Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28926
View
159
Reply

Koleksi Foto : Toys Photography

[Copy link]

Author: yusai       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-9-2011 03:31 PM | Show all posts |Read mode
Masa balik raya hari tu, kat kampung, dgn anak sedara yg ramai dan mainan dia org yg bersepah-sepah, datang la pula idea nak buat toys photo ni. So kalau korang ada gambar-gambar toys silalah share kat sini ye.
Kantoi curi kuih..........



p/s: mod, klu thread ni dah ada, tolong la merge kan ye ..... tq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 03:33 PM | Show all posts
"Sorry Boss, tak sempat amik kuih dah kantoi ............"

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-9-2011 03:33 PM | Show all posts
"APA !!!! ...... Tak guna ....."

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 07:44 PM | Show all posts
x kan ultraman jerr?? laen2 x de kerr??
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 08:23 PM | Show all posts
kau tunggu koleksi mainan aku..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 08:56 PM | Show all posts
haaaaa.. neh nak tangkap otromen ko..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 08:58 PM | Show all posts
ini satu robot beso..



robot beso ini boleh dipecah2kan.. dan boleh pulak buat 5 robot kecik2 mcm gini.. mcm mana nak buat aku tak tau.. sbb neh my son punya kerja..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 08:59 PM | Show all posts
wall e.. kalau dia cari eve suara dia sangat romantik..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:00 PM | Show all posts
power ranges truck.. bawak mercun..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:02 PM | Show all posts
remote helicopter..

Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:03 PM | Show all posts
SPD.. rempit..



Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2011 09:04 PM | Show all posts
penat.. rehat dulu..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2011 09:48 AM | Show all posts
Reply 4# hameeda064

Banyak lagi ada ....... tapi masa tu yg 3 ni je yg sempat aku capai ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2011 09:52 AM | Show all posts
Reply 6# NURMIMIE

waaaaa Mimie, macam2 ada ye ........... Tak melawan la otomen aku tu dengan transfomer kau ni ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-9-2011 09:56 AM | Show all posts

Buat awek2 diluar sana, sentiasalah berhati-hati kerana zaman sekarang ni bukan buaya darat je yg ada, dragon pon ada ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2011 09:59 AM | Show all posts
best gak ek amik gambar mainan sdg beraksi nih
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2011 10:26 AM | Show all posts
balik ni nak wat shooting menan gak le....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2011 11:52 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2011 11:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2011 11:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089645s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list