Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
119038
View
2016
Reply

Apa Korang Rasa Hari Ni [Vol. 4] Sedih? Hepi? Terkilan? Luahkan di sini.. ^_^

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Post time 3-2-2014 11:35 PM | Show all posts
semalam tak cukup tidur gara2 minum kopi . bangun pagi muka tak semegah kena pergi mahkamah bicara kena saman dengan jpj . ingat balik boleh sambung tidur tapi melayan kerenah customer yang nak barang cepat . cuti la ngok pos laju mana jalan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2014 11:36 PM | Show all posts
Malikmalika posted on 3-2-2014 11:35 PM
semalam tak cukup tidur gara2 minum kopi . bangun pagi muka tak semegah kena pergi mahkamah bicara k ...

Kena saman jpj?? Cer cite detail
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2014 11:49 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 3-2-2014 11:36 PM
Kena saman jpj?? Cer cite detail

member bawak motor aku pembonceng di belakang haritu rasa malas nak bawak motor. dia takde lesen . jpj tahan mintak lesen takde , tengok roadtax sekali dah sebulan mampuihh hah mampuih gelabah dah waktu tu takdan nak cuit2 member pun . selalunya kalau roadtax mati ,insurans pun mati biasanya naik court terus tak boleh bayar kompoun . so jadi tiga kesalahan ,pemandu lesen takde(boleh bayar compoun tapi dia termiss tarikh bayar),roadtax mati,insurans mati .

yang paling bangang mula2 nak kongsi duit saman . last2 pagi tadi tak muncul2 kat mahkamah . sepatutnye dia je naik court tapi saya yang kena sebab pemilik motor tu . kurang ajar punya member . last saya kata kat jpj blacklist nama budak nie dia tak hadir mahkahmah . satu kesalahan . padam muka kau tak boleh ambik lesen . tapi yang bersykur dari saman 600 dpt 160 je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2014 11:53 PM | Show all posts
Malikmalika posted on 3-2-2014 11:49 PM
member bawak motor aku pembonceng di belakang haritu rasa malas nak bawak motor. dia takde le ...

Syukur  kawan tu pon ingat kena denda banyak latu ..tu yg xhadir
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 12:01 AM | Show all posts
chenta_dewi posted on 3-2-2014 11:53 PM
Syukur  kawan tu pon ingat kena denda banyak latu ..tu yg xhadir

ye le kot . tapi datang lah terpingga saya naik court tu dengan xde bersedia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2014 12:32 AM | Show all posts
Malikmalika posted on 4-2-2014 12:01 AM
ye le kot . tapi datang lah terpingga saya naik court tu dengan xde bersedia

Positif dear..anggap penhalaman berharga..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku geram dan sakit hati!!!dr zaman belajar lagi..90% masalah aku dtg dr kaum yg satu tu!!pendek kata semua sama la. Annoying!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-2-2014 12:36 AM | Show all posts
FlowerGirl posted on 4-2-2014 12:33 AM
Aku geram dan sakit hati!!!dr zaman belajar lagi..90% masalah aku dtg dr kaum yg satu tu!!pendek kat ...

Kap ka ca
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi posted on 4-2-2014 12:36 AM
Kap ka ca

Bkn kaum2 tu...its a way of saying. Actually merujuk pd lawan jantina
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2014 09:46 PM | Show all posts
sakitnye ati kat sorg akak ni..
mula2 nak kenenkan iolss ngan adik ipar dia..
pastu td call nak kenenkan ngan abang ipar plak...
apekah motif objektif akak ni?
Nak block laa no hp akak ni..
xde ke org nak kenenkan iolss ngan En.HW tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2014 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
bosannya.. buat whatssap semata nk bli brg...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2014 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo buka benang nk membidas org walaupun org polite bg komen, baik x payah... teruskan je la skandal ko tu senyap2... harapkan sokongan ke hape... ceh
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2014 12:57 PM | Show all posts
mkn keropok rase mcm telan batu
janji nk teman shoping..alih2 mungkir janji..smlm ckp lain..arini cancel lg..besok?
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2014 01:44 PM | Show all posts
harap aku kuat hadapi dugaan dr tuhan ni,
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 03:00 PM | Show all posts
Sis..i nk ckp mcm ni td..tp xterluah pulak..
huhu
sbnrny i nk ckp,u jgn call dia..u bkn
buat salah pun..tp len kli u xpyh pedulikn C*r* lg.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila kta ni tak berduit,camni la org layan kita.
Helo,ko igt smua org hadap sgt ke duit ko
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:37 PM | Show all posts
penyakit tu dtg lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 07:00 PM | Show all posts
kalo tak kawin lagi cecah 30 an.. nak wat dabel master....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 09:04 PM | Show all posts
omaigod, bosan nya
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2014 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkilan sgt.kawan takmo wassap dgn kta sbb kta dh keje.kta tnya sbb concern
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2014 08:05 PM | Show all posts
pemikiran dan gayahidup anda takkan sama dgn sy..melainkan anda jadi diri sy..tpi sy rasa itu adalah mustahil..anda sendiri tahu kenapa..
sy ada apa yg anda ada...tapi sebaliknya dgn diri anda..anda takkan ada apa yg sy ada..

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2014 08:13 PM | Show all posts
aku memahaminya..tapi kau ada tggjwb lain..
aku sedari tu semua dari awal lagi sblm bersetuju menerima kau dlm hidup aku kembali..
aku xkemana2 pun..kan..
sewajarnya siapa kau utkku dan siapa kami dlm hidup kau..
darl..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-2-2014 09:08 PM | Show all posts
Im feeling wondeful
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 03:36 AM | Show all posts
wakaka.... padan muka, kan dah kena tukul.........
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 04:24 AM | Show all posts
Nggak bisa ketiduran
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060364s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list