CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 60437|Reply: 3110

[tvN/viu 2024] Lovely Runner - Kim Hye Yoon, Byeon Woo Seok

  [Copy link]
Post time 1-5-2024 09:06 AM | Show all posts |Read mode
Edited by xyla73 at 8-6-2024 07:06 PM


Profile
Drama: Lovely Runner
Country: South Korea
Episodes: 16
Aired: Apr 8, 2024 - May 28, 2024
Aired On: Monday, Tuesday
Original Network: TVING, tvN
Duration: 1 hr. 10 min.
Content Rating: 15+ - Teens 15 or older
Native Title: 선재 업고 튀어
Also Known As: The Best of Tomorrow , Run Away With Sun Jae on Piggyback , Run Away With Seon Jae on Piggyback , Tomorrow’s #1 , Tomorrow’s Number One , Time Walking on Memory , Carry Sun Jae and Run , Loverly Runner , Tomorrow's Best , Gieokeul Geodneun Sigan , Seonjae Eobgo Twieo , Naeileui Euddeum , Sunjae Eobgo Tweeeo , 내일의 으뜸 , 기억을 걷는 시간
Screenwriter: Lee Shi Eun
Director: Yoon Jong Ho, Kim Tae Yub
Genres: Music, Comedy, Romance, Fantasy, Time Travel




Synopsis
In the glitzy realm of stardom, Ryu Seon Jae shines as a top-tier celebrity, captivating the spotlight since his debut. Despite the facade of a perfect life, the demanding nature of the entertainment industry has left him utterly exhausted. Im Sol, an ardent admirer, holds an affectionate love for Ryu Seon Jae. A childhood accident derailed her dreams, yet the solace found in Ryu Seon Jae's music on the radio transformed her into an unwavering fan.


The narrative takes a poignant turn when Im Sol, reeling from the breaking news of Ryu Seon Jae's tragic demise, experiences a miraculous twist of fate. Transported back 15 years into the past, she confronts Ryu Seon Jae in his 19-year-old high school self. Im Sol grapples with the formidable challenge of altering the trajectory of his future, driven by an unyielding determination to avert the impending tragedy.


Cast
Byeon Woo-SeokKim Hye-YoonSong Geon-HeeLee Seung-Hyub
Ryu Sun-JaeIm SolKim Tae-SungBaek In-Hyuk
Im Sol's Group
Jung Young-JooSung Byoung-SookSong Ji-HoSeo Hye-WonHan Chang-Hyun
Park Bok-SoonJung Mal-JaIm GeumLee Hyun-JooJung-Ryeol
Ryu Sun-Jae's Family
Kim Won-HaeHan Sang-ChulHan Sang-Chul
Ryu Geun-Deokuncle (ep.3)aunt (ep.3)
Eclipse's Group
Moon XionYang HyukAhn Sang-WooLee Il-JunKoo Kyo-Min
Hyun-SooJayCEO Kim Seok-HyunManager Park Dong-SeokDong-Seob (ep.5)
Kim Tae-Sung's Group
Park Yoon-HeeKim Hwi-Gyu
Detective KimCha Yi-Seul
Jagam High School
Jung Gang-HeeLee Chul-WooKim Hyun-KyuLee Geon-ChangOh Se-Young
Coach AhnHyung-GuHyun-Kyuswim team studentChoi Ga-Hyun
Seo Young-SamDok Ko-KwangKwon Dan-AKo Seo-JeongKim Jae-Man
teacher (ep.1)student (ep.1)student (ep.2)math teacher (ep.2)dean of students
Bon Cinema
Jeon Young
Lee Kyung-Ja
Police
Park Gun-RakPark Joo-Yong
police officerdetective


source : mydramalist, asianwiki


Trailer

Video Promo
Salon Drip 2

senarai OST
1) Sudden Shower (Sonaki) - ECLIPSE
2) Run Run - ECLIPSE
3) No Fate - ECLIPSE
4) You & I - ECLIPSE
5) I'll Be There - ECLIPSE
6) I Think I Did - Yoo Hwe Seung (N.Flying)7) [LIVE] I Think I Did - Yoo Hwe Seung (N.Flying)
7) I Think I Did - Kim Hyung Jung
8) Monologue - Jaeyeon
9) Star - N.Flying

10) Like A Dream - MINNIE
11) A Day - Jongho (ATEEZ)
12) May I Love You - UMJI (VIVIZ)
13) Super Ultra Man - Deundeun Man
14)Spring Snow - 10CM
15) Gift - Ha Sung Won
16) Please Don't Leave Anywhere (DOKO)


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-5-2024 09:18 AM | Show all posts
siapa layan citer ni meh sini moyan...
lepas tgk epi 8, tak tahan dah nak mengomen...

iols jenis yg tgk drama 1-2 episod dulu tak kisahlah sapa pelakonnya lepas tu baru decide nak terus sambung ke tak...
tapi citer ni buat iols hooked dari epi 1 lagi...

citer ni pasal sorang idol (Ryu Sun Jae) yg tiba2 je temui mati despite all the fame that he has...
dia ada sorang fan yg lumpuh disebabkan satu kemalangan (Im Sol)...
entah mcm mana Im Sol ni time travel balik ke zaman persekolahan diorg dulu...
so dia nak gunakan kesempatan ni utk prevent Sun Jae dari menemui nasib yg sama mcm kat present timeline...
persoalannya berjayakah Im Sol mengubah nasib dia & Sun Jae?

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sukaaaa kim hyeyoon.
seperti doa² penonton yg lain. kita tk nk sad ending.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
zehra2 replied at 1-5-2024 11:31 AM
sukaaaa kim hyeyoon.
seperti doa² penonton yg lain. kita tk nk sad ending.

Dah 2 kali kan Im Sol tu time travel…so ada chance sekali je lagi…kalau boleh nak Sun Jae hidup & Im Sol normal (tak lumpuh)…takut kena give up salah satu je…sebab outcome dari time travel yg kedua, Im Sol tak lumpuh tapi Sun Jae still kena attack (belum tau lagi dia hidup ke mati)…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 tgk epi 8 hati berbunga2 tapi bila tgk ending

15 tahun tu tahan rindu tapi sehari je lepas tu pengakhiran yg sama berlaku mcm dlm original timeline…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ringkasan apa yg berlaku so far…

Original timeline:
Im Sol kena kidnap & accident lepas larikan diri drpd org jahat yg kidnap dia...dia lumpuh & tak ingat yg dia pernah ada close relationship dgn Sun Jae…Sun Jae rasa bersalah tak dpt selamatkan Sol dari accident…something happen to Sun Jae & dia mati lepas dikejarkan ke hospital…

Time travel pertama :
Sol transported ke zaman high school…masa ni Sun Jae atlit renang tapi terpaksa give up sebab ada masalah kecederaan walaupun Sol dah cuba prevent…Sun Jae selalu berlagak tsundere depan Sol tapi dlm hati ada taman…akhirnya dia confess kat Sol tapi Sol tak dengar sebab dia mabuk…Sol pulak ada pakwe nama Tae Sung…dia memang minat Tae Sung ni dari original timeline lagi tapi bila dah time travel ni tak suka pulak…

Time travel kedua :
Sol break up dgn Tae Sung… Sol jugak sedaya-upaya prevent Sun Jae drpd masuk dunia hiburan takut Sun Jae tak blh handle the stress sebab dia ingat Sun Jae mati bunuh diri… Sol tanam time capsule & buat perjanjian dgn Sun Jae utk jumpa balik pada 1 Jan 2023…sbnrnya ni trick dia supaya Sun Jae terus hidup sampai ke tarikh ni…Sol dpt tau yg Sun Jae suka kat dia melalui rakaman dlm walkman dia…bila Sun Jae confess lagi depan dia, dia terpaksa reject sebab mana mungkin Sun Jae yg umur 19 tahun masa tu kapel dgn dia yg umur 30+…Sun Jae patah hati tapi dia nak jumpa jugak Sol pada malam tarikh Sol kena accident dlm original timeline tapi Sol kena kidnap lagi dgn org jahat yg sama…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-5-2024 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 1-5-2024 02:27 PM
Ringkasan apa yg berlaku so far…

Original timeline:

Rasanya original timeline im sol mmg tak berapa kenal sun jae...sbb dia minat sgt ke tae sung tu...bese la jaman muda kan...dok minat ke bad boy le tu....
Tp lawak la dia dok bebel2 mcm makcik2 ke tae sung..ms dok pegang kotak rokok....ms birthday tae sung ke...yg dia ckp ke tae sung..dia ada 2 personaliti..so kalo personaliti yg suka ke tae song tu mai...dia suh jg elok2...jgn ajak bia perkara bukan2...
Tertanya jgk apa nasib tae song dlm new timeline ni...yg asal dia kena buang sekolah rsnya...kot yg new timeline dia ikut nasihat im sol
...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 1-5-2024 03:02 PM
Rasanya original timeline im sol mmg tak berapa kenal sun jae...sbb dia minat sgt ke tae sung tu.. ...

So kiranya Sun Jae soranglah yg ingat Sol dlm original timeline…tapi Sol kenallah Sun Jae kan sebab diorg tinggal berjiran…

Haah kan…tak tau lagi apa jadi kat Tae Sung kat present timeline…tapi tak rasa dia bad guy…kalau tak, penat jelah Sol bebel2 kat dia…
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2024 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 1-5-2024 03:43 PM
So kiranya Sun Jae soranglah yg ingat Sol dlm original timeline…tapi Sol kenallah Sun Jae kan seb ...

Rsnya original im sol tak kenal sun jae...sbb kan ada dia dok ngk majalah sekolah...member dia bg..dia dok ckp sun jae ni hensemnya la dr jaman sekolah...mcm mana dia boleh tak perasan..tu member dia ckp dah dia dok sibuk kejar tae sung...
Tp mungkin bila dia balik ke zmn high school tu dia terigt balik keadaan ms kejadian culik tu...dia trauma n minda dia mcm cuba nak lupakan peristiwa tu...
Ini 1st time ke si kim hye yoon ada scene kiissu2 ni?sbb 2 drama dia yg iols ngk sebelum.ni mmg jd bdk sekolah aje...
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 05:03 PM | Show all posts
In the complex landscape of healthcare, medical billing services play a crucial role in ensuring that healthcare providers receive timely and accurate compensation for their services. From coding to claims submission and reimbursement, medical billing services streamline the revenue cycle management process, allowing healthcare organizations to focus on delivering quality care to patients without being burdened by administrative tasks.

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Im sol ni sengal betul...member pun si hyung jung tu pun sengal...si hyung jung ni selalu belakon nak merebut ML kan?comel plak dia time jaman sekolah dgn rambut gitu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 1-5-2024 07:23 PM
Im sol ni sengal betul...member pun si hyung jung tu pun sengal...si hyung jung ni selalu belakon na ...

Hyun Jung ni yg dlm Alchemy of Souls tu yg jadi Mudeok palsu…laki dia, abang Im Sol tu pulak anak Dr. Cha…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 1-5-2024 04:54 PM
Rsnya original im sol tak kenal sun jae...sbb kan ada dia dok ngk majalah sekolah...member dia bg. ...

Citer lain yg iols tgk Kim Hye Yoon ada kiss scene citer royal inspector joy tu…citer zaman Joseon of course lah kena kissu sopan2 je…tapi dlm epi 8 citer ni Sun Jae & Sol dah dewasa, umur pun dah 34 tahun…kissu agak brutal sbb nak tunjuk keinginan yg dah lama terpendam…itu pun director dah suruh tone down sikit kalau tgk bts epi 8 ni…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Since skrg kita dah tau Sun Jae mati kena bunuh, maybe satu2nya cara nak bagi Sun Jae survive ialah dgn bunuh killer tu…kalau setakat masuk penjara, dia boleh bunuh Sun Jae lagi bila kuar penjara…selama ni Sol salah anggap punca kematian Sun Jae,  that’s why still dpt outcome yg sama…so ada sekali je lagi peluang time travel utk Sol…harap2 kali ni dia buat benda yg betul…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2024 11:18 PM | Show all posts
Adeh...terbuai2 pulak bila tau maksud lirik lagu ni...Untunglah Sol... Sun Jae's one and only...
P/s : kalau nak tgk lirik lagu ni dgn english subtitle, kena tekan lama sikit kat cc tu pastu pilih English...




Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2024 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 1-5-2024 09:25 PM
Since skrg kita dah tau Sun Jae mati kena bunuh, maybe satu2nya cara nak bagi Sun Jae survive ialah  ...

Taxi driver tu serial killer agaknya...sbb bila new timeline tu sol terkandas kt bus stop tp ada pakcik mabuk kacau daun..so driver tu takleh buat apa...
The next day kot dia pegi balik utk cari hp dia kan?then org kecoh2 jumpa mayat...kalo dpt kaitkan driver tu dgn murder rsnya kt korea penjara seumur hidup ke hukuman mati?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 2-5-2024 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
honeybee1802 replied at 1-5-2024 11:50 PM
Taxi driver tu serial killer agaknya...sbb bila new timeline tu sol terkandas kt bus stop tp ada p ...

Rasanya korea dah takde hukuman mati…apa2 pun kunci kpd nasib Sol & Sun Jae mesti ada kat kejadian yg menimpa Sol yg buatkan dia lumpuh tu…

Tiba2 teringat citer park’s marriage contract tu pulak…hero kena mati byk kali sblm boleh survive…
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2024 01:53 PM | Show all posts
xyla73 replied at 1-5-2024 08:21 PM
Citer lain yg iols tgk Kim Hye Yoon ada kiss scene citer royal inspector joy tu…citer zaman Joseo ...

sama. rasa kecik comel je dia dlm drama tu, ganding dgn taecyeon
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2024 01:55 PM | Show all posts
ada nmpk citer ni tgh tyg br ep 1 kt kbs ke tvn, x ingat. memula ingat nk record, tp memandangkan byk betul la drama2 korea dgn cina ni aku dah ketinggaln disebabkan projek2 aku, maka aku lepaskan je la personal greed aku tu (cewah, dah cam jihoonie plak aku, tp dia tu xde personal greed katanya )
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-5-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yoonggi replied at 2-5-2024 01:55 PM
ada nmpk citer ni tgh tyg br ep 1 kt kbs ke tvn, x ingat. memula ingat nk record, tp memandangkan by ...

Hahaha…personal greed

Tapi skrg ni kdrama dah ada balik citer lite2 yg best2 mcm era 2016-2017 dulu…takdelah semuanya citer berat2/thriller je…barulah balanced, kadang2 letih gak asyik tgk citer berat2 je…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Peti Ais Baru
vanilla_vellPeti Ais Baru
Views : 19671 Replies : 97
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 201083 Replies : 4737
Jangan ketawa!
akuchentaJangan ketawa!
Views : 9992 Replies : 53
เว็บแทงบอลยูโร เดิมพันบอลยูโร สมัครแอดไลน์ @UFADEAL แทงบอลบนมือถือ บอลเต็ง ...
khawjaw67เว็บแทงบอลยูโร เดิมพ
Views : 0 Replies : 0
Ex Laki Irma Hasmie yg Helok kawin Lain
bottomproEx Laki Irma Hasmie yg Helok kawin Lain
Views : 91310 Replies : 633
แทงบอลยูโร เว็บแทงบอลยูโรอันดับ 1 สมัครแอดไลน์ @UFADEAL ฝากถอนระบบออโต้ ไม่...
khawjaw67แทงบอลยูโร เว็บแทงบอ
Views : 0 Replies : 0
Teka Teki Teka Tekok
FARRAZOOLTeka Teki Teka Tekok
Views : 27226 Replies : 108
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 192315 Replies : 1713
Beza wasap status ikut level
chaconBeza wasap status ikut level
Views : 5101 Replies : 11
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73704 Replies : 323

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 11:57 PM GMT+8 , Processed in 1.184158 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list