidakkan mod lama.. tp dah lama sangat.. kita tukar la plak.. bagi yang baru plak.. atau tambah mod ke.. sebab sorang mod dah tak de.. so bagi meriah balik laa... suram ni...

bagi cadangan nama mod baru...



p/s : aku mencadangkan je ni.. tp aku tak tau sape yang layak... dah tentu aku sendiri tak layak...
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 07:54 AM | Show all posts
cadangan aku mesti la bro sinar.. keh keh keh..

cadangan kedua aku.. cadangan ditutup..
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2011 04:30 PM | Show all posts
tunggu komen mod...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 01:39 AM | Show all posts
aku nak mencadangkan diri aku sendiri boleh

walaupon aku newbie ni second nick aku
sbb ada aku pakai nick alter ego aku dalam bod tertentu terutamanya parental discussion dan personal problem
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2011 03:01 AM | Show all posts
aku nak cadang sape eh?... hmmm...

tawar diri masing2 la.. pastu forumer pilih... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 09:34 PM | Show all posts
salam... saya cadangkan supaya ada mod baru...
bukan menidakkan mod lama.. tp dah lama sangat.. kit ...
sinar_inspirasi Post at 3-3-2011 13:36



   salam bro, macam tak puas hati jer.. kenapa ayat nak tukar kepad MOD BARU, NAK JADI MOD KE, BGTAU JAHH SAYA BOLEH ADD SAJA.. KENAPA KATA SAYA LAMA SANGAT BERADA KAT SINI? APA MOTIF, NAK TANYA JUGA.. YELAH.. NAK KATA SAYA TAK MASUK, SETIAP HARI MASUK & IKUTI SETIAP MEETING, SAYA MOD DISINI SEJAK 2004 LAGI, apa yg bro tak puas hati ye, kalau menambah mod saya ok, kenapa sampai nak minta saya tolak?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 09:39 PM | Show all posts
aku nak cadang sape eh?... hmmm...

tawar diri masing2 la.. pastu forumer pilih... hehe
sinar_inspirasi Post at 5-3-2011 03:01



   awak nak ke, kalau nak tak pyh tunggu forumer volunteer, saya blh jah bgtau Acehand suh gantikan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2011 09:50 PM | Show all posts
opss... ct nak jadi mod lagi.... sory sory.. saya silap ...

hajatnya nak tambah sebenarnya... tp gi tulis gitu sebab lama sangat dah kot.. tp kalau rasa nak lagi melaksanakan tanggungjawab bagus juga.. boleh teruskan..

saya hanya cadangkan tambah lagi sorang atau dua.. dan kekalkan Ct ..

p/s : saya memang tak nak pun...  
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 09:52 PM | Show all posts
takpa2, saya dah minta admin buka offer baru  utk link ke bod ni, harap maaf deh semua, saya tahu saya byk buat kesilapan kat sini, dgn ni saya umumkan akan retire dr bod ni, tima kasih semua.. tunggu admin atau supermod buka pencalonan. selamat maju jaya!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2011 10:00 PM | Show all posts
bersalah pulak aku rasanya... huhuhu.. nak delete thread tak leh.. huhuhu... nasi dah jadi bubur labuuu.... uhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 10:19 PM | Show all posts
takpa2, saya dah minta admin buka offer baru  utk link ke bod ni, harap maaf deh semua, saya tahu sa ...
ctredzuan Post at 5-3-2011 21:52


Alahai....jgn le retire ctr...bior le admin tambah je...yang ada jgn dikurangkan...

MASIH NAK MOD CTREDZUAN.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2011 10:21 PM | Show all posts
Alahai....jgn le retire ctr...bior le admin tambah je...yang ada jgn dikurangkan...

MASIH NAK ...
jazaa Post at 5-3-2011 22:19



betul betul betul...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 10:24 PM | Show all posts
Alahai....jgn le retire ctr...bior le admin tambah je...yang ada jgn dikurangkan...

MASIH NAK ...
jazaa Post at 5-3-2011 22:19



   takde hal lah jazaa.. no hurt feeling ok. ct pun takda masalah, sbb ramai juga kalangan usahawan yg betul2 berjaya blh jadi mod kat sini, tq.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 10:32 PM | Show all posts
Reply 13# ctredzuan

CT kena di kekalkan kat sini supaya yang baru boleh belajar dari CT....bior le admin tambah je, CT terus berbakti untuk memeriahkan BOD CI ni.....PLEASE......
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 10:43 PM | Show all posts
Reply  ctredzuan

CT kena di kekalkan kat sini supaya yang baru boleh belajar dari CT....bior le  ...
jazaa Post at 5-3-2011 22:32



   ni bod usahawan huhu..bukan CI nanti sentap Muntz
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2011 10:48 PM | Show all posts
ni bod usahawan huhu..bukan CI nanti sentap Muntz
ctredzuan Post at 5-3-2011 22:43



Ralat....
Oops  SORI.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2011 09:40 AM | Show all posts
kekalkan CT... she had done a good job...

tambahkan bro SINAR..

kita perlu orang lama utk maintain BOD ni..

dan kita juga perlu orang baru.. untuk idea dan pandangan baru..

sebab tak kenal hayatbaru.. kena kasi peluang...

so saya nak cadangkan kita kasi lah date line sampai 15hb mac ni, kalau2 ada nama baru..

sekian, wasalam...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 11:53 AM | Show all posts
agree ngan  hazel23. gandingan org baru dan org lama. apa salahnya kan....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 07:43 PM | Show all posts
takpe2.. takde masalah kekawan semua, saya bisa aja "pencen" dong..;)
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2011 09:53 PM | Show all posts
takpe2.. takde masalah kekawan semua, saya bisa aja "pencen" dong..
ctredzuan Post at 8-3-2011 19:43


ct...jgn patah semangat..teruskan jasa anda...u r d best..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101366s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list