Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
35643
View
164
Reply

Negeri paling ramai lelaki Melayu romantik ..

[Copy link]

Author: Loxlaxman    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2014 09:57 AM | Show all posts
Kebanyakan lelaki romantik yang dikenali berpotensi untuk panas baran...bukan pasangan iols la..pasangan orang2 terdekat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2014 11:34 PM | Show all posts
Lelaki melayu = x romantik
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2014 02:51 PM | Show all posts
aku rasa yg dari selangor agak romantik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2014 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin posted on 20-2-2014 02:26 PM
aku x ske la lelaki romantik jiwang2 karat ni....geli weiii...ckp bermadah helah...eeuuuuwww...

haha. aku pn x suka lelaki mcm tu.
aku rasa kalau kapel guna panggilan aku-kau sgt gempak
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 01:38 PM | Show all posts
nanacinta posted on 20-2-2014 02:00 PM
saya rasa kat malaysia ni takde lelaki romantik...lelaki yang nak jadi tuan ramai la..

haha betul tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 10:45 AM | Show all posts
Tumpang lalu je...sy rase laki cina lg romantik kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2014 07:25 PM | Show all posts
Aku xsuka laki romantik. Ok. Bye
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2014 09:19 AM | Show all posts
baby37 posted on 19-3-2014 11:34 PM
Lelaki melayu = x romantik

g kawen dengan bangla
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 10:13 AM | Show all posts
masa saya kat universiti dulu, ada sorang kawan saya ni, boyfren beliyau nyanyikan lagu sambil main gitar masa sambutan burfday dia..siap bagi bunga lagi..tu kira romantik,kan? boyfren dia org Johor..

tapi, lepas grad, masing2 berjodohan dengan org lain..so tak tahulah lepas kawin, boyfren tu romantik tak dengan isteri dia,saya tak kenal isteri dia..kalau kenal pun, tak kuasa nak tanya..hahaha

saya org Johor, di keliling saya, baik abah, datuk, pakcik2, tak pulak saya nampak ada yg romantik, cuma kalo time2 wife mereka dlm pantang, diorang rajin urus rumahtangga, kiranya, masa tu time wife berehat btul2..abah saya masa mak lepas bersalin dulu, rajin sungguh, da lepas pantang, aduhai..yang bagusnya, semua pantang seratus hari..terbaikkklah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2014 11:20 AM | Show all posts
Nurul8001 posted on 16-6-2014 10:13 AM
masa saya kat universiti dulu, ada sorang kawan saya ni, boyfren beliyau nyanyikan lagu sambil main  ...

itu individu
sy time bini period pun sy belikan coklet
buatkan milo panas
selimotkan dgn belikan ubat and pads

dtg dari dalam semua tu
xkire negeri
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
lelaki melayu susah skit kot nak romantik psl mmg bukan budaya diterap pada lelaki melayu.

makanya aku klik tumpang lalu aje pasal xde tulis "brit"
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 03:46 PM | Show all posts
kajian ni tak bagus...ade unsur2 bias...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 05:33 PM | Show all posts
Kalau selalu bagi bunga masa besday or bila pi cameron highland (sbb situ bunga murah ) , tu dikira romantik tak? Last edited by intriQue on 20-6-2014 05:38 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2014 10:01 AM | Show all posts
ifanonline posted on 20-6-2014 03:46 PM
kajian ni tak bagus...ade unsur2 bias...

Alarm ak Ipan...sori aku terlupa Narathiwat, Thailand....hahaha.

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2014 11:56 AM | Show all posts
ada ke yg romantik2 dr sebelum kawin sampai da kahwin, beranak cucu..
mcam x de jerk...romanti nak mengena ada la..
ramai yg hipokrit ada la..sebelum dpt mmg romantik giler da dapat jgn mimpi....kut2 kempunan pulak..
tp selalu nya org prempuan ..kalau da jadi suami tu ..tak romantik pun kata romantik coz x nak kalah ngn org lain..konon suami dia romantik la sgtt2...
Last edited by haryatie on 24-6-2014 11:59 AM

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2014 12:28 PM | Show all posts
Kalau romantik sangat maknanya lelaki tu player.... huhu.... hati-hatilah ya.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2014 03:49 PM | Show all posts
hanya suamiku....dia jawa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2014 12:35 AM | Show all posts
aku vote melaka then tk perasan ada tumpang lalu tu adui maklumla nk melawat je
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2014 10:49 AM | Show all posts
tak der maknanya romantic!sbl kawin mmg laa romantic,bg bunga laa,blk dr outstation bg tudung bawal laaa,cekelat Ferrero rocher kotak besar lagikk...tp bila dh kawin tmbh2 lagik dh ada anak nehh...cekelat Ferrero rocher sebiji pown tak bli kalo g outstation...so,lelaki romantic nehh dh pupus.titik!
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2014 03:35 PM | Show all posts
aku rasa N9 sbb mmbr aku yg N9 mmg romantik abih.... sampaikan dia dh lama x keluar mlm pun bini suruh kluar lepak ngn kawan2. TAPI sebenarnya mmbr lebih mengetahui xtvt di belakang tabir.. haha..

kalu ayat power... Perak.

Kelantan & Terengganu x romantik.

***dr pemerhatian aku laa
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2014 04:28 PM | Show all posts
pelicano posted on 24-6-2014 12:28 PM
Kalau romantik sangat maknanya lelaki tu player.... huhu.... hati-hatilah ya.....

Betul sangatt
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2014 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki melayu romantik??? Rasanya macam tk ada aje... yg nk jadi raja dlm umah ramai la..tau mengarah aje..

Romantik sebelum kawin tu hipokrit jer...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2014 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Romantik tak perlu... Kebapaan a.k.a fatherly lebih penting...
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2014 05:20 PM | Show all posts
rasanye ikut orang tuler... negeri takde kene ngene deh
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2014 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nanacinta posted on 20-2-2014 06:35 AM
betulkan amira...sebelum dapat bukan main romantik dia...dah dapat isteri dilayan macam maid...huh ...

pengalaman sendiri,haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093460s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list