CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 26827|Reply: 180

‘Perempuan Lain Kau Nak Marah Boleh, Tapi Nabila Kau Tak Boleh Marah’ – Sharnaaz Ahmad

  [Copy link]
Post time 1-3-2024 11:17 AM | Show all posts |Read mode






Seperti yang kita tahu, pelakon Sharnaaz Ahmad masih lagi berhubung dan menjaga hubungan baik dengan bekas isterinya, Noor Nabila meskipun sudah bercerai.


Terbaharu, Sharnaaz secara terbuka mendedahkan mana-mana wanita yang mahu berkenalan dengannya berhak berasa cemburu sekiranya dia rapat dan berhubung dengan wanita lain.


Namun, mereka tidak ‘dibenarkan’ untuk berasa cemburu sekiranya dia berhubung dan selalu berjumpa dengan Nabila.


"Benda ini saya dah pernah cakap dekat sesiapa pun yang ingin berkawan dengan saya bahawa manusia yang mereka tidak boleh cemburu adalah Nabila."


"Itu adalah perkara pertama yang saya akan pesan. Kepada Amelia dan mana-mana GF saya yang sebelum ini pun, itulah pesanan saya kepada mereka.


"erempuan lain kalau diorang nak marah boleh, ikan di laut sekali pun boleh tetapi kalau Nabila mereka tak boleh marah."


Menurut Sharnaaz, meskipun sudah bercerai Nabila tetap ibu kepada anaknya, Jebat Jayden dan dia perlu selalu berhubung dengannya demi menguruskan anak mereka.


"Sebab dia adalah ibu kepada anak saya. Jadi, kalau saya selalu berjumpa, bercakap atau bermesej sekalipun dengan Nabila, tak boleh cemburu."


"Kalau cemburu dan kalau tak percaya boleh mesej dia sendiri, saya okay ‘no problem’.


"Kalau mereka cemburu saya dengan Nabila, bermaksud mereka ada masalah saya menguruskan anak saya.


"Setakat ini, Alhamdulillah tak ada lagi yang berani bagitahu saya yang mereka cemburu."


  



Sekadar info, Sharnaaz dan Nabila mendirikan rumah tangga pada 31 Mac 2017, namun sayang jodoh mereka tidak berpanjangan dan bercerai pada 9 Julai 2020.


Hasil perkongsian hidup itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden.


Sumber: Instagram officialhlive/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 11:25 AM | Show all posts
"Setakat ini, Alhamdulillah tak ada lagi yang berani bagitahu saya yang mereka cemburu."

hati hitam meols terdetik, poyonya wehhhhh ayat ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:31 AM | Show all posts
Toxic ex wife
Jantan redflag merah membara2
lari la jauh2 pempuan lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
mesti bangga gila kak nab entittle mcm ni.. so selamanya shanaz akan trapped dlm life mcm ni.

rse nanaz ni mcm x respect perasaan gf die..rmi je yg divorced still baik dgn ex memasing ( dan pasangan baru ex).. tp xperlu la menjalinkan hub rapat dgn ex wife tu semula.

kau nk rapat mcm mne lg. xkn la nk bgth.. naz, pampers jebat bru tukar ni. naz, jebat x berak 2 ari.. eh ni bkn jeles.. ni mmg sengaja nk ggu life nenaz.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread sbelah psl abejo suruh respek mok. Thread sini si sabut suruh respek janda dia.. dua ekor ni ponteng kursus kawin ke dulo2
Apehel bakal bini lak nak kena respek lelebih dgn janda kau...janda ko ada dia respek ko sewaktu jd bini ko...cerai pun sbb nak balik ke ajiz
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga korang berdua berjodohan semula, tak payah la berjodohan dengan orang lain.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2024 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
puiii
poyo to the max mamu ni..
mamu oi ko diam diam dah la..boring..
dia ni kalau dpt bini hanat mcm i baru serik nk. kawen kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:48 AM | Show all posts
ni kira considered as red flags ke tak chuols?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 11:59 AM | Show all posts
BoongaKertas replied at 1-3-2024 11:48 AM
ni kira considered as red flags ke tak chuols?

Nie dah macam merah hellfire
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah red flag tapi knowing ada je manusia yg sukakan cabaran dalam hubungan.

Rasa challenge tu buat cinta membara

Contoh cinta beza dua darjat
Cinta suami / laki orang
Cinta beza agama
Cinta duda anak satu yang takut janda sendiri

Ni smua hubungan2 yang memberi perasaan cinta terlarang..rindu dendam gitoh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 1-3-2024 11:37 AM
mesti bangga gila kak nab entittle mcm ni.. so selamanya shanaz akan trapped dlm life mcm ni.

rse n ...

Iols terbaca komen sorang pompuan ni dia kawen ngn duda ank 5
Walaupun lakinya 12 tahun menduda sblm kawen baru dia kata tetap rasa jeles dan penah juga fikiran dia melayang2 pikirkan waktu suami tu masih bahagia ngn ex wife tu.
So bohonglaa bini baru/gf tak rasa jeles, nih jenis nk org je faham dia
Tapi tak pikir plak perasaan org lain.
Nasihat iols pada gadis2 muda tanak pening pala kawen je dgn sesama bujang.
Hat duda ni terutama yg ex masih hidup mmg ada risiko laa kalau ex yg ok takpe kena yg jenis bitter tak abis2 serabut ko nnt.
sedangkan yg ex dlm kubor pun ada isu gak nk plak kalau si duda tu tk penah move on dh kawen baru pun tak abis2 nk sebut pasal arwah bini.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:03 PM | Show all posts
pichee replied at 1-3-2024 11:37 AM
mesti bangga gila kak nab entittle mcm ni.. so selamanya shanaz akan trapped dlm life mcm ni.

rse n ...

nampak nya mereputnya mamu jd duda terlajak sampai bila-bila
kak nab ko kawin la jd janda 5-6 sekali pun ko jangan risau anytime boleh u-turn ke mamu.
mamu takkan kawin lain punya sbb "tagan" kat nab power gilerrrr... atas nama si Jebat tu
mamu sanggup bujang sampai mereput....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:06 PM | Show all posts
mamu menanti kakneb single balik ke? haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:22 PM | Show all posts
MissYouSayang replied at 1-3-2024 11:40 AM
Thread sbelah psl abejo suruh respek mok. Thread sini si sabut suruh respek janda dia.. dua ekor ni  ...

kahkahkah..boleh la masukkan kat kampung kole ketil semak je hidup dorang ni

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko nikah blk ngn janda ko yg kali ke 3 jd janda tu deh
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
.
.
.
aku rs dia berjodohan dgn spoon memamg sesuwei molot puakas....lg pun spoon beria² berbff dgn ex adik ipor ko....

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2024 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 1-3-2024 11:25 AM
"Setakat ini, Alhamdulillah tak ada lagi yang berani bagitahu saya yang mereka cemburu."

hati hitam ...

Kesian bakal bini. Kalau kak nab meleseh memanja pun ,takleh komplen takleh apa.
Kau kawin je la balik dgn nab tu ,jambang oii..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 1-3-2024 12:06 PM
mamu menanti kakneb single balik ke? haha

Bukan kah dah single?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh baik² dgn setat.. birass
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2024 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 1-3-2024 12:03 PM
Iols terbaca komen sorang pompuan ni dia kawen ngn duda ank 5
Walaupun lakinya 12 tahun menduda sb ...

ala jgn la fkr yg bukan2... aslkn hsbd baik dgn die.. should be ok je... ank2 tu if ddk dgn ex wife, dh lega dh.. jmpe once a while je.. tp klu ddk sekali, mmg kne phm la nk jd ibu segera..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

19-4-2024 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.979881 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list