CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 17741|Reply: 71

“Bila Dia Kata Nak Jumpa Anak, Saya Gembira..” – Shakilla Khoriri Rela Lepaskan Anak Ke Fizi Ali, Enggan Panjangkan Isu

  [Copy link]
Post time 22-2-2024 05:49 PM | Show all posts |Read mode


Enggan melibatkan anak dalam persengketaan rumah tangga antara pelakon Shakilla Khoriri dengan bekas suaminya, Fizi Ali, ibu kepada seorang cahaya mata ini dengan rela hati membenarkan anaknya berjumpa Fizi.

Ingin anak segera bertemu ayah

Bukan itu sahaja, Shakilla juga berkata, dia sebenarnya ingin anaknya, Ameena Sofia untuk secepat mungkin bersatu dengan bapanya. Menurut pelakon ini, kalau boleh hari ini juga dia ingin membawa Ameena bertemu Fizi namun masa belum sesuai, ujarnya.

Kalau ikutkan hari ini saya nak bawa Ameena jumpa bapanya namun keadaan ini tidak bersesuaian dan tidak bagus untuk dia yang baru berusia lima tahun.   

Apabila dia kata nak jumpa anak, saya gembira. Dia akan ambil pada 1 Mac ini. Sebagai ibu, saya biarkan dia ambil. Lagi cepat dia ambil pun tak mengapa.

Hanya empat hari boleh bersama

  


Namun demikian, Shakilla tidak dapat mendedahkan mengapa keputusan mahkamah hanya membenarkan bekas suaminya itu untuk menjaga Ameena selama empat hari sahaja.

Kenapa empat hari saya tak boleh kongsi, hanya (dia) Fizi tahu mengapa. Apa boleh saya cakap keputusan ini untuk anak saya. Saya tak kisah orang lain.   

  


Saya kena buat ini untuk jaga kesihatan mental Ameena. Saya tidak mahu perkara ini berpanjangan.

Sekadar info, sebutan kes hadanah yang difailkan Fizi akan didengar semula pada 19 Mei akan datang.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 05:51 PM | Show all posts
laaa tu kan bapak dia, apa masalahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapa nak jumpa anak pun ada limit hari ye

Kalau macik
Bagi je bapa bawak anak berjalan
Kalau habis duit lagi banyak lagi bagus

Boleh macik g berjimba ala2 ibu tunggul teragung gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hope ngai belajar sesuatu dari kes ni. Ini baru betul kalau nak claim pentingkan mental health anak. Bukan bagi alasan atau burukkan si bapak choose bad girl la hape
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Whenever kila pakai mask, nmpk lawa ek. Sbb ttup lubang hidung. Tgok mata dahi tulang ppi je mmg lawa. Bini baru piji tetap terkandas kt rnr je klu nk lawan dgn kila. Xla lawa mana kila ni tp still got a trophy if VS that new one. Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 06:53 PM | Show all posts
tiberrrrrr.......
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-2-2024 07:05 PM | Show all posts
dah memang keputusan mahkamah kan... takkan ko taknak bagi pulak... boleh tahan bebelit jugak minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg berdrama ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 22-2-2024 07:05 PM
dah memang keputusan mahkamah kan... takkan ko taknak bagi pulak... boleh tahan bebelit jugak minah  ...

4 hari seminggu or sebulan. Klo sminggu, anak lg byk duduk dgn bapak la
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 22-2-2024 07:05 PM
dah memang keputusan mahkamah kan... takkan ko taknak bagi pulak... boleh tahan bebelit jugak minah  ...

Kt Ig ramai puji kilah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
awekjepun replied at 22-2-2024 08:04 PM
4 hari seminggu or sebulan. Klo sminggu, anak lg byk duduk dgn bapak la

Sebulan kot. Mungkin seminggu sekali je.
I assume la. Tunggu berita penuh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
waaah akhirnye. camtu kan senang. ko pun boleh me time selame tu. lgpn tu bapak die. bkn org lain.

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh.. Bln sblm ni Fizi merentannn ke nak jmpa anak tak leh... Hahaha
Ni dah mahkamah tentukan boleh kornar baring laa
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:45 PM | Show all posts
Takut kalah le tew.
BTW, teringat pulak pasangan satu lg tu, yang sorang kawen ngn org propa kaya ngn forex tu
Ape ke nama ntah
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
diskas elok2 bg samarata kan sng, nak jugak perabes duit masa tenaga bergasak di court.
bila bapak taknak jmp anak merempan, bila nak jmp pun merempan.
time anak dgn bapaknya blh la mak ber'me' time berjimba dgn rerakan
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Berebut anak buat apa ntahhh... hahahaha.. kasi je lahhh haiiiii ikut giliran ke bahagi dua keeee...

Kasi je la anak tu berjimba dgn keluar belah sana... tak luak langsung  lahhh haii.. makin ko ikat anak tu lagi dia memberontak nak jumpa belah sana...  

So lapang la dada... bersikap matang....

Sama2 hepi lah, win-win situation.. kena train je biasakan diri...  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2024 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 22-2-2024 10:20 PM
Binodino replied at 22-2-2024 06:03 PM
Hope ngai belajar sesuatu dari kes ni. Ini baru betul kalau nak claim pentingkan mental health anak. ...


bkn sis, mesti la sis ex isteri ni xnak panjangkan isu sbb nanti semua bukti sebab sebenar penceraian akan dikemukakan di mahkamah, mana dia dia x kalut. dan2 terus anak dpt kat fizi.
fizi ptt teruskan je kat mahkamah, si ex ni akan terus2an buat gini nanti, gunakan anak sbg senjata, she is toksik & suka play victim.
lantaklah komen orang2 luar konon jaga aib bagai, dia nak play game, kasi je bring it on gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife baru pizi ni mcm muka kinah tingtong.harap2 tak tingtong sama
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 22-2-2024 06:00 PM
Bapa nak jumpa anak pun ada limit hari ye

Kalau macik

Dia takut la ank tu lg syg mak tiri dari syg dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2024 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Gita rujaini jugak yg merentan x bg ex cari anak,, dari kecik pun mcm mcm alasan,, dah beso alasan lain plak,, lantak ko laaa gitaa,,, bolott laaa sume hahahaahahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 08:16 AM GMT+8 , Processed in 0.061386 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list