Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
32049
View
111
Reply

Perempuan suka lelaki bagi massage

[Copy link]

Author: winsonyu       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 5-7-2013 12:44 PM | Show all posts
kamar22 posted on 5-7-2013 10:09 AM
Best nye klu ada org sukerela nk mngurut i. Msa prgnt dlu slalu jgk mntk cik abe urut2 kaki lenguh2, ...

boleh lah saya tolong urut kan...saya pandai urut sbb selalu urut wife i...

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2013 01:07 PM | Show all posts
setakat urut tapak kaki okey la...penah gak merasa lelaki yg urutkan tapi ntah ...tak brape reti nak rase perbezaan.pompuan lagi ok kot...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-7-2013 07:24 PM | Show all posts
alesandra posted on 5-7-2013 01:07 PM
setakat urut tapak kaki okey la...penah gak merasa lelaki yg urutkan tapi ntah ...tak brape reti nak ...

biasa nya tak ade beza lah..tapi mungkin lelaki yg ade power sikit kot

Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2013 08:04 AM | Show all posts
disebabkan aku pernah pergi tempat urut di spa dulu...aku dah jadi pandai mengurut perempuan..haha. terima kasih lah kepada amoi spa tu ajarkan aku. Wahai para lelaki...lenkali kalau pi spa urut tu..jangan pi nak menggeli ajer...belajar2 la sama. Memang untung besar (kpd diri sendiri dan pompuan tu) kalau lelaki pandai mengurut ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2013 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka suami massage sbb tangan dia kasar dan kuat so kesakitan la dah la kulit pompuan kan lembut.

Prefer dia belai rambut utk tenangkan diri sy dan hilangkan penat.

Tp pelukan suami dpt menenangkan keresahan isteri yg dlm stress
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2013 01:48 PM | Show all posts
Syumaimah posted on 22-12-2013 12:27 PM
Tak suka suami massage sbb tangan dia kasar dan kuat so kesakitan la dah la kulit pompuan kan lembut ...

Lain perempuan akan suka benda yg berlainan...
Ade yg suka hubby massage dia sbb boleh hilang kan stress...dan itu pun salah satu foreplay yg bagus

Pengunaan minyak suwaktu urut pun akan best sbb tak sakit sgt
So lelaki kena control tenaga supaya tak sakit
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2014 08:59 AM | Show all posts
siputsedut posted on 15-12-2011 07:36 PM
sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~

tp biasa kejap je lah diurut..huhu

setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......

memang urut tapi sekejap je laaa...

kalau kita urut dia, sampai tertido2 dia....
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2015 04:54 AM | Show all posts

blow job@bj hehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2016 02:46 PM | Show all posts
Urut2 naughty la best...hik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 11:27 AM | Show all posts
suke laaa.. coz tangan depe kan lebar, kasar, so massage tu terase sgt...

lege rase.. khayal2 gtew

tp yang tak tahannya, massage baru kejap nak feeling
pastu terus ngantuk
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2017 07:01 AM | Show all posts
Nak kata aku ni pandai mengurut tak tau laa, tapi kalau balik kampung, tokwan aku mmg akan suruh aku urut sbb dia kata aku urut sedap. Tang mana sedapnya aku pun tak tau laa.. Hahaa, btw aku lelaki dan tak pernah lagi urut prempuan lain selain mak aku. LUL
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2017 03:34 PM | Show all posts
salah satu kriteria yg mmg ada dlm list utk suami dulu mesti pandai urut.. sbb aku boleh urut jugak, dah biasa sbb dulu selalu urut kaki arwah nenek.. tapi laki aku klu urut mak ai kasar bebenor..mcm nak patah tulang.. tu pun dia kata dia buat slow ajer.. so aku suruh dia stop jela..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054985s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list