Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
147742
View
526
Reply

SABUN PALING BERKESAN UNTUK CERAHKAN KULIT..jom,kongsi pengalaman.

[Copy link]

Author: PrincesCity       Show all posts   Read mode

Post time 28-9-2012 05:40 PM | Show all posts
wnazzee posted on 28-9-2012 04:16 PM
akak da pm yea sis

Wahhh..nk try gak sabun met tu..mahal ke regenye?


Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2012 02:57 PM | Show all posts
zasyunisa posted on 28-9-2012 05:40 PM
Wahhh..nk try gak sabun met tu..mahal ke regenye?

kalu org biasa beli skincare mahal...sabun tue tak mahal sangat sis...akak da pm...tapi kalu alam range sabun harga dier agak mahal sis
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2012 06:43 PM | Show all posts
kalau muka ada jerawat pasir..sabun apa yg sesuai...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2012 08:21 PM | Show all posts
tupai posted on 28-9-2012 04:08 PM
I nak sabun utk badan...nak cerahkan & moistkan kulit badan & nak hilangkan jerawat belakang badan ...

eh ada komen negatif pasal beutskin ke? meh la share...baru cadang nak try

Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2012 03:14 PM | Show all posts
mmeza_r posted on 29-9-2012 06:43 PM
kalau muka ada jerawat pasir..sabun apa yg sesuai...

adik akak pakai likas papaya sis...akak lak pakai sabun met...
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2012 04:08 PM | Show all posts
wak_lu posted on 29-9-2012 08:21 PM
eh ada komen negatif pasal beutskin ke? meh la share...baru cadang nak try

I dah makan habis sekotak & mmg hasil die memuaskan hati...I punye skin jadi moist & uneven skin kat muka makin ok & muka makin glow ... member2 yg tegur nampak perubahan dr kulit kusam jadi glow...then last week baru je beli kotak yg kedua...then x sempat nak bukak lg tetiba kat page beutskin tu dah mcm2 komen lak & I jd confuse nak continue pas baca komen si arissa tu..tp most of the ppl yg consume mmg ckp hasil die positive even my close fren yg mkn pun bg feedback yg positive...tp I dah stop skrg...rasa mcm nak let go je kat sape2 yg nak try dgn harga murah....kalau u nak try.. PM me...

paling best kutikel kat kuku dah xde..kuku I jadi cantik..x payah buang duit g mani pedi... Last edited by tupai on 30-9-2012 04:13 PM

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2012 03:48 PM | Show all posts
tupai posted on 30-9-2012 04:08 PM
I dah makan habis sekotak & mmg hasil die memuaskan hati...I punye skin jadi moist & uneven skin k ...

sori ek..off topic jap

kalo nak letgo tu cer pm me berapa rega u nak letgo...hihiihihii
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2012 10:06 AM | Show all posts
me pakai sabun susu beras. the best product ever
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2012 10:48 AM | Show all posts
Cuba try sabun gluta kojic, kot2 boleh putih.. ;)
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2012 12:17 PM | Show all posts
gluta kojic memang banyak dalam market...pilih jek
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 01:48 PM | Show all posts
wnazzee posted on 26-9-2012 12:23 PM
Kojie San Skin Lightening Soap



sabun ni jual lagi tak??bape sebijik???PM harga...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 02:08 PM | Show all posts
contactlens posted on 2-1-2013 01:48 PM
sabun ni jual lagi tak??bape sebijik???PM harga...

ooo...sabun tu cmni rope dia ye? x penah tgk..packaging dia mcm tak menarik je...itam putih
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 02:16 PM | Show all posts
220796 posted on 2-1-2013 02:08 PM
ooo...sabun tu cmni rope dia ye? x penah tgk..packaging dia mcm tak menarik je...itam putih

haaa...jangang tak tau...retis indon pun pakai...kata dorang la...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 02:26 PM | Show all posts
contactlens posted on 2-1-2013 02:16 PM
haaa...jangang tak tau...retis indon pun pakai...kata dorang la...

produk tu dari indon ye?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 02:30 PM | Show all posts
aku pakai sabun susu kambing yg kotak warna biru tu jer n sabun taharah...sabun taharah pd aku mmg bgs leh kecutkan jerawat bdn gan cepat di samping menghilangkan bau bdn...serta tak pedih kulit memakainye...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 02:38 PM | Show all posts
220796 posted on 2-1-2013 02:26 PM
produk tu dari indon ye?

tak...dari Filipina...tp da ramai yg guna..kandungan dia kojic asid...ade byk sabun yg pakai ingredient ni..tp brand kojie san yg famous kat forum luar nun..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 02:46 PM | Show all posts
contactlens posted on 2-1-2013 02:38 PM
tak...dari Filipina...tp da ramai yg guna..kandungan dia kojic asid...ade byk sabun yg pakai ingre ...

oooo...dari filipina......tu la bila search tgk byk web/blog dari indon je.....
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 03:04 PM | Show all posts
contactlens posted on 2-1-2013 01:48 PM
sabun ni jual lagi tak??bape sebijik???PM harga...

jual sis...sat akak pm yea sis
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 03:05 PM | Show all posts
wnazzee posted on 2-1-2013 03:04 PM
jual sis...sat akak pm yea sis

x yah la..sy da sms da td...jap g sy trnsfer ye...
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 03:08 PM | Show all posts
220796 posted on 2-1-2013 02:46 PM
oooo...dari filipina......tu la bila search tgk byk web/blog dari indon je.....

kat amazaon and ebay pun yg jual org2 asia gak kalo yg jual omputih alamat kos pos mencanak la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081790s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list