Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
78362
View
1320
Reply

Borak Santai Bersama Geng F1

[Copy link]

Author: akughi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-2-2013 08:40 AM | Show all posts
weta_studio posted on 13-2-2013 08:31 AM
ye la alonso ko tu..

aku nak bagi pendedahan pasal F1 je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 03:17 PM | Show all posts
reg hampir setahun yg lepas, post pertama kat thread ni

MN kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:39 PM | Show all posts
akughi posted on 13-2-2013 08:22 AM
hehehehhehehe nampaknye ade geng baru nak memeriahkan board F1 ni....

welcome... ...

mau kena.. hihihi. tima kasih... minat tu dah lama... cuma tak berkembang lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:41 PM | Show all posts
akughi posted on 13-2-2013 08:23 AM
ko sokong team atau driver?

bagi la tau kot kot ade driver yg ko minat....skrg ni yg tgh hot al ...

ok... hehehe, tim yang saya minat mclaren, sebab tech dia kot? la macam nak beralih arah ke lotus f1, lepas tau apa itu lotus engineering... hehehe. kalau driver, sahih bang kimi, sebab dalam selamba dia, reckless gak la... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:43 PM | Show all posts
satusembilan posted on 13-2-2013 03:17 PM
reg hampir setahun yg lepas, post pertama kat thread ni

MN kah?

selama ni duk stalk ja... MN tu apa.. hehehe, saja amik berkat post sini, kurang2 aman damai dan dapat ilmu tentang tech2 f1 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 08:20 AM | Show all posts
medpaat posted on 13-2-2013 11:41 PM
ok... hehehe, tim yang saya minat mclaren, sebab tech dia kot? la macam nak beralih arah ke lotus  ...

f1 byk teknologi..bole la kenal satu persatu..pelan2...lama2 tu jadi la pakar
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 03:38 PM | Show all posts
weta_studio posted on 15-2-2013 08:20 AM
f1 byk teknologi..bole la kenal satu persatu..pelan2...lama2 tu jadi la pakar

betul bro weta, tapi personally saya suka body design, splitter ngan diffuser, sebab engine ngan len2 tu kira sama taraf la ngan pasukan yang lain. RB naik pun lepas belanja besar dalam tech ni kalau tak silap, maklum la, masih remaja masa RB baru naik...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-2-2013 04:43 PM | Show all posts
ape lagi si zombi ni buat....weta tolong sapu sampah......
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2013 05:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2013 03:08 PM | Show all posts
tak sabo aku nak tggu pembuka musim 2013
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 12:21 PM | Show all posts
aku rasa dah tiba masanya mod letak RP kat thread²
biar thread borak sahaja tak payah letak RP,
kalau newbie nak report apa² pasal bod ni dorang boleh post kat thread borak
aku tgk bod ni dah jadi tempat ternak spammer plak
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 03:24 PM | Show all posts
penat weh delete spammner ni..

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 03:25 PM | Show all posts
satusembilan posted on 22-2-2013 12:21 PM
aku rasa dah tiba masanya mod letak RP kat thread2
biar thread borak sahaja tak payah letak R ...

aku dah terpikir nak buat macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 03:54 PM | Show all posts
weta_studio posted on 22-2-2013 03:25 PM
aku dah terpikir nak buat macam tu..

aku tgk spammer ni dah kerap spam kat bod sini semata² nak tambah kedit

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 04:03 PM | Show all posts
satusembilan posted on 22-2-2013 03:54 PM
aku tgk spammer ni dah kerap spam kat bod sini semata2 nak tambah kedit

yup...bod lain pun sama..

sesama mod dgn sm pun ada discuss pasal spammer ni...

tapi nak buat langkah yg betul tu agak susah..

cadang nak buat bod khas..tapi skrg kebanyakkan biarkan je la spammer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2013 04:09 PM | Show all posts
weta_studio posted on 22-2-2013 04:03 PM
yup...bod lain pun sama..

sesama mod dgn sm pun ada discuss pasal spammer ni...

bod khas utk spammer? gilalah
cuba ramai² beli product dia jual tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 12:59 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
     Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita dan image menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~



                                                                 SEBELUM di sapu krim kelapa dara
                                                   



                                                                SELEPAS di sapu krim kelapa dara
                                                
..                           Lihat betul2 bahagian sulit perang_sivil. Selepas sapuan krim kelapa dara   
..                                        di situ selama 6 bulan, tahap tembamnya mengkagumkan.
  




                                                            
                                                               " tembamm.. ..kuat mengcengkam.. "





      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.








                     SIGNATURE ...................................................................................................................................
    * Terbukti  ...bahagian kewanitaan  perang_sivil lebih tembam, menarik dan menawan *





Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 12:59 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
     Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita dan image menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~



                                                                 SEBELUM di sapu krim kelapa dara
                                                   



                                                                SELEPAS di sapu krim kelapa dara
                                                
..                           Lihat betul2 bahagian sulit perang_sivil. Selepas sapuan krim kelapa dara   
..                                        di situ selama 6 bulan, tahap tembamnya mengkagumkan.
  




                                                            
                                                               " tembamm.. ..kuat mengcengkam.. "





      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.








                     SIGNATURE ...................................................................................................................................
    * Terbukti  ...bahagian kewanitaan  perang_sivil lebih tembam, menarik dan menawan *





Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 01:00 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
     Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita dan image menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~



                                                                 SEBELUM di sapu krim kelapa dara
                                                   



                                                                SELEPAS di sapu krim kelapa dara
                                                
..                           Lihat betul2 bahagian sulit perang_sivil. Selepas sapuan krim kelapa dara   
..                                        di situ selama 6 bulan, tahap tembamnya mengkagumkan.
  




                                                            
                                                               " tembamm.. ..kuat mengcengkam.. "





      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.








                     SIGNATURE ...................................................................................................................................
    * Terbukti  ...bahagian kewanitaan  perang_sivil lebih tembam, menarik dan menawan *





Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2013 01:00 PM | Show all posts
..
  
    Salam Sejahtera,
     Salam 1Malaysia,
        
     
     
  Sukacita kami memaparkan berita dan image menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Di masa sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick perang_sivil.
  ~ ~  Boleh hubungi perang_sivil untuk tempahan krim tembam ~ ~



                                                                 SEBELUM di sapu krim kelapa dara
                                                   



                                                                SELEPAS di sapu krim kelapa dara
                                                
..                           Lihat betul2 bahagian sulit perang_sivil. Selepas sapuan krim kelapa dara   
..                                        di situ selama 6 bulan, tahap tembamnya mengkagumkan.
  




                                                            
                                                               " tembamm.. ..kuat mengcengkam.. "





      untuk makluman semua, perang_sivil aktif di bod isu semasa.








                     SIGNATURE ...................................................................................................................................
    * Terbukti  ...bahagian kewanitaan  perang_sivil lebih tembam, menarik dan menawan *





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.659502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list