Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7647
View
106
Reply

"eh..byknya msa terluang kat forum, x gi kuar bsosial or keje ke?"

[Copy link]

Author: mujer_in_espejo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-6-2011 10:47 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by naen at 5-3-2012 02:24

assalam..

semasa mujer tgh berporum nih, tepikir la jgk porumer2 dlm ni. tgk cpat je korg naik pangkat kat cni. dan rajin sgt mengepos/ mereply. mujer cuma tertanya je. dan terfikir korg byk masa terluang utk online je ke? habis.. mcmna dgn dgn kehidupan korg yg sebenarnya kat luar? balance ke kehidupan realiti dan alam maya ni?

ada kwn mujer yg hanya mengadap laptop hampir 24 jam dan dia mmg rajin masuk suma porum2 kat malaysia ni serta rajin mereply komen dan komennya suma bernas2 belaka. cuma yg mujer sedar, dlm kehidupannya di luar xla jenis suka berani mengutarakan pendapat yg bernas dan sgt2 pemalu. cuma kat alam maya je dia mmg top abis. maybe bersembunyi di sebalik skrin kan. dan dia pon x perna menghadiri mana2 gathering porumer.

mgkin mujer ni agak 'baru' kan cni. dan pena attend gathering porum cari lg. so xdpt bygkan cmna. so korg cmna eh? sudi2lah mengevote eh. selamat mengevote!!

sory klu tajuk dan isu agak kureng. abenanza!
Multiple Polls: ( Maximum 11 choices ), Total 80 Users voted View Voters
 
10.53% (18)
 
16.37% (28)
 
18.13% (31)
 
7.02% (12)
 
7.02% (12)
 
8.19% (14)
 
10.53% (18)
 
6.43% (11)
 
2.34% (4)
 
5.26% (9)
 
8.19% (14)
  (This Poll is open, your vote is visible)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 10:54 PM | Show all posts
tambah lagi satu, saya memang kerja di cari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:04 PM | Show all posts
tambah lagi satu, saya memang kerja di cari
kiasfansuri Post at 28-6-2011 22:54



heheheh.. x terpikir langsung sal ittew.. rasanye masuk yg no 7 la kot..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:08 PM | Show all posts
Reply 1# mujer_in_espejo

Boleh pilih satu jer ke TT...?  Me ada lebih dr satu sbb... ekekeke...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:11 PM | Show all posts
nak pilih suma pon xpe sour
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:14 PM | Show all posts
Reply 5# mujer_in_espejo

Mana boleh klik semua dah... TT dah buat single poll tu.... Satu jer boleh klik...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:15 PM | Show all posts
option poll yg .. agak .. aneh ..

nak kena pikir dalam2 sblom vote ni .. ahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:19 PM | Show all posts
Reply 7# naen

Motif agak aneh..?  No. 8 tu awak nya reason.. Me tolong tick eh..?  
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:20 PM | Show all posts
Eh tapi no. 8 tu ketagih berpotum bukan berporem... berpotum tu berporem sambil pantun ke...?
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:22 PM | Show all posts
Reply 8# sourplum

yeke saya nye? nampak macam awk nye je tu

sila aa tickkan ntok diri sendiri ye .. kalau awk malu nak tick, saya leh tolong awk tickkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:24 PM | Show all posts
Reply  mujer_in_espejo

Mana boleh klik semua dah... TT dah buat single poll tu.... Satu jer bole ...
sourplum Post at 28-6-2011 23:14



  sour, dah edit.  kelik la bpa byk pon.tp utk berpotum tu xleh edit. cmne.. wakakaka.. a'ah typing error la.. berporem sebenarnya  

maaf.. ai niubie
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:26 PM | Show all posts
option poll yg .. agak .. aneh ..

nak kena pikir dalam2 sblom vote ni .. ahahahahaha
naen Post at 28-6-2011 23:15



    tang mana yg anehnyer?? adekah bermaksud sy ni aneh gak??
xyah pikir dlm2. da jelas dan terang sbb2 kta nk aktif porum kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:27 PM | Show all posts
Reply 11# mujer_in_espejo

Dah vote... Mohon TT vote jugak supaya me tak sorang2 kat atas tu...   
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:28 PM | Show all posts
Reply 10# naen

Cepat la vote.... Motif me vote sorang2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:30 PM | Show all posts
Reply 14# sourplum

patut tambah lagi satu option .. "masuk forum sbb 'keje' jadi moderator kat forum"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:33 PM | Show all posts
Reply  mujer_in_espejo

Dah vote... Mohon TT vote jugak supaya me tak sorang2 kat atas tu... :mad ...
sourplum Post at 28-6-2011 23:27



ai dah temankan yu tuh.. mana geng lain neh.. main lalu je x tick pong
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:36 PM | Show all posts
Reply  sourplum

patut tambah lagi satu option .. "masuk forum sbb 'keje' jadi moderator kat foru ...
naen Post at 28-6-2011 23:30



    tu leh tick no. 7 kut. eh.. mcm rase tepakse je nk masuk porum??
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:37 PM | Show all posts
nk vote jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk .. umm takde ke kategori utk yg baru2 nk jinak berporum???? boleh tambah jgk yg tu..sbb dlm kategori tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:38 PM | Show all posts
btw masih dlm kategori begginer so mmg x leh vote.. x cukup kedit
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:38 PM | Show all posts
Reply 17# mujer_in_espejo

erk? soalan bonus tu .. saya .. err .. saya refuse ntok menjawab soalan seumpama itu

tapi terus terangnya - masuk forum sbb ada sorang kawan baik yg berforum gak .. so ..

ekceli - saya ni online je .. tapi jenis yg jarang post .. lebih kepada jenis SR kot .. +wat keje moderating
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:40 PM | Show all posts
nk vote jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk   .. umm takde ke kategori utk yg baru2 nk jinak berpor ...
sangap123 Post at 28-6-2011 23:37



    takut korg yg baca ni jenuh + pening lak nk pilih smpi 30 sebab musabab gitue.. kelik la mana2 yg hampir tepat
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:49 PM | Show all posts
utk kategori yg dipaksa suh vote tiada kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2011 11:52 PM | Show all posts
utk kategori yg dipaksa suh vote tiada kah?
hunt_fear Post at 28-6-2011 23:49



    kenapakah anda rasa terpaksa??
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2011 11:54 PM | Show all posts
Reply 22# hunt_fear
Motif kata tuan tanah ni MN me..?  



Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2011 12:15 AM | Show all posts
haku pilih no3...masuk porum ni dapat release tensen,melayan kerenah forummer2 takde la setensen dari melayan kerenah orang2 depan kiter
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106701s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list