JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
60412
View
1317
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-1-2013 04:24 PM | Show all posts |Read mode


http://mforum.cari.com.my/forum. ... tra=page%3D1&page=1


link thread terdahulu...sape sape nak layan blues....boleh click link tu tuk penghayatan....


Last edited by akughi on 22-1-2013 03:19 PM

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 04:30 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:30 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:30 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:31 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:31 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:31 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:31 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:32 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:32 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:32 PM
Note: Thread has been banned by manager

Post time 21-3-2013 04:33 PM
Note: Thread has been banned by manager

Author
 Author| Post time 7-1-2013 04:25 PM | Show all posts
Thread dimana geng geng f1 bersantai bersama teman wanitanye.... ni adalah sedikit sebanyak berkaitan pemandu F1 serta kenderaan termaju mereka








anda kenal sape ini?





ye......betul tu....double WC akan mengganas utk thn 2013 ngauuuuummmmmm Last edited by akughi on 7-1-2013 04:28 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2013 04:30 PM | Show all posts
mari berkongsi pemandu atau team kegemaran korang semua sebagai tanda lahir anda di board F1

biar aku mulakan




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2013 04:32 PM | Show all posts
azam aku thn baru 2013 adalah untuk menyaksikan kebangkitan melampaui batas akal manusia dlm F1


ni dia......hamekkkkk ko

super alonso

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 04:58 PM | Show all posts
dah ada 17 orang skodeng maknanya bod sini ada orang masuk tapi takut nak post/reply kat mana² thread

salah akughi lah ni mencarut menkhinzir buta pasal politik dlm porem ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2013 05:05 PM | Show all posts
satusembilan posted on 7-1-2013 04:58 PM
dah ada 17 orang skodeng  maknanya bod sini ada orang masuk tapi takut nak post/reply kat mana& ...

mane ade aku bawak politik dlm thread ni... politik aku cume kat board politik je...tmpt lain aku tak bawak politik aku....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 05:56 PM | Show all posts
aku bajet lepas 4 perlumbaan 2013 ni; kalau prestasi masih senget maka ferrari mungkin tendang felipe massa keluar

apa pun hujung bulan ni pasukan McLaren akan melancarkan jentera 2013 mereka di England
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2013 08:12 AM | Show all posts
penggali posted on 7-1-2013 05:56 PM
aku bajet lepas 4 perlumbaan 2013 ni; kalau prestasi masih senget maka ferrari mungkin tendang felip ...

tapi massa dah sign kontrak tuk thn 2013...mane blh tendang suke suke...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 09:44 AM | Show all posts
rumah baru..cantekk!!

ada prob pc plak..tak dpt nak naikkan ke atas dlu..

kejap ye akughi..minta bantuan dari card reader...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2013 09:46 AM | Show all posts
weta_studio posted on 8-1-2013 09:44 AM
rumah baru..cantekk!!

ada prob pc plak..tak dpt nak naikkan ke atas dlu..

hehehehehhehehhe tak de masalah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 10:15 AM | Show all posts
akughi posted on 8-1-2013 08:12 AM
tapi massa dah sign kontrak tuk thn 2013...mane blh tendang suke suke...

ngko tahu lah FERRARI; dorang peduli apa ngan kontrak; sedangkan Kimi Raikkonen dulu yg ada kontrak baki setahun boleh ditendang keluar pada 2010 untuk beri laluan pada Alonso.. ini kan pulak kontrak Massa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2013 10:20 AM | Show all posts
penggali posted on 8-1-2013 10:15 AM
ngko tahu lah FERRARI; dorang peduli apa ngan kontrak; sedangkan Kimi Raikkonen dulu yg ada kontra ...

aku pun bukan suke sangat kat massa tu...baik amik driver lain...thn lepas pun dah ujung ujung season baru nak menyerlah...bukan sbb ape...bontot dah tercucuk jarum....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2013 10:21 AM | Show all posts
penggali posted on 8-1-2013 10:15 AM
ngko tahu lah FERRARI; dorang peduli apa ngan kontrak; sedangkan Kimi Raikkonen dulu yg ada kontra ...

aku kalo boleh nak perez ganti si massa ni....tapi perez dah kene sambar la pulak

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 10:24 AM | Show all posts
Itu yg aku heran ngan ferrari ni; dorang ada akademi pelumba muda tapi tak pernah nak ambil bakat dari akademi sendiri macam si perez tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2013 10:29 AM | Show all posts
penggali posted on 8-1-2013 10:24 AM
Itu yg aku heran ngan ferrari ni; dorang ada akademi pelumba muda tapi tak pernah nak ambil bakat da ...

diaorg ade kriteria yg diaorg nak kat setiap driver diaorg...depa tak leh amik sebarangan wpun dari akademik depa...tapi tu yg peliknye.... kimi dulu bawak kereta dah mcm bawak lori pun depa nak amik jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2013 12:21 PM | Show all posts
laaaaaaaaaa... takkan korang tak tahu lagi

ferrari tak ambik perez jadi 2nd driver dorang sebab alonso dah merengek awal² tak nak team mate dia driver yg ada peluang boleh menang race/ WC.

ferrari sambung kontrak massa sebab massa sudi jadi pak turut kat ferrari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2013 09:24 AM | Show all posts
SyaQir2013 posted on 10-1-2013 10:04 PM
minat giler F1 sokong team mclaren mercedes! sambil2 tu tgk nie
http://bit.ly/UJCTXe

kalo minat ape lagi....lepak la kat sini sbg forumer tetap...aku.... 19....ngan weta penduduk tetap sini...nnt bulan 3 meriah la board F1....thread McLaren pun dah sugul skrg ni...ko boleh jadi ketua pasukan MacLaren kat sini...baru meriah.....nnt aku belanje ko kambing goreng
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2013 03:22 PM | Show all posts
dah ada rumah baru...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 04:51 PM | Show all posts
pc problem..rasa nak campak luar tingkap..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2013 10:36 AM | Show all posts
weta_studio posted on 15-1-2013 04:51 PM
pc problem..rasa nak campak luar tingkap..

sekali budak baru nak join board ni jutawan segera daaaaa.... baru je aku suruh dia selenggara thread McLaren...dah kene solex...tuker PC la bro.....pc ko tu dah boleh buat sarang burung walit
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:16 AM | Show all posts
akughi posted on 16-1-2013 10:36 AM
sekali budak baru nak join board ni jutawan segera daaaaa.... baru je aku suruh dia selenggar ...

tak dapat la akughi..ni pc company punya..

byk data penting..kang aku plak dicampak keluar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:19 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:16 AM
tak dapat la akughi..ni pc company punya..

byk data penting..kang aku plak dicampak keluar :lol ...

ko buat la mogok tak nak buat keje atau mogok lapo....gantung sepanduk "kami perlukan PC baru" buat ramai ramai....baru bos ko bukak mate....harap harap dia tukar la PC tu..tapi jgn smp ko pulak kene tukar
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:23 AM | Show all posts
akughi posted on 21-1-2013 10:19 AM
ko buat la mogok tak nak buat keje atau mogok lapo....gantung sepanduk "kami perlukan PC baru" bua ...

hehe

aku takdela smp buat macam tu..ni pun aku baru ditukar office..
dpt la pc lama..bertuah betol...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-1-2013 10:26 AM | Show all posts
weta_studio posted on 21-1-2013 10:23 AM
hehe

aku takdela smp buat macam tu..ni pun aku baru ditukar office..

ko tukar unit lain ke jabatan lain weta.....ni mesti ko dah berkurun duk kat tempat lame tu kan...kerusi ko tu pun dah karat...ko je tak nak tukar tempat lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:37 AM | Show all posts
akughi posted on 21-1-2013 10:26 AM
ko tukar unit lain ke jabatan lain weta.....ni mesti ko dah berkurun duk kat tempat lame tu kan... ...

aku dah byk kali tukar ofis, slalu aku bw laptop je..tp sbb laptop dah kena curi..

pakai la pc yg aku dpt skrg...company bagi ipad..tp aku tak bole buat keja dgn ipad..

maksud aku `real work` la..yg nak buat mcm2 kerja..bkn nak check email/FB etc semua tu



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061296s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list