CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8352|Reply: 16

[Tempatan] Hina Allah isu kecil: Founder KK Mart penjual stoking kalimah Allah diberi penghormatan join PMX dalam liwatan rasmi luar negara

  [Copy link]
Post time 21-5-2024 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Inilah zaman Madani.... Marhein miskin begitu mudah dan cepatnya dihukum penjara.

Sedangkan Cina kaya yg jual stoking tulis nama Allah  ditatang bagai minyak yang penuh oleh PMX dan rejim Madani Khawarij Al Maksiati

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 07:51 AM | Show all posts
nampak, itu strategi perniaagaan, berhubung rapat dengan ahli politik, sponspor parti politik, ini namanya kabel
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 08:26 AM | Show all posts
melayu isle kena hina agama lain la pulak, kes terpencil...kendian ikut PMX ke luar negara. adil tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 08:27 AM | Show all posts
Tajuk tu mmg dengan niat ke salah eja?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh nak komen, isu 3R

Btw 3R ni bawah Akta apa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Morning.

Eh boleh pula dah hina satu Malaysia hina majority lepas tu diangkat pula jadi messiah duta ke Uzbekistan atas capacity business dan fund kerajaan pula yea? Ni ker message kerajaan Madani kepada rakyat?

Kalau nak kata madani berpakat buat issue penghinaan i okay jer, i never pro PH. Nak kata polis buat wayang pun i okay jer. Never trust Politicians and Political solution.

Tapi kesan dia pada rakyat ler pada voters,you want Malaysia to prosper in diversity and economy tapi kena accept tuhan dan Islam itu diletak di lowest position.
If you can compromise with that.....continue supporting him.

Simple as that.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-5-2024 10:15 AM | Show all posts
anjir punya perangai
lepas kau kencing pastu kau jilat pulak anjirrr anak haram
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:48 AM | Show all posts
Edited by Abahmung at 21-5-2024 10:58 AM

Syok layan Harith iskandar kupas  isu kk mart dgn prof tajudin,


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-5-2024 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
"Takpe..xde masalah...kami tetap undi dap,ph,kjaan madani"-Bebudok kkb.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muke walanon bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Skuau at 21-5-2024 07:24 PM
MissYouSayang replied at 21-5-2024 06:59 PM
Padan muke walanon bodoh


undi ph..mereka yg bijak.
undi pn..penagih,bodoh.
Yg Benar
Tripleid.
  
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Abahmung replied at 21-5-2024 10:48 AM
Syok layan Harith iskandar kupas  isu kk mart dgn prof tajudin,

Ada yg kata heols ni masa muda handsome. Tapi tengok Selubung, sama bulat je muka heols. Tapi x taulah botak ke tak.


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 08:59 PM | Show all posts
Edited by miss_white at 21-5-2024 02:06 PM
Skuau replied at 21-5-2024 11:55 AM
"Takpe..xde masalah...kami tetap undi dap,ph,kjaan madani"-Bebudok kkb.

Kkb ramai jawa Tak kn melayu pulak yg undi dap ph pkr
Tak mungkin tak mungkin



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka. Moga cepatlah melingkop
Moga cepatlah pembalasan terkeji ke atas ko hanat
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:10 PM | Show all posts
kahkahkah..... ngamuk tak tentu pasal. Aku relaks je pegi KK mart
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2024 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 21-5-2024 08:52 PM
Ada yg kata heols ni masa muda handsome. Tapi tengok Selubung, sama bulat je muka heols. Tapi x ta ...

Yg ckp tu buta ka?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-5-2024 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Aik, bukan ka PAS sendiri yg sucikan KKMart ka? Buat2 lupa pulak kahkahkah

https://www.sinarharian.com.my/ampArticle/657410
Pas tidak bersama gerakan boikot KK Super Mart
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:51 AM GMT+8 , Processed in 0.072564 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list