CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13452|Reply: 78

“Kepala Ban* Untuk Kau, Untuk Follower2 Kau” – Ibu Puteri Balqis Bengang Blog Sengaja ‘Up’ Video Anak Bersenam

  [Copy link]
Post time 29-2-2024 11:36 AM | Show all posts |Read mode






Panas! Ibu Puteri Balqis naik angin apabila satu portal memuat naik video anaknya bersenam di Instagram dengan kapsyen mengundang.


Blogger tersebut menulis “Ramai terkejut tahu tahu Puteri Balqis dah membesar” membuatkan ibu Puteri Balqish memberi arahan supaya video diturunkan segera.










Tulis Norashikin Mohd Aziz lagi, video itu diambil untuk tujuan kerja namun dimuat naik semula oleh portal tersebut tanpa izinnya.


Dakwanya lagi, portal berkenaan sebelum ini pernah menerima bayaran RM5,000 untuk mengeluarkan artikel fitnah berkaitan dirinya.


Norashikin berkata, anaknya hanya mencari rezeki dan tidak pernah mengacau sesiapa. Jadi, tak perlulah ‘usik’ anaknya semata-mata untuk mengumpul haters.








Panjang lebar ibu Puteri Balqis tulis memberi amaran kepada blogger supaya tidak cari pasal dengan keluarganya.


Fuh, memang marah betul ni. Seram baca!


Kredit: Instagram Puteri Balqis/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Rempittttttt
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Umor berapa mak dia ni.?
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:37 PM | Show all posts


ingat bloger mana la

  

Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:53 PM | Show all posts
haiyooo..last para tu tak boleh blah. betullah ayat rempit macam tu..habis semua keturunan dia bana kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat sangat kah dia dan anaknya tuk dijatuhkan?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 29-2-2024 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak perangai camni..jgn heran la kalau anak pun terumbang ambing..ntah pape
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Rempitnya. Mak. Menaip tengah lalok ke apa. Macam budak darjah 1 main mak bapak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 01:22 PM | Show all posts
dia maki bekas laki dia ke selaku ayah dak ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 01:51 PM | Show all posts
haiyooooo macam macam
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampon ko bersenam dengan rambut mengurai gitu dah macam kak ponti nengokkan.. sejuk sangat agaknya aircond kat gym tu yek..
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 03:09 PM | Show all posts
mana ada org senam rambut lurus mcm tu....haritu dia bengan alip sokri kan...yang ni tak pasti siapa
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapalah teruk sgt mak budak ni..bhs kasar penuh maki hamun... anaknya akn dewasa dgn mewarisi perangai maknya nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 1-3-2024 03:01 AM

Btw siapalah yg sanggup bayar dan nk jatuhkan minah rempit ni anak beranak, anak sheol bkn popular pun,  belakon setakat pembantu aje...muka pun below par...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 29-2-2024 04:29 PM

Bahasa dia cam sama je ngn acik porem.
Tu la sekut kering suka sgt curik bideo retis utk jd bahan kt page depa
Ingat ko belakang mbintang kat masyar nnt
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 04:44 PM | Show all posts
mak dia kerja ape?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-2-2024 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tegelak bab mata juling
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dak ni dah kawin ke dgn faris tu??
Tgok faris tu up my wife bagai..tapi tutup komen
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 05:12 PM | Show all posts
Wek_omeh2 replied at 29-2-2024 04:59 PM
Mak dak ni dah kawin ke dgn faris tu??
Tgok faris tu up my wife bagai..tapi tutup komen

wahhh... faris mana tu uoollssss... share ler kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 29-2-2024 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 29-2-2024 05:12 PM
wahhh... faris mana tu uoollssss... share ler kat sini...

Faris yg sentiasa ada dgn they all tu la..yg jd PA aqish..yg tu bf mak dia..tapi idk la da kawin or belom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 11:39 PM GMT+8 , Processed in 0.094085 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list