Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36881
View
294
Reply

MARI MEMBOKEH (Volume II)

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2013 08:09 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 27-8-2013 02:59 AM
....syahdu

Terima kasih kaka blings... Masih mencari mood menembak yg "hilang" semenjak dua menjak nie
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-8-2013 10:05 PM | Show all posts
nhuser posted on 27-8-2013 08:09 PM
Terima kasih kaka blings... Masih mencari mood menembak yg "hilang" semenjak dua menjak nie

Kakapun sama, mood ada sikit sentot tapi sehari dua ni naik balik
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 08:47 AM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 27-8-2013 06:05 AM
Kakapun sama, mood ada sikit sentot tapi sehari dua ni naik balik

Letak hasil tangkapan kaka blings yg sentiasa menarik tu kat forum ya...buat beri semangat
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 10:29 AM | Show all posts
nhuser posted on 24-8-2013 01:08 AM

meleleh tgk gambar ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 10:33 AM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 12:09 PM | Show all posts
lipsofanangel posted on 28-8-2013 06:29 PM
meleleh tgk gambar ni...

Masa nie lepas hujan, idea menembak pun fresh... Kaka lips, jom meriahkan board photography balik
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2013 11:00 PM | Show all posts
Sangat suka dengan bokeh
Tapi ada kawan cakap..bokeh ni overrated
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2013 02:09 PM | Show all posts
faiz-za posted on 30-8-2013 11:00 PM
Sangat suka dengan bokeh
Tapi ada kawan cakap..bokeh ni overrated

letak le sekeping dua yg tak overrated tu...meh kita study sama2.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2013 06:03 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 31-8-2013 02:09 PM
letak le sekeping dua yg tak overrated tu...meh kita study sama2.

Ntah le ngan apa yg dia maksudkan overrated tu
Bagi me, lain orang, lain minat nya..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2013 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni antara 1st bokeh yg diambil
Masa tu memang baru sangat beli kamera..belum sempat jalan keluar kedai lagi

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2013 11:52 PM | Show all posts
faiz-za posted on 31-8-2013 02:03 AM
Ntah le ngan apa yg dia maksudkan overrated tu
Bagi me, lain orang, lain minat nya..

Ya, lain org lain minatnya... eg: ada yg suka HDR, which pada saya is overrated... but again, lain ulu lain parang, lain padang lain belalang gitu

letaklah lagi gambar bokeh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2013 03:01 AM | Show all posts
faiz-za posted on 31-8-2013 07:08 PM
Ni antara 1st bokeh yg diambil
Masa tu memang baru sangat beli kamera..belum sempat jalan keluar ke ...

cantiknye bola..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2013 01:15 PM | Show all posts
nhuser posted on 31-8-2013 11:52 PM
Ya, lain org lain minatnya... eg: ada yg suka HDR, which pada saya is overrated... but again, lain ...

Yup..betul..saya tak berapa minat HDR tapi memang cantik gambar2 nya..
Gambah bokeh akan menyusul kemudian
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2013 01:16 PM | Show all posts
shayjr posted on 1-9-2013 03:01 AM
cantiknye bola..

Muka terpaksa ditutup
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2013 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts




Ni semua amek guna auto mode
Tak reti nak guna manual mode lagi masa tu
In fact..sampai sekarang terkial2 lagi Last edited by faiz-za on 3-9-2013 09:25 AM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2013 03:14 PM | Show all posts
faiz-za posted on 1-9-2013 01:24 PM
Ni semua amek guna auto mode
Tak reti nak guna manual mode lagi masa tu
In fact..sampai se ...

gambar awak besar sgt kot, saya tak dapat tengok sepenuhnya, atau pc saya dah kaput
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2013 04:46 PM | Show all posts
cmf_blingblings posted on 1-9-2013 03:14 PM
gambar awak besar sgt kot, saya tak dapat tengok sepenuhnya, atau pc saya dah kaput

Alamak..ye ke?sorry
Camne nak edit bagi kecik kan ek..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2013 09:20 PM | Show all posts
faiz-za posted on 1-9-2013 04:46 PM
Alamak..ye ke?sorry
Camne nak edit bagi kecik kan ek..

gambar bola tu boleh tengok, yg gambar bawah tu masih tak dapat tengok. Buah limau kot. Boleh aja resize dulu. kat mana-manapun boleh, photobucket atau kat microsoft office
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings posted on 1-9-2013 09:20 PM
gambar bola tu boleh tengok, yg gambar bawah tu masih tak dapat tengok. Buah limau kot. Boleh aja  ...

Dah di edit balik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-9-2013 11:06 PM | Show all posts
Last edited by cmf_blingblings on 3-9-2013 11:08 PM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091188s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list