Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
110090
View
716
Reply

APPLE; IPHONE, IPAD & IPOD - III-DISCUSS HERE

[Copy link]

Author: paler kembang       Show all posts   Read mode

Post time 10-3-2013 10:00 PM | Show all posts
nak tumpang tanya..apa eh nama application gps untuk iphone yg ada garmin dan papago skali dlm tu..lepas restore iphone terus hilang application tu..nk download balik
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 10:44 AM | Show all posts
ipod 4gen yg 8 gig leh x kalu nak upgrade ke 16 gig ke 32 gig ke 64 gig ke?tqvm
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2013 02:03 PM | Show all posts
tockmatt posted on 11-3-2013 10:44 AM
ipod 4gen yg 8 gig leh x kalu nak upgrade ke 16 gig ke 32 gig ke 64 gig ke?tqvm

x boleh
saiz memory dia dah fix utk setiap model

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2013 09:37 AM | Show all posts
check-in....
baru masuk page ni...
aku guna ip5 ios 6.1.2
dah JB.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2013 03:36 PM | Show all posts
anasue posted on 8-3-2013 01:00 PM
Pengguna Iphone..
leh tak kita block SMSes and Calls masuk dari certain number?

rasanya tak boleh...

tak pasti ade ke tak apps untuk block caller tapi kene jb?

so far, pakai 3 produk apple tak pernah lagi jb...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 02:32 PM | Show all posts
tumpang tanya

apa beza  iPad Mini Wi-Fi + Cellular  dengan  iPad Mini Wi-Fi?

yang mana lebih elok? macam mana nak tau original ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 11:39 AM | Show all posts
din_pc posted on 12-3-2013 09:37 AM
check-in....
baru masuk page ni...
aku guna ip5 ios 6.1.2

assalam din!
boleh tak bagi riview sikit ttg pengalaman din pakai ip5 ni... sy ingat nak tukar ip5 (skrg ni pakai ip4)... sy tak kisah sangat pasal ip4 ni cuma tak suka sbb dia bukan retina display... tapi ada kawan2 sy kata ip5 tak sebest samsung s3.... saya tak pernah guna samsung jadi saya tak tau... lagi satu, ada org nak beli ip4 saya dgn harga RM400... ok tak kalau sy jual harga tu? tq
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 11:44 AM | Show all posts
PenjualAPAD posted on 9-3-2013 07:51 PM
iphone 5 cam plastik jer, the best iphone dalam siri ialah 4s, dengan camera mantap 8.0Mp, cuma or ...

ooo ip4s lebih berbaloi ekk... dah la murah sikit dari ip5 kan....aku nak gi kedai servey la pasni
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 01:13 PM | Show all posts
midori_katana posted on 15-3-2013 11:44 AM
ooo ip4s lebih berbaloi ekk... dah la murah sikit dari ip5 kan....aku nak gi kedai servey la pasni ...

betul betul betul, bentuk dia pun ok, smart gitu dengan berat xberapa berat haha, letak atas seat keta break emergence pun selamba jer, sony aku berterabur melayang
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 01:19 PM | Show all posts
PenjualAPAD posted on 15-3-2013 01:13 PM
betul betul betul, bentuk dia pun ok, smart gitu dengan berat xberapa berat haha, letak atas seat  ...

tq 4reply... aku tgk dah kawan aku nyer ip4s... semua sama jer macam ip4 cuma dia retina display.... tapi tu la kan nafsu jahat aku ni dok jugak pujuk.."alang2 nak tukau baik amik ip5 terus"... kekekek
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 11:15 PM | Show all posts
midori_katana posted on 15-3-2013 11:39 AM
assalam din!
boleh tak bagi riview sikit ttg pengalaman din pakai ip5 ni... sy ingat nak tukar ip ...

murah la kalo jual rm400 tu ....biasa iphone 3g yg jual harga tu ....iphone 4 dlm rm700 ke atas org jual
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 09:48 AM | Show all posts
an2toncit posted on 15-3-2013 11:15 PM
murah la kalo jual rm400 tu ....biasa iphone 3g yg jual harga tu ....iphone 4 dlm rm700 ke atas or ...

oic... tq...  nanti aku tanya kat kedai lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 06:29 PM | Show all posts
midori_katana posted on 16-3-2013 09:48 AM
oic... tq...  nanti aku tanya kat kedai lain pulak

la jual kat kedai ke ...memang le dia amik murah ....jual online je kat mudah atau forum lowyat ....ramai je yg nk beli
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 12:30 PM | Show all posts
an2toncit posted on 16-3-2013 06:29 PM
la jual kat kedai ke ...memang le dia amik murah ....jual online je kat mudah atau forum lowyat .. ...

heheh... aritu tanya kat kedai nih...dia nak terima RM750 ,tapi kena beli hengpong samsung la... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 02:53 PM | Show all posts
Iphone 5 64 gig Harga Pasaran Berapa Ye?
Beli Kat Applae Or Kedai2 Telefon Mana Lagi Murah Ye...

Advance Thank For Reply.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 09:57 PM | Show all posts
salam korang nak tanya kalau nak beli wassap utk iphone 5 yg 0.99 tu cemana yeaa..dah beli nak bayar tu cemano..leceh betui aku xde wassap neh..ssh nk send gambo kt org..bila aku send guna sms tak sampai plak kt org cemana yea
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 10:05 PM | Show all posts
Suchi posted on 18-3-2013 09:57 PM
salam korang nak tanya kalau nak beli wassap utk iphone 5 yg 0.99 tu cemana yeaa..dah beli nak bayar ...

Guna kad kredit atau kad debit, register id apple sekali dengan register no kad kedit
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2013 11:24 PM | Show all posts
honam posted on 18-3-2013 10:05 PM
Guna kad kredit atau kad debit, register id apple sekali dengan register no kad kedit

oh buleh guna kat debit bank biasa eh kalau takde kat kredit kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2013 11:36 PM | Show all posts
Snappgrip ni nampak macam menarik, menyenangkan kita ambik gambar tapi tak menambah pixel pun...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 11:42 PM | Show all posts
Kenape imessage tak bole? Dok verifying je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086737s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list