JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
100360
View
2494
Reply

Versi Funen:GF Asrarudin(CSI cari well Done Misteri Fonen dh Terjwb)Summary pg61

 Close [Copy link]

Author: aQuA_dIaMoNd       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-10-2013 02:03 PM | Show all posts |Read mode
Ok minah ni aweks kepada asrarudin,tp x pena nmpk kt ig pic dia ngn asra,aku rasa dorg knal pun kat alam maya jer..minah ni katanye blaja kat obersea..tp pelik jap ada kat mesia jap ada kat obersea...tp x pena plak post gamba kat mesia..byk pic camwhore..muke cun gilosss cam agnes monica,kawan2 dia pun cam cina2 smua..cam feliksss je..yg plg best ada org siap bukak fb dia guna nama lee min young,siap marah2 why org curik pic dia..ada sesiapa knal ngn minah ni??blaja obersea tp x pena tgk berspeking bagai..bergado pun mcm budak x cukup umur...cam bohsia bergado,x nmpk educated lgsung..aku just courius minah ni mmg wujud ke made in mesia?tlg CSI carik investigate minah ni..coz i mmg suke gler ngan asra ni..wahaha (motif utama jeles haha)
ok  kalu mod nak alih kan thread ni ke tempat yg sepatutnye ok jerrrr...kalu btol dia wujud dia mmg cantikkss giloss









Ni pic gado minah ni



Ni katanye pic g shanghai,tp muke x nmpk lgsung okehh



kunun ada org wat fb guna nama dia,faker katanya



ok kat bwh ni siap ada sory comment kt ig asra btau minah ni fakers,pastu dia punyer marah perghhh cam bohsia gado..hahha



sapa x knal mamat ni pic dia...pena kne gossip ngn cik ta














Last edited by maxim on 4-10-2013 07:09 PM

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:06 PM | Show all posts
mane gambar berdua sebagai bukti sahih?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:08 PM | Show all posts
gambar kapel mana? gambar berdua baru boleh percaya  
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:11 PM | Show all posts
live in SARAWAKIAN kekdahnye yer? LOLOLOLOL
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2013 02:12 PM | Show all posts
nekjah posted on 2-10-2013 02:06 PM
mane gambar berdua sebagai bukti sahih?

x de maaa...ada satu pic tu kan tunjuk dia pegang ubat x sihat katanye,tp jari dia x mengambarkan muke dia...cam jejari dompol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2013 02:13 PM | Show all posts
dayana88 posted on 2-10-2013 02:11 PM
live in SARAWAKIAN kekdahnye yer? LOLOLOLOL

dia ckp dia budak johor...yg faker tu amik pic dia budak sarawak..ntah2 dia yg amik pic budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:13 PM | Show all posts
ada num ic?
check kat jpn atau jabatan insolvensi negara
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:13 PM | Show all posts
Kena panggil crew catfish ni.... adala yg jd mcm kes zulhuzaimi, pierre n yg sewaktu dgnnya ni kang...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:13 PM | Show all posts
ke dia ni nak jd mcm pierrre andre yg kna tipu ngan pompuan mana ntah ri tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2013 02:14 PM | Show all posts
miawpink posted on 2-10-2013 02:13 PM
ada num ic?
check kat jpn atau jabatan insolvensi negara

x der nyah...mana plak nak dpt no ic dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:14 PM | Show all posts
summary cerita ni

credit @KarinaKapur

Summary

Kantoi tepek gambar Agnes Monica: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 843&fromuid=1840255

Kantoi profile picture fb guna gambar wanita Thailand: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 047&fromuid=1840255

Video youtube Lela di upload oleh CK: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 450&fromuid=1840255

Blog CK: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 522&fromuid=1840255

CK is Azli Azman: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 390&fromuid=1840255

Lela nak mengorat Aidil: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 552&fromuid=1840255

Suratan atau kebetulan: Status Azli vs Lela 01 http://mforum.cari.com.my/forum. ... 692&fromuid=1840255

Bahasa English Lela menjadi keraguan: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 799&fromuid=1840255

Lela study course musician & business: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 833&fromuid=1840255

Lela juga study course Law: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 492&fromuid=1840255

Jarak antara Perth & Melbourne 1hourS: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 752&fromuid=1840255

Asrar dan kawan-kawan 'ejek' team CSI Cari?: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 103&fromuid=1840255

Asra share gambar pisang dengan Lela, motif? http://mforum.cari.com.my/forum. ... 377&fromuid=1840255

Gambar Lela di ig Asra, tercetus pergaduhan tentang kewujudan Lela:http://mforum.cari.com.my/forum. ... 733&fromuid=1840255

Timing tweet dari Malaysia ke Melbourne mcm xkena: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 221&fromuid=1840255

Nama url FB lain dari nama Lela: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 415&fromuid=1840255

Lahir tahun 1990 tapi umur 24 tahun: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 967&fromuid=1840255

Nama penuh Lela sangat fairytale: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 580&fromuid=1840255

Suratan atau kebetulan: Status Azli vs Lela 02: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 731&fromuid=1840255

Suratan atau kebetulan: Status Azli vs Lela 03: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 789&fromuid=1840255

Tarikh couple dengan Asra: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 898&fromuid=1840255

Suratan atau kebetulan: Status Azli vs Lela 04: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 725&fromuid=1840255

Azli backup Lela, bergaduh di FB: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 953&fromuid=1840255

Kantoi gambar dicuri dari student University of Melbourne: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 716&fromuid=1840255

Lela hampir kantoi, lokasi kat mana sebenarnya? http://mforum.cari.com.my/forum. ... 029&fromuid=1840255

Lela setaman dengan Azli: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 180&fromuid=1840255

Kantoi gambar Lela sebenarnya kepunyaan Olivia! http://mforum.cari.com.my/forum. ... 464&fromuid=1840255

Azli pernah terserempak dengan Lela?? http://mforum.cari.com.my/forum. ... 906&fromuid=1840255

Screencapt gambar-gambar di FB Olivia & IG Lela http://mforum.cari.com.my/forum. ... 242&fromuid=1840255

CK(Casey Kim) aka Azli promote Lela, kutuk Aidil Asha: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 278&fromuid=1840255

Asra ignore komen-komen di IG tentang Olivia: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 448&fromuid=1840255

Azli follow Olivia di FB: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 490&fromuid=1840255

Asra delete komen-komen di IG tentang Olivia: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 637&fromuid=1840255

Pembaca & forummers inform Olivia: http://mforum.cari.com.my/forum. ... 214&fromuid=1840255
Last edited by miawpink on 4-10-2013 03:16 PM

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:15 PM | Show all posts
aQuA_dIaMoNd posted on 2-10-2013 02:14 PM
x der nyah...mana plak nak dpt no ic dia

gurau saje lah
kata twitter nya tipu
x dok kawan skolah ke
jiran ke kat twitter dia?

adeh pnat menaip
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:15 PM | Show all posts
budak baru nak naik kah ni...terang2 gmbr kt paris tu gmbr org lain...simple english pun ke laut ada hati nak study oversea
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-10-2013 02:16 PM | Show all posts
aku mcm pena tgk pic minah ni tp x igt kat mana,cara dia gado pun cam pompuan tepi jalan,cmni blaja kat obersea
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:17 PM | Show all posts
minta maxim check
tu gambar sape

@maxim  pandai check gambar ori ke x
ri tu yang gambar bra merah che ta n gambar skandal adi porno kat pantai tu
maxim dapat detect tu gambo fake

mohon bantuan maxim
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:18 PM | Show all posts
btw..cutting rambut budak tu cantiklaa...nak buatlaa nanti
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:19 PM | Show all posts
aQuA_dIaMoNd posted on 2-10-2013 02:13 PM
dia ckp dia budak johor...yg faker tu amik pic dia budak sarawak..ntah2 dia yg amik pic budak tu
...

tak..

ayat tu.

LIVE in sarawak sudah. lain la cakap i am a sarawakian. kankankan? ke i yg salah? ampun... huhu. kot2 budak belajar obersea macam die ni lagi tahu grammar, comprehension blablabla
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:20 PM | Show all posts
fake keee?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:26 PM | Show all posts
tomey nyeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:31 PM | Show all posts
dayana88 posted on 2-10-2013 02:11 PM
live in SARAWAKIAN kekdahnye yer? LOLOLOLOL

kekompiusan... i see what u did there
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:34 PM | Show all posts
aku follow IG asra ..
pelik gak sbb asyik asra je upload gambo aweknya ni
tp tak pernah pun nampak aweknya ni
like ke atau balas ke IG asra
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:36 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:40 PM | Show all posts
kalau kna tipu, siannya asra
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:41 PM | Show all posts
naen posted on 2-10-2013 02:36 PM
---> https://twitter.com/agnezmo/status/271510133266317312

ooo tipu la tu
tu gambo agnes
bkn gambo dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 02:42 PM | Show all posts
Ok kedapatan....blh ltk kt twitter dia...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059548s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list