Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7448
View
115
Reply

Aku Sayang Best Friend Aku....

[Copy link]

Author: kacangsoya       Show all posts   Read mode

Post time 4-8-2011 12:21 PM | Show all posts
Reply 99# kacangsoya

ahah perli baikk punya eh
xpe la aku gi weekend ni siang hari. xpe la nak borak byk pun buat apa, buat kurus pahala jek hehe

takut tiba2 dia gi kg laki dia pulak, lagi lambat aku nak gi jumpa dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 02:55 PM | Show all posts
ok tima kasih nasihat ko....ye aku salah...sekarang aku sedang menjalani hukuman dari dia. ...
kacangsoya Post at 4-8-2011 11:16



    smtime berkawan ni, benda2 remeh mcm ni yg penat tau...... nak2 lagi kalo kwn yg jenis sket2 nk emo..... sbb aku pn pnh jgk alami mcm ko. kalo kite x sms dia ms dia tgh ssh, dia marah, tp kalo kite tgh ssh dia x sms xpe plak, kite pn x mrh sbb kite jenis bkn emo. jadi nk x nk, ikut jela, sbb kalo ikut pn x rugi pn kannn.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2011 02:56 PM | Show all posts
Reply  kacangsoya


    x la marah mn pn...geram jek bace stetmen ko yg x leh blah tu....eiiii.. ...
bintang_hati Post at 4-8-2011 12:02


ni mmg marah tahap gaban ni ekk kat kawan ko tu....meh jadi kawan...tapi aku xleh nk sms ko selalu sbb aku xwsuka nk sms ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2011 02:57 PM | Show all posts
smtime berkawan ni, benda2 remeh mcm ni yg penat tau...... nak2 lagi kalo kwn yg jenis ske ...
micha Post at 4-8-2011 14:55



    tula pasal...mmg sgt penat...bkn penat keje...pnt pk masalah kan....tapi tulah terima jelah....layannnn....... dah aku yg xpaham dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2011 03:01 PM | Show all posts
Reply  awan_kelabu

ahah perli baikk punya eh
xpe la aku gi weekend ni siang hari. xpe la n ...
awan_kelabu Post at 4-8-2011 12:21



    hehehe bkn perli....gurauan....ye xyer gak ekk....bulan2 pose ni mmg sedara mara yg dekat2 akan ajak mkn umah mereka...nnt kawan ko tu g...dahhh tangguh lagi...so moral off the story....keje jgn tggh....kalau tggh nnt jadi cm aku hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2011 03:02 PM | Show all posts
tula pasal...mmg sgt penat...bkn penat keje...pnt pk masalah kan....tapi tulah terima jela ...
kacangsoya Post at 4-8-2011 14:57



   
so skrg ni , pi la jmpe dia. pi umah dia. lama2 ok la tu. pastu kalo sempat, lempang sedas dua.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2011 03:08 PM | Show all posts
so skrg ni , pi la jmpe dia. pi umah dia. lama2 ok la tu. pastu kalo sempat, lempang sed ...
micha Post at 4-8-2011 15:02


hahaha...ko ni ada2 jer...kalau la aku jumpa dia kan...bkn lempang yg aku bg sbb ati aku xsekeras itu...aku akan peluk dia erat2...sbb aku mmg rindu nk citer2...gosip2...chot chet2...bla2...hmmmm tingat kenagan tu...best sgt...tapi xkuat lagi nk pi jumpa dia....aku biar dulu dia tenang.....mgkn dia tgh marah aku lagi...biarlah....mmg salah aku...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 03:13 PM | Show all posts
hahaha...ko ni ada2 jer...kalau la aku jumpa dia kan...bkn lempang yg aku bg sbb ati aku xsekera ...
kacangsoya Post at 5-8-2011 15:08



   
mula2 peluk erat2, pstu lempang 3 kali, lempang ala2 manja gituhhhh, jgn la lempang smpi patah gigi dia..... ko ni pn.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2011 04:12 PM | Show all posts
ala..kalo ko p jumpa dia wat xtau je ok punye.sbb bkn korang ade kes besar pun.aku pnh berbulan gaduh ngan kwn skolah..tp par 3 bln gitu dia tegur aku,kami trus baik balik..aku je keras ati xnak tegur dia dulu.pas dia tegur ok je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2011 01:08 AM | Show all posts
Reply 109# 800214

betul tu dik kdg2 kita ni yg keras hati dan nak d pujuk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2011 12:39 PM | Show all posts
mula2 peluk erat2, pstu lempang 3 kali, lempang ala2 manja gituhhhh, jgn la lempang smpi ...
micha Post at 5-8-2011 15:13



    owwhhh aku igt ko suh aku lempang kuat2 ......mmg aku nk lempang manja2 kat dia...geram aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2011 12:40 PM | Show all posts
ala..kalo ko p jumpa dia wat xtau je ok punye.sbb bkn korang ade kes besar pun.aku pnh berbulan gadu ...
800214 Post at 5-8-2011 16:12



    ok....nk raya ni aku dtg umah dia lah...mesti dia xleh nk marah aku kan...nnt aku peluk dia kuat2 kalau jumpa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2011 12:41 PM | Show all posts
Reply  800214

betul tu dik kdg2 kita ni yg keras hati dan nak d pujuk..
bangles Post at 8-8-2011 01:08



    tapi ati aku xkeras mcm dia...aku dh pujuk...minta maaf....sume xjalan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 03:20 PM | Show all posts
assalamualaikum semua.....lama xupdate cerita iolllsssss kan...ok sekarang iolsss dgn myBFF dah ok...alhamdulillah berkat idea2 uolssss semua....iolsss dah berbaik dengan kawan baik iolsss....sekarang kami rapat mcm dulu2....tp sekarang dia dh xkuat merajuk mcm dulu2...dia paham sekarag kami masing2 cbuk...iollssss kat KL dia kat Perak....bila blk kg xsempat nk jmpa sbb masing2 bz...masa pun mencemburui hehehehe....ok uolsss semua ok ke dengan BFF uolsss semua.....

TP kan.....

ada lagi satu cite nk kongsi

iolsss baru2 ni ada join kelab netbol.....iolsss dah lama xmain netbol since dh beranak pinak ni...last main tahun 2006....sekarang dh 2017 uollsss rasa stamina iolsss mcm mana

nak dijadikan cerita iolssss join la satu team nebol ni...baru je dalam beberapa mggu...emmm mula nk nagis..ok la len kali sambung...mata masuk habuk....

tata titi tutu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2017 08:22 PM | Show all posts
kacangsoya replied at 13-3-2017 03:20 PM
assalamualaikum semua.....lama xupdate cerita iolllsssss kan...ok sekarang iolsss dgn myBFF dah ok.. ...

Memang lame gilee..6 taun aku tggu sambungan cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 02:27 AM | Show all posts
Hi tt.. Aku dulu pun ada bff. Ada dua org. Sorg tu aku kenalkan lelaki terus sangkut. Sorg lagi tu single smpai skrg. Ok yg sangkut td tu lah yg aku gaduh tu. Aku syg gila kt dia. Semua rahsia memasing thu. Tp dek kerana lelaki dia trus xlyn aku. Aku ni mcm terasa gila lah kan. Org lain ade bf jugak tkde lak main tknk2 kawan ni. Tapi takpela dah dia nk cmtu. Aku ni pun buat dono jela. Tkkn nk merayu plak .. Lama jugak bermusuh .. Tapi satu hari tu aku ingt lg valentines day (hahaha pebende tah) bff aku tu msg aku mntk maaf utk smuanye lah and nk kawan balik. Aku plak ade sikap fobia dgn ape nk jd, aku buat bodoh je. Tapi lps aku smbung bljr. Br aku terfikir, penting gila dia . I mean family dia dh mcm fmily aku. Family aku dh mcm family dia. Bila tjumpa wan dia kt pasar mestilah aku tgur. Haihhh aku sbnrnye rindu kt family haru biru dia tu... Pastu tetiba dia ws aku nak aku jd pengapit dia. Okay time ni aku dh rasa aku ni penting . Haha. Yela slama bermusuh aku tgk dia ade je kwn 'rapat' tapi yg jd pgapitnye aku. Strt dr situ kiteorg dah baik.. Rendah kan ego, jumpa je dia weii.. Buang takut n malu kau tu, kau pikir je kngn maneh2 . Mesti kau rindu hahah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054720s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list