Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
36001
View
164
Reply

Negeri paling ramai lelaki Melayu romantik ..

[Copy link]

Author: Loxlaxman       Show all posts   Read mode

Post time 13-10-2014 12:31 PM | Show all posts
aku kalau romantik sangat pun aku bohsan...
nyampah pun ada, so baik jgn dok romantika keterlaluan
dari pemerhatian, lelaki utara kureng romantik, cakap kasar
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2014 12:43 PM | Show all posts
sy org perak n suami sy pn org perak..
bg sy suami sy lh yg paling romantik..
sy bercinta 8thn,berkahwin 12thn...
jodoh kami kuat,doakn kami hgga ke jannah...aminn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2014 09:14 AM | Show all posts
lizaliza posted on 13-10-2014 12:31 PM
aku kalau romantik sangat pun aku bohsan...
nyampah pun ada, so baik jgn dok romantika keterlaluan
...

Amboi amboi amboi ..... depa kasaq luaq lembut dalam .....
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 12:07 PM | Show all posts
Loxlaxman posted on 14-10-2014 09:14 AM
Amboi amboi amboi ..... depa kasaq luaq lembut dalam .....

eleh lembut dalam...
yo la...makan hati dulu baru nak nampak lembutnyer tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2014 02:13 PM | Show all posts
lizaliza posted on 14-10-2014 12:07 PM
eleh lembut dalam...
yo la...makan hati dulu baru nak nampak lembutnyer tu...

Awat pulak .. cuba PM bagi tau kesedihang dan kekecewaang yang bersarang dalam hati mu itu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:18 PM | Show all posts
Loxlaxman posted on 14-10-2014 02:13 PM
Awat pulak .. cuba PM bagi tau kesedihang dan kekecewaang yang bersarang dalam hati mu itu...:doh3 ...

kebender la merepek ni tuan lox
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2014 02:24 PM | Show all posts
lizaliza posted on 14-10-2014 02:18 PM
kebender la merepek ni tuan lox

Awat Liza sekeptikal & tayabeskal sangat dengan abang-abang tanjung, abang abang aloq dan abang-abang kola ... orang utara ni mmg bunyi percakapan kasaq sikit maklumlah kerja teruk siang malam nak bela anak bini .. tapi, cuba tengok kadar penceraian di sebelah utara .. mmg sikit bebenor .. orang utara tak suka pasang bini dua tiga ... satu dah cukup menyiksakan kata depa ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 02:30 PM | Show all posts
Loxlaxman posted on 14-10-2014 02:24 PM
Awat Liza sekeptikal & tayabeskal sangat dengan abang-abang tanjung, abang abang aloq dan abang-ab ...

orang kata dari mata turun ke hati...ini kat mata pun tak lepas, camana nak sampai ke hati...
mana boleh dok kasaq kasaq, cakap ler lembut lembut sikit, tapi bukan meleret...
gentlemen la..
ada la dolu dolu kawan kawan...
ish...nak teruskan kawan pun seriau..
dengar bahasa pertuturan....ade ker cerita pasal member lama, let say, nama Din, di gelarnyer Din Biawak
nizam musang, isk terkejut aih...kasar bebenar
walaupun didakwa hati baik, saper yang boleh scan hati tanpa mengenali budi terlebih dahulu?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2014 02:39 PM | Show all posts
lizaliza posted on 14-10-2014 02:30 PM
orang kata dari mata turun ke hati...ini kat mata pun tak lepas, camana nak sampai ke hati...
man ...

Tak pa la dah tak dak jodoh ... abe Lox pun tak bekenan sangat awek awek lembik cpat kancing gigi kalau kena tegoq dengan laki .. awek2 kola, awek awek aloq & awek2 tanjung semua Iron Lady, tegas dan mempunyai ciri-ciri pembunuh bersiri kalau laki depa main kayu tiga..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2014 03:50 PM | Show all posts
Loxlaxman posted on 14-10-2014 02:39 PM
Tak pa la dah tak dak jodoh ... abe Lox pun tak bekenan sangat awek awek lembik cpat kancing gigi  ...

amboi baguih punya dok kenen
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2014 05:59 PM | Show all posts
negeri kayangan
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2014 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak ayat nabil "i dah beli cincin belah rotan ni, agak2 bila kita boleh couple" Romantik tak? Bagi aku romantik sbb per, sbb dia berani dan ada humour disitu. Korunk per tau romantik dalam wechat jer ha ha ha. Ustaz kazim elias bagitau gunakan suara bass..baru romantik
Last edited by mr_arm on 17-10-2014 10:07 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2015 02:41 PM | Show all posts
Negeri Sembilanku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2015 05:20 PM | Show all posts
lizaliza replied at 13-10-2014 12:31 PM
aku kalau romantik sangat pun aku bohsan...
nyampah pun ada, so baik jgn dok romantika keterlaluan
...

Woi .kasaq luaq lembut dalam ..

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2015 04:17 PM | Show all posts
Terengganu n Perak kot. Ehhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2015 11:42 AM | Show all posts

macam nak bersetuju dgn kau - org johor
org jenis2 nak jadik artis...seni ni... jiwa dia halus kan so bahasa dia lain sikit

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2015 05:25 PM | Show all posts
aku rase semua undi negeri memasing
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2015 10:37 AM | Show all posts
romantik tu luas kot... erghh iols takde ramai sgt kawan jantanz and tak bertukar tukar pasangan...so iols taktahu nak jawab
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2015 11:46 AM | Show all posts
lelaki KL


Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2015 10:15 AM | Show all posts
teka aje..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2015 02:50 PM | Show all posts
pahang  , walaupun aku girl selangor tapi aku rase yg romantik laki pahang.ehehhe
sweet nye..xtau la nape suke sngat dengan org pahang.ehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2015 11:32 AM | Show all posts
negeri sembilan, sbb diorg pun pandai buat lawak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2015 12:56 PM | Show all posts
Kalau suami orang Kedah...isteri orang Negeri Sembilan...dapat anak nanti cakap Jerman.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2016 02:39 PM | Show all posts
lemas aku klu lelaki romantic2 ni. ckp slow2 buat aku ngantuk. lg best pasangan yg lawak
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2016 03:28 PM | Show all posts
orang KL laa paling romantik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073580s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list