Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
78959
View
2489
Reply

BUKAN KERANA AKU TAK CINTA (NELYDIA SENROSE & SHARNAAZ AHMAD)

 Close [Copy link]

Author: ladydolph    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-10-2013 12:54 PM | Show all posts
tukar uqasha lah jd heroin..uqasha kan kembor nely
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 07:05 PM | Show all posts
irsuzie posted on 24-10-2013 12:54 PM
tukar uqasha lah jd heroin..uqasha kan kembor nely

hahaha good idea...elok lah kan ke character heroin lebih kurg uqasha je ..gedik sikit lol gurau je lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
zucheezy posted on 24-10-2013 07:05 PM
hahaha good idea...elok lah kan ke character heroin lebih kurg uqasha je ..gedik sikit lol  g ...

Tapi uqasha kayu kayan kejung...

Mau ke astro nak tukar.....

*soriqashaterkutukpulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 10:59 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 24-10-2013 09:01 PM
Tapi uqasha kayu kayan kejung...

Mau ke astro nak tukar.....

Ade ke yg nak tgk kalau uqasha nie berlakon....
dia nie mmg kayu kayan la...
lakonan x best...statik aje....(iol jujur tau)

z...lebih suka kalau nely ambik aje job nie...
Kalau x ...bila lagi nak tgk nely berlakon drama bersiri...
xkisahlah berlakon ngan sapa2 pun...
lagipun sharnaz nie berlakon okey jugak....
cuma sbb perangai dia aje yg buat org xsuka ngan dia...
Last edited by hans78 on 24-10-2013 11:11 PM

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2013 11:08 PM | Show all posts
Baru lps tgk drama titisan kasih.....
Nely berlakon ngan azman nor n normah damanhuri....
Watak pembantu aje....
Apasal lah kelam sgt nely dlm cite nie .....ke lampu yg xcukup terang
Yg iols perasan lah kan....nely nie bila berlakon drama bersiri...elok aje lakonan dia ngan hero dia...
Tp bila cerekarama atau telemovie...chemistry ngan hero ke laut jugak...
Jadi bawak2 polish lagi bakat tu ye dek nely...

Sorry ek peminat nely...iols jujur nie...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2013 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 24-10-2013 11:08 PM
Baru lps tgk drama titisan kasih.....
Nely berlakon ngan azman nor n normah damanhuri....
Watak pe ...

Hahaha aah kelam je nely dlm tu. Lampu kot or editing. Dgn azman nor nely kurang selera kot hehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Diorang start shooting ke ek.... (sesaje je nak kasi naikkan umah )
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 05:46 PM | Show all posts
charlizetheron posted on 26-10-2013 11:08 AM
Diorang start shooting ke ek.... (sesaje je nak kasi naikkan umah )

deqnel dah follow abam nanas kat instgram...
perkembangan +ve harapnya  
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 06:31 PM | Show all posts
dah tau ke sapa hero yg wtk ganaz n brutal sbb ex gangster tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 07:34 PM | Show all posts
drama nie bila nak shooting n bila nak start tayang?
lps cite yg ade sekarang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hero is shanaz..kompem. bila shooting n tayang...xpasti plak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 09:47 PM | Show all posts
wow....shahnaz mmg bad boy, sesuai la dgn watak si jebat....
hrp parut macho dgn tatu naga jebat buat semengah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 09:59 PM | Show all posts
Mcm lambat lagi aje nak shooting...
nely masih ade 1 telemovie kan?
pria terhebat......
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 10:03 PM | Show all posts
shanaz pun shanaz la....
kalau drama nie digarap n diarahkan ngan betul....meletop jugak nnt gandingan nely n shanaz....

watak jebat, mastura n aryan kita dah tau sapa pelakonnya...
sekarang nie nak tau sapa plak yg pegang watak airen, hannah n uncle bujang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-10-2013 10:05 PM | Show all posts
hans78 posted on 26-10-2013 09:59 PM
Mcm lambat lagi aje nak shooting...
nely masih ade 1 telemovie kan?
pria terhebat......

Pria terhebat rasanya baru je abes shooting....


Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 10:37 PM | Show all posts
ladydolph posted on 26-10-2013 10:05 PM
Pria terhebat rasanya baru je abes shooting....

Eh dah abis ke?
bukan cite yg tajuk buaya tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2013 10:39 PM | Show all posts
hero shanaz??? errr........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-10-2013 11:23 PM | Show all posts
hans78 posted on 26-10-2013 10:37 PM
Eh dah abis ke?
bukan cite yg tajuk buaya tu ke?

cerita yg sama kot.....
tp ada 2 tajuk....
so either one tu la tajuknya...

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 12:35 AM | Show all posts
nanas...???

bertabahla beri dia peluang...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 26-10-2013 10:03 PM
shanaz pun shanaz la....
kalau drama nie digarap n diarahkan ngan betul....meletop jugak nnt gandin ...

Uwais dengan mak cik sarimah?...
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
brums08 posted on 26-10-2013 06:31 PM
dah tau ke sapa hero yg wtk ganaz n brutal sbb ex gangster tu?

Shanaz ahmad kaka..nanas..
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 24-10-2013 11:08 PM
Baru lps tgk drama titisan kasih.....
Nely berlakon ngan azman nor n normah damanhuri....
Watak pe ...

Tuh..deq nely tunggu abam beto nak kasi polish molish kilat terus...

#sampaibilaharuskumeratibngannameabambeto
Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
hans78 posted on 24-10-2013 10:59 PM
Ade ke yg nak tgk kalau uqasha nie berlakon....
dia nie mmg kayu kayan la...
lakonan x best...st ...


Hihi sian qasha ...tak yah masuk industri pun takpe...

Hans...iols dah pasrah dan redhai siapepun heronya, janji deq nely..yang berlakon...ekekekeke Last edited by mrszack1 on 27-10-2013 03:11 AM

Reply

Use magic Report

Post time 27-10-2013 05:19 PM | Show all posts
mrszack1 posted on 27-10-2013 03:05 AM
Shanaz ahmad kaka..nanas..

oooo tq mrszack.....spoil moodje kalau sharnaz tu jadi hero....
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2013 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
brums08 posted on 27-10-2013 05:19 PM
oooo tq mrszack.....spoil moodje kalau sharnaz tu jadi hero....

Memang spoil kaka ...tapi dah astro nak nanas jugak...*emot pasrah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065907s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list