CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6433|Reply: 26

“Setiap Orang Ada Masa Lampau..” – Bekas Isteri Didakwa Kini Sedang Terima Kifarah, Ini Jawab Safee Sali

[Copy link]
Post time 1-4-2024 01:52 PM | Show all posts |Read mode






Sedia maklum, berita mengenai penceraian antara pemain bola sepak Malaysia, Safee Sali dan bekas isteri, Fitria Elfina telah pun menjadi bualan hangat di platform media sosial sejak beberapa hari lalu.


Biarpun pada mulanya ramai bersimpati pada Fitria kerana sanggup merayu mahu berjumpa dengan anak-anak, tetapi secara tiba-tiba warganet menukar arah pula.


Mereka merasakan segala yang berlaku terhadap wanita itu adalah kifarah kerana didakwa menjadi punca Safee Sali bercerai dengan isteri pertama, sebelum ini.


  



Sedar mengenai tohmahan yang diterima oleh bekas isteri, Safee Sali apabila diminta oleh pihak media mengenai hal tersebut berkata setiap manusia membuat kesilapan di atas muka bumi.


"Setiap orang ada masa lampau dia sendiri, tidak perlu terlalu toleh ke belakang. Apa yang terjadi biarkan terjadi, move on sahaja."


Malah dia mempunyai prinsip hidup dimana tidak perlu toleh kebelakangan kerana itu semua hanyalah sejarah hidup.


Sekadar info, sebelum Safee mendirikan rumah tangga bersama Fitria Elfina, pemain bola sepak itu pernah berkahwin dengan wanita bernama Sabrina pada tahun 2007 tetapi berpisah sekitar tahun 2012.


SUMBER : Portal/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2024 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Senang la cakap sebab tak kena kat dia kan..
Hahaha...
Cuba kalau kena kat dia...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz: Senang la cakap sebab tak kena ...
ntah..bg aku, die ni lg teruk. die xnk org kutuk2 ex wife sbb nnt tkorek cerita die skali la tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pompuan je ke kena kifarah..jantan mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Yg baru ni dia kahwin dgn perempuan siam kan? [em:12:]
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaahaha...
Kifarah tu utk pompuan ja acik² ooooiii..
Jantan kalis kifarah
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-4-2024 03:28 PM | Show all posts
abis tu dia tak menunggu kifarah dia  ke.. tak kan sorang je kena
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa muka dia ni macam muka orang ketakutan sentiasa? Macam muka orang banyak buat salah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2024 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh hangin lak rasa.Dia pulak nak komen konon silap ex wife rampas dr first wife dulu,maafkan aje la.Punca semuanya kau!Hanat punya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedakpowder replied at 1-4-2024 02:52 PM
pompuan je ke kena kifarah..jantan mcm mana?

Nanti dah tua..takpun tunggulah 40 an bila dah takda job.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
whimsicalmusic replied at 1-4-2024 02:19 PM
ntah..bg aku, die ni lg teruk. die xnk org kutuk2 ex wife sbb nnt tkorek cerita die skali la tu

Itu lah..
Dia buat pompuan MCM alas kaki dia je
Harap2 dapat la pengajaran masa tua nnt anak2 dia tak mau dia...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2024 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 1-4-2024 09:03 PM
Itu lah..
Dia buat pompuan MCM alas kaki dia je
Harap2 dapat la pengajaran masa tua nnt anak2 dia  ...

Anak pompuan heols 2org tu, dgn bini lama iols xsurelah ada ke tak. Heols kene hati2 lah dah anak2 pompuan tu besar nanti, tak kiralah bini nomot 2 ni penggoyah rumahtangga.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 1-4-2024 03:30 PM
Kenapa muka dia ni macam muka orang ketakutan sentiasa? Macam muka orang banyak buat salah

hahahahha kelakar, tp betul. mimik muka dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 1-4-2024 09:14 PM
Anak pompuan heols 2org tu, dgn bini lama iols xsurelah ada ke tak. Heols kene hati2 lah dah anak2 ...

Betul tu...
Anak2 tu pompuan..
Macamana sayangnya seorang ayah pada anaknya..MCM tu la sayangnya seorang ayah pada ex wife yang dia campak tu sebagai Anak...
Cannot brain la dia Ni...
Kita perhati Saja ini orang
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Zezo replied at 1-4-2024 03:05 PM
Hahaha. Yg baru ni dia kahwin dgn perempuan siam kan? [em:12:]

Wah alang2 tu hrap he tambh pinoy , korean, SEA’s womens
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 2-4-2024 06:19 AM
Betul tu...
Anak2 tu pompuan..
Macamana sayangnya seorang ayah pada anaknya..MCM tu la sayangnya s ...

Iols tengok heols mcm sayang je kat anak2 tu, so heols kene hati2 lah bila budak2 tu dah besar nanti. Walopun bini no 2 ni hampeh perangai rampas laki org, anak2 tu darah daging heols jua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-4-2024 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 2-4-2024 06:23 AM
Iols tengok heols mcm sayang je kat anak2 tu, so heols kene hati2 lah bila budak2 tu dah besar nan ...

Yezza...
2 orang pompuan dia buat gitu ..
Takut nnt Ada yang buat balik...masa tu Baru tau move on mcmana
Kesian bila pompuan diperkotak katikkan sebegitu sekali...
Rasa MCM nak luku safee ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 08:50 AM | Show all posts
wow, stetmen xleh belah. as long as it's not you kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2024 09:38 AM | Show all posts
uols tak move on sape suruh
tgk mcm iols - SYM (safee yg menonggeng)





Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2024 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
I hope Safee ni kena kifarah kahwin ngan pompuan Siam.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 06:56 AM GMT+8 , Processed in 0.310848 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list